?

Bilo mi zanimljivo al me smorila ona dvojica što komentarišu...Retko retardirani likovi...To je valjda danas uslov da bi radio u medijima.

pa de od men da očekuješ išta? :(
šta bre, sredovečni bilderi skaču po ringu? čemu?

ma missio sam ako sport..ebem li ga..isto tako te povrede mi bas nesto ne izgledaju fejk,stradaju kolena rebra..za nesto sto ej fejk,dosta povreda...zato mi nesto ta recenica ne pije vodu..missim slazem se postoji par nekiuh udaraca koji nisu udarci,ali zato kada skoci budala an tebe,od 130 kg,missim mora da ti bude nesto..:lol:

To je više parada bicepsa,tricepsa trbušnjaka i tetovaža/čudne odeće nego pravi fajt mada su većina njih opasni borci.

Ne pratim, zato što je debilno i naravno izlažirano. Likovi koji komentarišu su takvi zato što debilizovana publika to od njih traži.
Ali gajim puno poštovanje prema tim rvačima, momci fejkuju takve neverovatne koreografije na desetak metara od publike koja ih gleda iz svih uglova. Nemaju pravo na greške, kao npr kaskaderi koji mogu scenu da ponavljaju dok ne uspe. Mnogo tu snage treba, više nego za pravu borbu.

Back