3500 zatvorskih strazara rade tezak psihicki i fizicki posao za bedne pare

a kako majke ti?
zasto on sam?mislis...treba da daje otkaz i da trazi nesto bolje,jel,za vecu platu...

Razni su tu faktori , ali treba preuzeti odgovornost. Ne znam treba li da da otkaz znam dosta ljudi koji jesu otisli za boljom platom ili poceli da zaradjuju od svog rada za sebe , ne za nekog drugog. Nemozes za sve kriviti druge jer je to najlakse.....

Razni su tu faktori , ali treba preuzeti odgovornost. Ne znam treba li da da otkaz znam dosta ljudi koji jesu otisli za boljom platom ili poceli da zaradjuju od svog rada za sebe , ne za nekog drugog. Nemozes za sve kriviti druge jer je to najlakse.....

pa nece da krivi sebe zato sto je u zatvoru mala plata...ni on a ni ostalih 3500 ljudi koji rade taj posao
za sta tacno da preuzme odgovornost?resili su da promene nesto i nadam se da ce uspeti..

Zatvorski stražari i stražari u duševnim bolnicama imaju najjače plate i automobile. Automobili koji oni voze koštaju preko 50.000 evra, tako da ne verujte u ovu glupost i prevarantsku temu!

ajd' svega ti nemoj pricati gluposti...cuj kola koja toliko kostaju..:dash:
neam pojma koga si ti upoznao ali to je takva laz da vecu skoro nisam procitala..

Back