Mamino iskustvo sa NPIM

zubcanik razuma

Zainteresovan član
Poruka
206
Danas je moja majka ponovo pricala o dogadjaju koji se desio pre 5/6god. a koji sam ja umalo pa zaboravio.

zelim samo da kazem da je moja majka obicna i skromna zena,pomalo pobozna,domacica... nema razloga da izmislja a i nije bila sama....

Dakle bio je letnji period (jul/avgust)oko 15/16h. moja majka i njena prijateljica/komsinica su stajale ispred kuce i pricale nesto neobavezno
u jednom trenutku su ugledale veliku zutu kugliu kako prolece duz ulice na 20ak metara od zemlje (procena moje majke koja nije bas nesto strucna da da pravu visinu al ajde..)
nije ispustala bas nikakav zvuk i kretala se veoma sporo tako da su one objekat pratile 10sekundi dok im se nije izgubio iz vida (znaci nije ubrzao,nestao,otisao u visinu......)

keva kaze da je kugla bila sigurno 10 metara u precniku i da je sijala skoro isto kao sunce, znaci boja ....samo naravno slabije.

e sad ono sto je najbolje, keva nije bila sama, naravno i komsinica je sve videla isto, tako da sam iskljucio mogucnost haludze i sl.

(one ovo nisu pricale nikom samo svojim ukucanima, kazu da im i onako niko nebi verovao)

e, pa ja verujem zato sto znam svoju kevu....

moje misljenje je da je to loptasta munja, samo koliko sam ja uspeo da saznam loptaste munje nisu toliko velike, njihova velicina je od velicine klikera do fudbalske lopte...

ako ima neko ko poznaje materiju neka se javi.

a vi ostali raspalite.....

samo molim Vas budite dobri ,moja keva je u pitanju a i komsinica:D

Danas je moja majka ponovo pricala o dogadjaju koji se desio pre 5/6god. a koji sam ja umalo pa zaboravio.

zelim samo da kazem da je moja majka obicna i skromna zena,pomalo pobozna,domacica... nema razloga da izmislja a i nije bila sama....

Dakle bio je letnji period (jul/avgust)oko 15/16h. moja majka i njena prijateljica/komsinica su stajale ispred kuce i pricale nesto neobavezno
u jednom trenutku su ugledale veliku zutu kugliu kako prolece duz ulice na 20ak metara od zemlje (procena moje majke koja nije bas nesto strucna da da pravu visinu al ajde..)
nije ispustala bas nikakav zvuk i kretala se veoma sporo tako da su one objekat pratile 10sekundi dok im se nije izgubio iz vida (znaci nije ubrzao,nestao,otisao u visinu......)

keva kaze da je kugla bila sigurno 10 metara u precniku i da je sijala skoro isto kao sunce, znaci boja ....samo naravno slabije.

e sad ono sto je najbolje, keva nije bila sama, naravno i komsinica je sve videla isto, tako da sam iskljucio mogucnost haludze i sl.

(one ovo nisu pricale nikom samo svojim ukucanima, kazu da im i onako niko nebi verovao)

e, pa ja verujem zato sto znam svoju kevu....

moje misljenje je da je to loptasta munja, samo koliko sam ja uspeo da saznam loptaste munje nisu toliko velike, njihova velicina je od velicine klikera do fudbalske lopte...

ako ima neko ko poznaje materiju neka se javi.

a vi ostali raspalite.....

samo molim Vas budite dobri ,moja keva je u pitanju a i komsinica:D
Nemoj iskljuchivati haludze, vrlo je moguce da je bash to bilo u pitanju. Chak i kad 1000 ljudi vidi jedno isto ( u principu slichno ) haludze su i dalje moguce.

Jako poucan i zanimljiv documentarac, pogledajte ga obavezno svi.
http://www.megavideo.com/?v=9BSGWQBF

"If You don't listen von Daniken, You will have shock from "Gods""
Erich von Daniken (autor knjige "Chariots of the Gods")

Verujem da je tvoja mama videla to shto je videla ali stvarno neznam shta bi bilo objashnjenje za tu pojavu. Mama mi je od uvek govorila da treba ostati do kraja i videti shta je zapravo bilo. I uvek je pronalazila konkretan logicn odgovor. E sad taj konkretan odgovor nemora biti !svakom prihvatljiv.
ako razumete shta hocu da kazem..........:lol:

паре би ставио на ово последње,

неко злонамеран би вероватно још и штрумфове додао у целу причу али да поновом, то би била само прича злонамерних

:mrgreen:

smurfs.jpg

Back