30 + jedna

• Začetnik teme Začetnik teme elfy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
VedarDan:
Elfy, u svakom slučaju, neka ti je sa srećno u braku. :)

Treba da se privikneš da je žena gazda u kući, i sve bre ima da bude kako treba.

Znaš kako kažu : Gde čuješ mir i tišinu u kući, tu vlada žena... a gde se lupaju tanjiri, vika je i psovka, muškarac pokušava da preuzme kontrolu u kući.

Srećno ! :wink:

jeste. Imaš pravo da tvoja bude zadnja
DA, DRAGA

:mrgreen:

Betty:
VedarDan:
Elfy, u svakom slučaju, neka ti je sa srećno u braku. :)

Treba da se privikneš da je žena gazda u kući, i sve bre ima da bude kako treba.

Znaš kako kažu : Gde čuješ mir i tišinu u kući, tu vlada žena... a gde se lupaju tanjiri, vika je i psovka, muškarac pokušava da preuzme kontrolu u kući.

Srećno ! :wink:

DA, DRAGA

...OOOH, DA DRAGA :twisted:

Betty:
DA, DRAGA

Da, draga BeTiCe, obožavam tvoj topao i vedar dah
icon_mrgreen.gif

Vragolasta Amfibija:
Bah...ja mislila da je Elfy zensko :shock:
Znaci,decko...zeni se !
Samo da ti kazem nesto...BLAGO TEBI...svako vece sa voljenom osobom,umotani u cebe,cavrljate,grickate semenke...a ujutru kad se probudis prvo sto vidis...ona kako spava...mirno pored tebe jer zna da je sigurna i srecna sa tobom.

He he he

Čavrljate vi tako pola godine maksimum. E posle dolazi ralnost. Ti se zadržo malo posle posla, otišo sa drugovima na piće, a ona čeka narogušena kući. ˝Gde si bre ti do sad!?˝ Prvo joj lepo objasniš, a onda kad te stalno to pita počinješ da pi*diš.
Onda bi ti za vikend da odeš na fudbal sa drugarima, ali djavola ona kaže da njena mama dolazi na ručak. ˝*ebi ga˝ pomisliš prvi put, a kasnije ˝ nek se nosi i tvoja mama i ti!˝
Posle dodju deca (što je najbolja stvar u braku), tad malo zaboraviš na nju na njenu dosadnu mamu.

Nek ti je sa srećom.

Betty:
Suzanita:
Ovo

DA, DRAGA

Jel to iz crtanog filma?

ČEDO, MEDVED JE U NAŠOJ PRIKOLICI

dA DRAGA

Ta zelena recenica ima malo dublje znacenje... zena u panici, u stvari, priziva jedan aspekt muza(da draga) da otera drugi aspekt muza(zver) iako zna da je prvi nepokretan i da ce oba ostati tu. Bez 1. nema 2. Zasto onda panika? Zato sto ne zna sta hoce? Zna, zna... "no se ucutala"

Muškarac_bg:
Vragolasta Amfibija:
Znaci,decko...zeni se !
Samo da ti kazem nesto...BLAGO TEBI...svako vece sa voljenom osobom,umotani u cebe,cavrljate,grickate semenke...a ujutru kad se probudis prvo sto vidis...ona kako spava...mirno pored tebe jer zna da je sigurna i srecna sa tobom.

He he he

Čavrljate vi tako pola godine maksimum. E posle dolazi ralnost. Ti se zadržo malo posle posla, otišo sa drugovima na piće, a ona čeka narogušena kući. ˝Gde si bre ti do sad!?˝ Prvo joj lepo objasniš, a onda kad te stalno to pita počinješ da pi*diš.
Onda bi ti za vikend da odeš na fudbal sa drugarima, ali djavola ona kaže da njena mama dolazi na ručak. ˝*ebi ga˝ pomisliš prvi put, a kasnije ˝ nek se nosi i tvoja mama i ti!˝
Posle dodju deca (što je najbolja stvar u braku), tad malo zaboraviš na nju na njenu dosadnu mamu.

Nek ti je sa srećom.
pa mushkarac ako ti je tako u braku onda primi moje saucesce !!!!
jbg...sto nisi gledo sa kojom ces da cucoris pod cebetom

Muškarac_bg:
Vragolasta Amfibija:
Znaci,decko...zeni se !

He he he

Nek ti je sa srećom.

E pa devojke ovo upamtite.
Ako želite da imate zadovoljnog i potentnog muškarca pored sebe, koji se trudi oko vas ,onda trebate bez ultimatuma zadovoljiti ovo što je muškarac-bg naveo kao potrebe muškarca...

Ndobro, a sta kad ja vikendom hocu da s drustvom odem na tekmu, a njegova mama dolazi na rucak?
Ili kad poslije posla zaglavim u kafani???
Moj muskarac ce me s osmjehom od uva do uva docekati:"Gdje si, maco?"...zagrliti i poljubiti...?
Ili??? :roll:

Gazdarica:
Ndobro, a sta kad ja vikendom hocu da s drustvom odem na tekmu, a njegova mama dolazi na rucak?
Moj muskarac ce me s osmjehom od uva do uva docekati:"Gdje si, maco?"...zagrliti i poljubiti...?
tu si potpuno u pravu.sigurna sam da ni jedan muskarac nece odreagovati zagrljajem i poljupcem,ali znam neke zene koje bi.mislim u obrnutoj situaciji kad muskarac zagine u kafani.

totbsm:
Gazdarica:
tu si potpuno u pravu.sigurna sam da ni jedan muskarac nece odreagovati zagrljajem i poljupcem,ali znam neke zene koje bi.mislim u obrnutoj situaciji kad muskarac zagine u kafani.
Eh, a ja sam taman pomislila da ce nakon poljubacam prinijeti lavor sa toplom vodom i oprati mi noge, a potom mi servirati veceru... Netom spravljenu za mene...

Toliko o ravnopravnosti... :?

Gazdarica:
totbsm:
Gazdarica:
Eh, a ja sam taman pomislila da ce nakon poljubacam prinijeti lavor sa toplom vodom i oprati mi noge, a potom mi servirati veceru... Netom spravljenu za mene...

Toliko o ravnopravnosti... :?

:shock: Hocete me upoznati sa tim zenama :? I nemojte mi reci da nikada niste doziveli nezne iskrene trenutke (ili kakve vec sanjate...pranje nogu...) ni sa jednim muskarcem? I da li fino ponasanje moze biti stereotip? I da li vi (F) ne menjate raspolozenja. I ako je svaki covek kakav jeste samo zbog sebe, gde je onda razlog vasem nezadovoljstvu. I zasto se uopste udajete. I lako je biti sa savrsenim (ali samo je Bog savrs.). Treba se potruditi malo. Obostrano. Hm, odoh da se malo potrudim...

Elfy, mene je naprosto iznervirala ta prica sta zena treba da uradi za muskarca... Zasto su zene obicno te od kojih se ocekuje da ugadjaju drugima - muzu, djeci, svekrvi, okolini, p.... materinoj...
Ne tako mali broj zena prosto osjeca krivicu kada pozeli da nesto ucini samo za sebe, ako istovremeno resurse potrebne za ispunjavanje te zelje, moze da iskoristi za druge...
Resursi mogu biti novac, vrijeme, ili nesto peto, deseto, nebitno sta...

Samo da primetim da su SVE TE ISTE (OD SRCA SPREMNE ŽENE DA SE NADJE KOMPROMIS) odmah poitale i da ponište svaku mogućnost da nadju (ili da postoji) muškarca koji bi odgovorio na njihovo pitanje...

Tolika isključivost sigurno neće dozvoliti nikome da se prikaže na bilo koji drugačiji način osim onog OČEKIVANOG , A NEŽELJENOG.
Ovo se može nazvati muškomrzci.

Ja u praksi znam dosta česte sasvim drugačije reakcije od onih koje ste isključivo navele, ali bi onda imale ružnije mišljenje o sebi , ili kao malerima ili kao nesposobnima da ustanovite vezu razumevanja....

P.S. U dugim vezama integriteta nije bitno ko prvi popusti, ni jedan za jedan, jer sve te taktike dovode do razlaza. Bitno je ispoljenost koju vi očigledno ne osećate trenutno...Izvinjavam se za direktnu psihoanalizu veze, ali pokušaj nameta stereotipa iz lične nesrećne situacije nije etika...

P.S.S. Ipak da se nebi pogrešno shvatali, sebičnost muškarca ispoljavana u vezama u starim vremenima nije uvek bila posledica stereotipa društva i potrebe za hijararhijom (da bude "muško" , morao je to pokazati kroz neke postupke) .
Pravo rešenje MŽ odnosa je upravo to shvatanje da se promeni stereotip utoliko da dokazivanje "muškosti" ne ide kroz ponižavanje žena.
Sujeta i nemanje mere (zbog emotivnog pristupa) kod žena dovode do krajnosti u stvaranju "osvetničkog stereotipa" koji ne donosi sreću ni jednima ni drugima....

Kao dobre jezičare žene se drže formalizma zadnjeg pasusa , ali proširujući ponižavanje pojmom povredjenost , a to uopšte nije ni približno isto...

Suzanita:
Pretpostavljam da ti je danas svadba Elfy...

E pa srecno stupanje u brak ti zelim...

I ne budi kvaran, pa nam opisi prvu bracnu noc...

...u jednom trenutku sam se onesvestio...sledeceg suncanog jutra ugledao sam odblesak gore navedenog sunca na prstenu na mom domalom prstu desne ruke... prstenu :shock: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :wink: pricacu, ali idem prvo dobro da se naspavam (dok sam sam kuci, ona je otisla da vrati vencanicu... uistinu ... ja sam najsrecniji covek na svetu ... i najumorniji ... ali kad se probudim... Hvala Suzanita, poseti http://www.bitoffun.com/forums/viewtopic.php?t=4202&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

Back