?

je l' bi vas mrzelo?

• ne ako dože po mene velikim autom, npr. nekim od koga nikad veći nisam vid'la.

glasova: 2 33,3%
  • samo ako će posle da me ženi

glasova: 3 50,0%
  • možda ako mi pošalje fotografiju svog -:rumenko:- da znam da ne krećem na put za dž

glasova: 1 16,7%

• Ukupno glasova
    6
  • Anketa je zatvorena .
aha.
a da sam super vozach sa super autom, ishla bih chak i jednom nedeljno....
a da josh zzivim u npr. sloveniji gde su svi putevi sjajni, i da sam super vozach sa super autom ishla bih i dva puta nedeljno...

ovako poshto sam ochajan vozach, sa bzvz kolima, osudjena da idem na drugi kraj drzzave vozom koji nikad ne stizze na vreme ili nekim smrdljivim autobusom, definitivno bih se odvazzila na tu avanturu, ali verovatno samo jednom. posle, nek` on dolazi. :D

aha.
a da sam super vozach sa super autom, ishla bih chak i jednom nedeljno....
a da josh zzivim u npr. sloveniji gde su svi putevi sjajni, i da sam super vozach sa super autom ishla bih i dva puta nedeljno...

ovako poshto sam ochajan vozach, sa bzvz kolima, osudjena da idem na drugi kraj drzzave vozom koji nikad ne stizze na vreme ili nekim smrdljivim autobusom, definitivno bih se odvazzila na tu avanturu, ali verovatno samo jednom. posle, nek` on dolazi. :D
pa, to se podrazumeva
da jednom dodjes ti, jednom on
ili, ko ima manje obaveza
ili, vise para da putuje
niko od nas ne bi isao na neciji zvrc da se sexa
mislim, to se ipak zove malo drugacije
a, i placa se :lol:

pa morali bismo pre toga da se zvrcnemo i dogovorimo da cemo da se seksamo.
stvarno ne bi bilo zabavno da zapucam u neku vukojebinu, a da mi on kazze - izvini ne mogu danas da dizzem racq, dizzem rogove na kuci ili perem tepihe ili shta god. :D

a je l' vas ne bi, na primer, mrzelo da putujete na drugi kraj države radi dva sata seksa? :rumenko:

prilog:

http://forum.krstarica.com/threads/312789

:)

Ne bi me mrzelo,taman posla.
(Evo,hteo sam da idem do NS-a,i to ne zbog seksa,nego zbog nekoliko sati razgovora.I da joj odnesem flašu soka od maline,sirup.)
Inače (druga ,neka)nije imala veliki auto,ali je bila toliko dobra da predloži da se nađemo na pola puta.
Nije poslala sliku od "nje",samo opis,a poslala sliku lica,preostalu fotografiju od onih za LK.
Da...oženila me.

Back