3амислите референдум у ЕУ

Да ли сте за рат са Русијом?

• да

glasova: 1 12,5%
  • не

glasova: 7 87,5%

• Ukupno glasova
    8

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
33.996
Питање је значајно .. Губитци се гомилају .. Зарада неизвесна

Да ли су парламенти 'нација'

и они 'наднационални'

довољно легитимни и самостални

да ли су Владе .. или службеници народа

и могу овако да и даље троше средства .. и фингурају мирнодопско стање иако је ЕУ практично у Рату

Замислите

да са ДА или НЕ .. цела гласачка Европа .. добије демократски избор да гласа ..

Какав би био исход ?

У овом гласању нормално дисктено се поштује ваша анонимност .. као и у правој демократији

Poslednja izmena:
Niko nije za rat, nisu ni Evropljani, nije ni Zelenski, nisam ni ja... ne znam ko bi odgovorio da jeste.

Ali što se tiče odbrane, niko te ne pita, moraš da se braniš od agresora. Nemaš izbora.
Одлично. Дакле, они са Лоаре и Темзе ће ићи да се Бране у Житомир, јер их је Русиа напала у Житомиру, Харкову, и Угљедару. Само напред.

Kad treba puna su vam usta sranja o tome kako se Evropa samoubija podrzavajuci Ukrajinu...
Њихова ствар. Сами бирају шта ће. Само мислим да је лицемерно овако потпаљивати ватру и гурати те словене да гину. Треба да изврше мобилизацију и да крену већ једном.

Њихова ствар. Сами бирају шта ће. Само мислим да је лицемерно овако потпаљивати ватру и гурати те словене да гину. Треба да изврше мобилизацију и да крену већ једном.
Započnete rat, a onda okriviti Evropljane kako u rat guraju one koje ste napali...Od toga je jedino licemernije ovo kad smo ukrali rijaliti programe bez da platimo licence, snizili ih na najniži mogući nivo, pa onda na istim televizijama pravimo emisije u kojima okrivljujemo one od kojih smo ukrali da nas truju tim programima...Naše licemrstvo u pogledu na stvari je nadaleko čuveno...

Zamislite referendum u Rusiji "Da li ste za to da izvršimo invaziju na Ukrajinu"?
Započnete rat, a onda okriviti Evropljane kako u rat guraju one koje ste napali...Od toga je jedino licemernije ovo kad smo ukrali rijaliti programe bez da platimo licence, snizili ih na najniži mogući nivo, pa onda na istim televizijama pravimo emisije u kojima okrivljujemo one od kojih smo ukrali da nas truju tim programima...Naše licemrstvo u pogledu na stvari je nadaleko čuveno...
Kad treba puna su vam usta sranja o tome kako se Evropa samoubija podrzavajuci Ukrajinu...

Тема је да ли сте да Европа објави рат Русији ....кроз референдум

Молим да се стриктно придржавате теме

Који смо то ми рат започели. И који ми. Ја сам Србин, а не Рус. Рат је почео 2014 тамо, кад је Викторија Нуланд делила чоколадие на Мајдану, и кад су снајепристи пуцали на демонстранте, те кад су украници нацисти из Галиције спалили 50 Руса и Рускиња у Одеси. Риалнити је подједнако одвратан и у немачкој и у енглеској. А нисмо га ми Срби измислили. Ја додуше нисам ни гледао то овде код нас, него по хотелима у Немачкој и Хонадији.

Evropa ne može da objavi rat Rusiji kad je ona isti već započela.
Иније га објавила. Нико ником не објављује рат од 1945, до данас. Америка јевдила једно двееста ратова, ни један није објавила од онда до сад. Русија је морала да заштити своје станвништо од нациста.

Back