light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
Pa onda da se kolektivno pokoljemo na vreme? Ti mene, ja tebe fazon?![]()
to uopste nije losa ideja

nego na sta si ti konkretno mislila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa onda da se kolektivno pokoljemo na vreme? Ti mene, ja tebe fazon?![]()
to uopste nije losa ideja
nego na sta si ti konkretno mislila![]()
Mislim da smo svi, apsolutno svi bez izuzetka, u ovoj ili onoj zabludi, u svakom trenutku u životu. Pa sad... nekome to smeta i rado bi nam...
Ali mi to, eto, uglavnom nikada i ne saznamo.....
slazem se i apsolutno bi smatrala ispravnim da neko proba da mi objasni dva tri puta a ja da i dalje teram po svom..pa naravno da treba da me pusti da se davim
dakle odgovorila sam sebi na temu
mislim vi i onako samo treba da se slozite![]()
90 % tvog pokusaja je sranje ; )
jeste mauser sa sve dranjem koze![]()
Jel dolazi nova godina?
Molim lepo...ja se snabdevam na vreme.
treba li ljude pustiti da se udave u zivom blatu sopstvenih zabluda i losih procena?
apsolutnotreba li ljude pustiti da se udave u zivom blatu sopstvenih zabluda i losih procena?
Pa ako vole blato i ne žele iz njega, nema spasa.
A shta ako je lekovito blato?
Onda još bolje, mada se po kontekstu tačno zna na koje je blato mislila
.
treba li ljude pustiti da se udave u zivom blatu sopstvenih zabluda i losih procena?
apsolutno
da ne bi bio optužen kako si zao
loših namera
i kako ništa ne shvataš
zashto da ne ako su pritom srecni
da se to postavi ovako:
ako se neko davi i neizbezno je da ce umreti uzasnom smrcu treba li istu da docheka sa smeshkom ili uzasom na licu?