Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912
Ispovest Aleksandra A: Uživam što sam žigolo
Dame koje mi se javljaju su obrazovane i uspešne žene. Ono što jedino nisu ostvarile su seksualne fantazije, a ja im to ispunjavam, bez stida.
- Kontaktiraju me dame svih profila, a među njima ima i žena koje su na visokim položajima, dama s političke scene, slikarke, spisateljice, profesorke.
Diskrecija je zagarantovana, a kada se u to uvere, dolaze i više puta. Cena je simbolična, 33 evra. Seansa traje oko dva sata. U Beogradu sam u proseku
mesec dana, za to vreme bude od 5 do 10 dama! Ja ne zarađujemo isključivo od toga, to mi je samo dodatna zarada. Čak se trudim da one dame koje
postanu stalne mušterije iznenadim nekim prigodnim poklonom. Na Floridi se ovim ne bavim - priča Aleksandar.
------------------------------------------------------
Prilično nelojalna konkurencija
Zašto ne i na Floridi ?
Temu sam postavila ovde jer bi želela da prvenstveno žene kažu,
da li je i ovde u pitanju prostitucija i da li su koristile ovakve usluge
pod diskrecijom ?
Ispod naslova je link sa ostatkom ispovesti.
Dame koje mi se javljaju su obrazovane i uspešne žene. Ono što jedino nisu ostvarile su seksualne fantazije, a ja im to ispunjavam, bez stida.
- Kontaktiraju me dame svih profila, a među njima ima i žena koje su na visokim položajima, dama s političke scene, slikarke, spisateljice, profesorke.
Diskrecija je zagarantovana, a kada se u to uvere, dolaze i više puta. Cena je simbolična, 33 evra. Seansa traje oko dva sata. U Beogradu sam u proseku
mesec dana, za to vreme bude od 5 do 10 dama! Ja ne zarađujemo isključivo od toga, to mi je samo dodatna zarada. Čak se trudim da one dame koje
postanu stalne mušterije iznenadim nekim prigodnim poklonom. Na Floridi se ovim ne bavim - priča Aleksandar.
------------------------------------------------------
Prilično nelojalna konkurencija

Zašto ne i na Floridi ?
Temu sam postavila ovde jer bi želela da prvenstveno žene kažu,
da li je i ovde u pitanju prostitucija i da li su koristile ovakve usluge
pod diskrecijom ?
Ispod naslova je link sa ostatkom ispovesti.