33 evra za dva sata erotske masaže

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
Ispovest Aleksandra A: Uživam što sam žigolo

Dame koje mi se javljaju su obrazovane i uspešne žene. Ono što jedino nisu ostvarile su seksualne fantazije, a ja im to ispunjavam, bez stida.

- Kontaktiraju me dame svih profila, a među njima ima i žena koje su na visokim položajima, dama s političke scene, slikarke, spisateljice, profesorke.
Diskrecija je zagarantovana, a kada se u to uvere, dolaze i više puta. Cena je simbolična, 33 evra. Seansa traje oko dva sata. U Beogradu sam u proseku
mesec dana, za to vreme bude od 5 do 10 dama! Ja ne zarađujemo isključivo od toga, to mi je samo dodatna zarada. Čak se trudim da one dame koje
postanu stalne mušterije iznenadim nekim prigodnim poklonom. Na Floridi se ovim ne bavim - priča Aleksandar.

------------------------------------------------------

Prilično nelojalna konkurencija :think:

Zašto ne i na Floridi ?

Temu sam postavila ovde jer bi želela da prvenstveno žene kažu,
da li je i ovde u pitanju prostitucija i da li su koristile ovakve usluge
pod diskrecijom ?

Ispod naslova je link sa ostatkom ispovesti.

Pazi,realno ako je neka za,ja bi mogo da je obradim za 20 evrića...znači masaža,snošaj u trajanju dok dama ne kaže dosta i slično i još joj ostane 13 evrića u džepu...
U Beogradu sam u proseku dva dana godišnje.
U obzir dolaze žene koje su na visokim položajima, dame s političke scene, slikarke, spisateljice, profesorke.
Čak se trudim da one dame koje
postanu stalne mušterije iznenadim nekim prigodnim poklonom,recimo ukoliko dama vozi automobil iz fiatovog asortimana,dobija pola litre motornog ulja Selenia gratis i slično...
Diskrecija je zagarantovana.U svom selu se ovim ne bavim.

Poslednja izmena:
Ispovest Aleksandra A: Uživam što sam žigolo

Dame koje mi se javljaju su obrazovane i uspešne žene. Ono što jedino nisu ostvarile su seksualne fantazije, a ja im to ispunjavam, bez stida.

- Kontaktiraju me dame svih profila, a među njima ima i žena koje su na visokim položajima, dama s političke scene, slikarke, spisateljice, profesorke.
Diskrecija je zagarantovana, a kada se u to uvere, dolaze i više puta. Cena je simbolična, 33 evra. Seansa traje oko dva sata. U Beogradu sam u proseku
mesec dana, za to vreme bude od 5 do 10 dama! Ja ne zarađujemo isključivo od toga, to mi je samo dodatna zarada. Čak se trudim da one dame koje
postanu stalne mušterije iznenadim nekim prigodnim poklonom. Na Floridi se ovim ne bavim - priča Aleksandar.

------------------------------------------------------

Prilično nelojalna konkurencija :think:

Zašto ne i na Floridi ?

Temu sam postavila ovde jer bi želela da prvenstveno žene kažu,
da li je i ovde u pitanju prostitucija i da li su koristile ovakve usluge
pod diskrecijom ?

Ispod naslova je link sa ostatkom ispovesti.

mozda zato sto ih je takvih na floridi ko kusih pasa.

nemam pojma...u kom smislu bezbednost? diskrecija? ja kontam da je na floridi razvijenija muska prostitucija, nego ovde i da je tamo samim tim i vec konkurencija, a mozda tamo ne moze da dodje do elitnih musterija.

u zdravstvenom smislu

- - - - - - - - - -

Ne, nego su zene na Floridi postene

Znači i ovo sprada u žensku prostituciju ?

Pa to je simbolicno , Isus je ziveo 33 godine , taj broj se koristi u Masoneriji ... ko nema 33 evra bolje da se ne **** , neka ide da zaradi :lol:

Ma taj decko je satanista...Tako vrbuje valda te zene u sajentologiju :eek: pa ih onda ojade jos vise za pare...Ogule ih do gole koze...

- - - - - - - - - -

Da nema takvih žena, ne bi ni postojali momci koji pružaju seksualne usluge za pare zar ne ?

Ti momci bi onda pruzali usluge drugim momcima.Ne razumjem pitanje?

Back