вождовац
Gost
- Poruka
- 1.058
e сморио сам се јер сам сјебао ногу и сад по цео дан блејим кући смарајући се и читајући брда тема по форуму.... распуст ми је скроз у фазону јупи....
и тако сморен и збуњен морем "идиЈотских" тема и постова одлучио сам да вас питам..... из ког разлога ви мислите да може да се научи како да се смува риба/дечко?!? ае да претпоставимо да може, мсм ако лично дон жуан прича своје цаке онда као и ајде
.... али зашто бре мислите да то можете овде да научите?!? или бре чему отварање тема типа тешко ми је сви ме мрзе нисам популаран/на?!? шта ви сте шатро једини којима је тешко и имате неки проблем?! па они се решавају не прича се о њима, једино ако не намеравате да их решавате тако што ће неко да се сажали на вашу "муку"
па да одради все за вас...... и те непопуларности...каква реч страшно
..... па дружите се са неким, зовите неког напоље на пиће шта знам, сва деца још са годину дана трче да се друже са неким, шта сте ви радили у то време?
мало оладите са тим емо срањима, промените мало омиљене канале/серије, оно уместо ох тако је тешко све је црно, нешто "мало" веселије.....
и ае сад лаку ноћ..... а вама емосима срећни скокови са београђанке/мостова итд и сл

и тако сморен и збуњен морем "идиЈотских" тема и постова одлучио сам да вас питам..... из ког разлога ви мислите да може да се научи како да се смува риба/дечко?!? ае да претпоставимо да може, мсм ако лично дон жуан прича своје цаке онда као и ајде

мало оладите са тим емо срањима, промените мало омиљене канале/серије, оно уместо ох тако је тешко све је црно, нешто "мало" веселије.....
и ае сад лаку ноћ..... а вама емосима срећни скокови са београђанке/мостова итд и сл