????

• Začetnik teme nezvani gost
  • Datum pokretanja
Neka mi dozvoli moja skromna likovna slobodnost pa da primetim da bi tebi mnogo vise pristajao.Ne bitno u koja usta,donja il gornja,al najbolje i u donja i u gornja.Sad,malo skuplje,dva su krastavca to,al mani pare kad je zadovoljstvo duse u pitanju......

Gazdarica:
Ajoj, ne merem ovo nikako prevaliti preko jezika... :shock: :?
Sramota meeeeeee... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

He he.... shhhh... cuce te opozicija pa ce traziti tvoju smenu :lol:

Evo, ja cu ti pomoci sa recima, a ti samo copy-paste, pa neces morati da prevaljujes ishta preko jezika (i josh cu da pisem sa nasim slovima!)

(...Jos malo gluposti - Bora Djordjevic)

'Jurcanje, tucanje, pušenje, gušenje, klizanje, lizanje, akanje, skakanje,
Vođenje ljubavi, vođenje ljubavi, vođenje ljubavi.
Rokanje, kokanje, *******, koprcanje, turanje, guranje, skrivanje, opaljivanje
Muženje, guženje, davanje, svršavanje, gaženje, maženje, vatanje, lomatanje,
Mrkanje, drkanje, cuganje, pljuganje, skidanje, okidanje, spavanje, zajeßavanje, tepanje, cepanje, grebanje, jeßanje,

Svakog jutra, Kama Sutra!
Nove verzije za stare perverzije.
Jeßačina na više načina.
Kaži dragička, vidi ti se pichka.'

E kad sam ja mogao da sve ovo prevalim, pa josh sa srpskim slovima (sad ce mi trebati 10 minuta da vratim moju uvrnutu tastaturu u normalu, ali vredelo je... nema cenzure :P), mozes i ti tu tvoju 'blushing secret' :P

Poz.

P.S. Nadam se da mi Bora Djordjevic nece zameriti na koriscenju dela njegvog urnebesnog show-a :D

Vidis... nije bilo strasno...

A i to sa krastavcem... pa nije to za: :oops:

To mu dodje prirodni dildo... Pa ja sam zaista savetovao nekolicini zenskih osoba koje je bio strah od gubljenja nevinosti (toliko veliki da bi ih to mnogo vise bolelo i sl. nego sto je to uobicajeno), da ako su vec resile, to odrade sa krastavcem (cak smo jednoj koja se stvarno bila nameracila, moj drug i ja, poklonili lep krastavac za rodjendan :twisted:)... Posle mogu da mrze krastavac do mile volje, umesto nekog (njihovog decka) koji im je priredio to prvo malcice neprijatno iskustvo :):):)

A da... Lubenica je iz porodice krastavca, pa nisam ja bio tako daleko, jel? :D

Poz.

Pre tri godine sam napustio pakao.a u njemu sam bio tri god.
Kazu ljudi Pantalone na ivicu bela kosulja leptir masna.Uvek obrijan uvek nasmejan.
Cist i kulturan.Pravi konobar.
Restoran Ekskluzivan.
Plata ekskluzivno niska.

Ustanem u devet.Pocnem da radim od deset.
I onda dodje cika Ciga stari senilni cicica procita novine popije kafu.Tu mu je i Zubac profesionalni slikar ulepsa mi dan.Onda stite njegovo velicanstvo gazda.
Proteze se kao medved.Boze dal je se naspavao ili je opet neispavan.Ma pre ce biti neispavan on je uvek neispavan.A sta taj covek radi sem sto spava?Pa broji on i novac.
E to je i njeno velicanstvo gazdarica dali ce espreso ili tursku bez secera ili sa mlekom ili caj.Ma ko ce ga znati.Pitam je sta ce te popiti?Uobicajeno rece.Uobicajeno pa ta zena svaki put naruci drugacije.Ipak donosim joj moku.Kaze nije tako lepa Duda pravi bolju.Pa nisam ja duda sem toga ja sam konobar i danas radim u sanku basti sali1 sali2 sali3 sam njoj nije po volji.
I onda dolaze napaljeni likovi koji glume face koji misle da nasto vrede pa i vrede kad istezu jajca po ceo dan.Koriste svaku moju sekundu kako bi dobacili kako su nocas umocili razvalili i istrosili svu semenu masu iz jaja üa ja da ih kaficama krepim.
A sto je najgore proslu noc locali u ovom lokalu i ja ih dvorio celu noc do cetiri jutros.Kad li je base kad ni vrata nisu potrefili dok su izlazili.
Cemu sve ovo.
revolt nikada vise konobar i hvala B idem u smeru koji zelim.
Ali zalim sve te nasmejane ljude.
Zalim tu muku i bedu sluziti svakoj budali.
Zalim ljude koji zavide konobarima.
Jer ti ljudi nemaju nista.
Samo mogu da se smeju.
Nemaju odsmor nemaju normalne obroke nemaju normalan zivot.
Kradu konobari.
Ali gosti beze.Ostaju duzni.Svi bi na crtu.
Ima likova koji bi nesto da napiju pa ubodu i rade u dilu sa konobarima.Njoj vitka njemu voda.
Udje i kaze daj mi standardno.E bato standardno mi prodje 300 ljudi imam li ja vise kapaciteta za svoj zivot od vasih zelja-
SLABO.
Ipak ima i svetlih trenutaka u tom poslu.Ima gostiju koje bi castoio sve sto su pojeli i popili samo zato sto su fini.
Aliu ima onih kojima bih platio sve sto pozele samo da ih vise nevidim.
I negledam ih vise.

Bustura:
Kazu ljudi Pantalone na ivicu bela kosulja leptir masna.Uvek obrijan uvek nasmejan.
Restoran Ekskluzivan.
Plata ekskluzivno niska.

I onda dodje cika Ciga stari senilni cicica procita novine popije kafu.Tu mu je i Zubac profesionalni slikar ulepsa mi dan.Onda stite njegovo velicanstvo gazda.
Proteze se kao medved.Boze dal je se naspavao ili je opet neispavan.Ma pre ce biti neispavan on je uvek neispavan.A sta taj covek radi sem sto spava?Pa broji on i novac.
E to je i njeno velicanstvo gazdarica dali ce espreso ili tursku bez secera ili sa mlekom ili caj.Ma ko ce ga znati.Pitam je sta ce te popiti?Uobicajeno rece.Uobicajeno pa ta zena svaki put naruci drugacije.Ipak donosim joj moku.Kaze nije tako lepa Duda pravi bolju.Pa nisam ja Duda sem toga ja sam konobar i danas radim u sanku basti sali1 sali2 sali3 sam njoj nije po volji.
I onda dolaze napaljeni likovi koji glume face koji misle da nasto vrede pa i vrede kad istezu jajca po ceo dan.Koriste svaku moju sekundu slobodnog vremena kako bi dobacili kako su nocas umocili razvalili i istrosili svu semenu masu iz jaja. A ja da ih kaficama krepim.
A sto je najgore proslu noc locali u ovom lokalu i ja ih dvorio celu noc do cetiri jutros.Kad li je base kad ni vrata nisu potrefili dok su izlazili.I tako svi nesto traze hoce zele.Pa dodje pita akoja je ono riba.A jelje poznajes.A super sredi nesto.Sta da joj sredim mislim se robiju.Pa tebi ni medveda nebi sredio a kamo li takvu ribu.I sta onda zastiti neduzne goste.Pa je odgovor tipa.AH da ona ima nekog frajera zestok momak.Nebi ja tebi preporucio nista sa njom.A hvala bogu devedeset posto nasih frajera pitche.Odmah odustanu.
Onda krene opijanje.Jedna tura druga tura.Pa mesanje povracanje bljuvanje i psovanje.Obavezno draskanje oteklih jajca.I naravno dobacivanje postenim gostima.A kad dodje vreme da se plati obavezno akonobar klepa.Sta bre klepa mislite da svaki konobar ima muda da se zbog jedne ture tuce i svadja sa pijanim budalama celu noc.U principu oklepaju vise konobara nego on njih.Ipak ima i klepanja.Ali to je cista sreca slucajnost:Da ipak nebude sve crno stekao sam ja puno poznanika na poslu sto kolega sto gostiju.Ali ipak ostaje samo poznanstvo sa posla.Malo konobara ima vremena da sa tim poznanicima produbi prijateljstvo sem na poslu.
Zasdto imaju uspeha.Zene nas dozivljavaju nesto slicno kao *****.Sa njim mogu jednu noc i boli me dupe.Necu ni uci u taj lokal i negubim nista.Druge razocarane bance celu noc za sankom.Obicno ih pijane odvezem kuci strpam u krevet.iodspavam a da je i nedodirnem.Ali sutra krenu price a onu sinoc je odveo kuci.I od usta do usta ispadne cela ljubavna prica.Ona od alkohola nemoze.A ja od umora zelju i neosecam.To je ta prica o konobarima.
Cemu sve ovo.
Samo mogu da se smeju.
Kradu konobari.
Ima likova koji bi nesto da napiju pa ubodu i rade u dilu sa konobarima.Njoj vitka njemu voda.
Udje i kaze daj mi standardno.E bato standardno mi prodje 300 ljudi imam li ja vise kapaciteta za svoj zivot od vasih zelja-
SLABO.
Ipak ima i svetlih trenutaka u tom poslu.Ima gostiju koje bi castoio sve sto su pojeli i popili samo zato sto su fini.
I negledam ih vise.
Kazem hvala bogu da sam pobegao od toga.Ovo sad honorarno je mozda i zadovoljstvo ali stalni posao nikada vise.

Bustura:
Bustura:
Restoran Ekskluzivan.
Plata ekskluzivno niska.

E to je i njeno velicanstvo gazdarica dali ce espreso ili tursku bez secera ili sa mlekom ili caj.Ma ko ce ga znati.Pitam je sta ce te popiti?Uobicajeno rece.Uobicajeno pa ta zena svaki put naruci drugacije.Ipak donosim joj moku.Kaze nije tako lepa Duda pravi bolju.Pa nisam ja Duda sem toga ja sam konobar i danas radim u sanku basti sali1 sali2 sali3 sam njoj nije po volji.
I onda dolaze napaljeni likovi koji glume face koji misle da nasto vrede pa i vrede kad istezu jajca po ceo dan.Koriste svaku moju sekundu slobodnog vremena kako bi dobacili kako su nocas umocili razvalili i istrosili svu semenu masu iz jaja. A ja da ih kaficama krepim.
A sto je najgore proslu noc locali u ovom lokalu i ja ih dvorio celu noc do cetiri jutros.Kad li je base kad ni vrata nisu potrefili dok su izlazili.I tako svi nesto traze hoce zele.Pa dodje pita akoja je ono riba.A jelje poznajes.A super sredi nesto.Sta da joj sredim mislim se robiju.Pa tebi ni medveda nebi sredio a kamo li takvu ribu.I sta onda zastiti neduzne goste.Pa je odgovor tipa.AH da ona ima nekog frajera zestok momak.Nebi ja tebi preporucio nista sa njom.A hvala bogu devedeset posto nasih frajera pitche.Odmah odustanu.
Onda krene opijanje.Jedna tura druga tura.Pa mesanje povracanje bljuvanje i psovanje.Obavezno draskanje oteklih jajca.I naravno dobacivanje postenim gostima.A kad dodje vreme da se plati obavezno akonobar klepa.Sta bre klepa mislite da svaki konobar ima muda da se zbog jedne ture tuce i svadja sa pijanim budalama celu noc.U principu oklepaju vise konobara nego on njih.Ipak ima i klepanja.Ali to je cista sreca slucajnost:Da ipak nebude sve crno stekao sam ja puno poznanika na poslu sto kolega sto gostiju.Ali ipak ostaje samo poznanstvo sa posla.Malo konobara ima vremena da sa tim poznanicima produbi prijateljstvo sem na poslu.
Zasdto imaju uspeha.Zene nas dozivljavaju nesto slicno kao *****.Sa njim mogu jednu noc i boli me dupe.Necu ni uci u taj lokal i negubim nista.Druge razocarane bance celu noc za sankom.Obicno ih pijane odvezem kuci strpam u krevet.iodspavam a da je i nedodirnem.Ali sutra krenu price a onu sinoc je odveo kuci.I od usta do usta ispadne cela ljubavna prica.Ona od alkohola nemoze.A ja od umora zelju i neosecam.To je ta prica o konobarima.
Cemu sve ovo.
Samo mogu da se smeju.
Kradu konobari.
SLABO.
I negledam ih vise.
Kazem hvala bogu da sam pobegao od toga.Ovo sad honorarno je mozda i zadovoljstvo ali stalni posao nikada vise.
I jos jednom procitajte oiz perspektive jednog bivseg konobara.

Back