307 PRVI PUT
Dakle, ovako......svi znate da volim da pišem i to valjda ide sa godinama bar u mom slučaju. U tom mom slučaju, ima svega i svačega od života, kao i kod drugih naravno, samo što sam ja jedina izgleda dovoljno brljiva (da ne upotrebim neku jaču reč) koja piše o sebi i svojima u svetu gde se svi kriju. Šta ćeš......taku me majka rodila.....mislim sa dovoljnom dozom brljivosti da preživim ovaj ludački život a opet je premalena za postavljanje dijagnoze od nadležnog specijaliste hahaha Elem, tako ja pišem, i kad već dosta vas čita, što mi je neverovatno drago, zamolih pokorno (umem ja i to kad treba hahah) moderatora da mi vrne one stare obrisane blogove....nekih 146 komata valjda. Njih sam lepo obrisala iz nekih mojih razloga s namerom da prestanem da izigravam ludu nastu ovde....ali, oćeš djavola......ova što piše ne dade mi mira ni danju ni noću a direktorka je sva bila ponosna na mene. Čak je bila toliko fina da je prestala tih dana da mi maše kalendarima pred nosom.....bem ti kalendare i sat i ko ih izmisli. Pre je bilo mnogo lepše. Svane dan, muški u onim krznima prebačenim preko gole snage, sa tojagama i lukovima u rukama podju u lov, a žene sa istim takvim krznima preko gole snage ali bez tojaga ostaju kući. I tako, muški ceo dan nisu tu no se vraćaju tek kad padne mrak. Dakle, ceo dan bez njih. E, posle idilu upropastiše kad izmisliše sat i kalendar....te muški naučiše da gledaju i u jedno i u drugo....i tu počinje smak sveta. Šalim se...... hahaha
I tako, sada su tu opet stari blogovi......pa izvolite, čitajte, ali počnite od poslednje strane i čitajte redom jer je to knjigica.....vremenski redosled je važan da bi bili u toku hahahaha
Voli vas vaša Ljilja
Eve mene sada cele
Ona zvrnda još je pored
Eno kuka, psuje, viče
Ma šta viče....sad nariče
„Luda žena, kud je meni
Dodeliše užas jedan
Zar je malo bilo ovo
Nego još si i vratila
Stare smeške i gluposti
Bože mili, ti oprosti“
Sirotica.....nekad mi je stvarno bude žao...ali samo na sekund jer ja to vrlo brzo prevazidjem
OJHAAAA
Ona zvrnda još je pored
Eno kuka, psuje, viče
Ma šta viče....sad nariče
„Luda žena, kud je meni
Dodeliše užas jedan
Zar je malo bilo ovo
Nego još si i vratila
Stare smeške i gluposti
Bože mili, ti oprosti“
Sirotica.....nekad mi je stvarno bude žao...ali samo na sekund jer ja to vrlo brzo prevazidjem
OJHAAAA