gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Scena.. A Lexa izlazi u stilu dobar, los, zao s rasprodaje.. Ma sombrero na glavi nakrivljen, opusak na kraju keza, koltovi sa strane, eee.. Zivot je lep ..
eto, to se zove...ljetna idila
odo kuvam rucak...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Scena.. A Lexa izlazi u stilu dobar, los, zao s rasprodaje.. Ma sombrero na glavi nakrivljen, opusak na kraju keza, koltovi sa strane, eee.. Zivot je lep ..
I dalje si siguran za broj tel. ??Ja bih voleo ici s Lexom u shoping, nositi joj kese, rzati, pa dobro, njakati ako bas insistira, slusati propoved ..
I dalje si siguran za broj tel. ??
Ja debela nemam mnogo izbora pa se hvatam za maltene svaku slamku, to ti je valjda jasno?!
+ dobiješ i tikepa.
Care..... na šta se ti to pališ
Ako ti je tako lakše, nemoj ni da je skidaš
Ja mislio mi dalje pricamo o nosenju kesa buci ..
Moz ostavis brk za kasnije ipak ..
cao Milorade kako si danas?
E desi bre doco. Kako zena, deca, stripovi?
Nesto si mi kovergentan danas pa ti hajt pisi a ja cu ti dati ocenu tamo negde pred kraj pismenog zadatka ..
dobro Milorade
djechachitj je prejak
ja sam se lozio na tebe i bash si mi se ono svidjala ali pored takve muskawchine i dominacije mogu samo da se povuchem i izvinim
veliko mudo, izvini
Gde si bree Bokii.. Najaci si, tvoja je. Pitaj je za broj telefona slobodno. Gde cu na glavu tvoju, ne smem da se kacim s takvim muskim primerkom iz srednjeg veka ..
jao kak si fini. ko curica )))
Ne, ne.. Insistiram. Uostalom trazila je nekog.. pa ono, muzevnog a ti si taj..
E sad ako se skrasite budi fin. Nemoj da sam cuo da si digao ruku na nju, ok? Inace, hebacu te ..
jebi me Milorade, jebi me
Pa donesi odluku više pobogu.....Gde si bree Bokii.. Najaci si, tvoja je. Pitaj je za broj telefona slobodno. Gde cu na glavu tvoju, ne smem da se kacim s takvim muskim primerkom iz srednjeg veka ..
Pa donesi odluku više pobogu.....
Pa pazi, de ćeš tradicionalnije od milorada
Care..... na šta se ti to pališ