Ja vec posedujem besmrtnost, kao novopeceni vampir, ali moci teleportacije letenja citanja misli magije stvaranja manipulacije okolinom.. mi jos nisu razvijene, treba mi vise vremena za to pa trazim precicu...
problem je u drustvu i okolini zasto ja i mnogi nemamo jos sve bozanske moci, mi svi kao ljudi jesmo bogovi, neprijatelji nas prave robovima, plenom, mi moramo biti predatori ne plenovi, nema treceg. Ali vecinska svest okoline je na veoma niskom stepenu razvoja koja uvlaci nas i nash mentalni i energetski omotac u njihov sistem mentaliteta i vrednosti, te nam sputava istinske vrline i moci.
Sad, citao sam da u Sajentologiji postoj izraz/oznaka za takve ljude -SP "Suppressive Persons" Supresivne Osobe..
http://en.wikipedia.org/wiki/Suppressive_Person ili kako je vec prevod na srpski za supresiv.. - njih treba unistiti. To su duboko programirani ljudi koji nanose duhovnu stetu svima slobodoumnim ljudima, a pogotovo nama vampirima, sajentolozi imaju neki sistem borbe protiv takvih nizeg zakrzljalog duha primitivnog razvoja bezidejnosti koji po potrebi namecu volju normalnima blokirajuci ferkvenciju i uspon duha i tela na visi astralni nivo svesnosti i moci, isto definisan je oznaka za TPS za one koji su pored takvih, predstavljaju opasnost po covecanstvo drugog stepena.
Dakle bez obzira sta znaci njima sp, ja osecam prisustvo nazovi ljudi koji svojom pojavom u mom prostoru remete uzviseno stanje svesti i energiju potrebnu da ostvarim svoje zamisli, potreban mi je brisani prostor da bi imao pravi ostar fokus na plen i njenu krv i odrzao sebe u vecnom stanju ( jer mi moderni vampiri se ne hranimo samo krvlju bukvalno.. vec mnogo cesce, najcesce ispijamo zivotnu energiju- chi, od ljudi - spavaca, na daljinu bez fizickog kontakta.)