NatasaNatasa:VedarDan:Hvala Nato.![]()
To je stara narodna, da ne misliš da sam genije :wink:
Ne mislim ne mislim .... hehe ... samo se ti opusti :wink:
Danas sam tako opuštennnn

(Al zato juče..brrr

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NatasaNatasa:VedarDan:Hvala Nato.![]()
To je stara narodna, da ne misliš da sam genije :wink:
Ne mislim ne mislim .... hehe ... samo se ti opusti :wink:
NatasaNatasa:Gde čuješ mir i tišinu u kući, tu vlada žena... a gde se lupaju tanjiri, vika je i psovka, muškarac pokušava da preuzme kontrolu u kući.
Srećno ! :wink:
VedarDan:Elfy, u svakom slučaju, neka ti je sa srećno u braku.![]()
Treba da se privikneš da je žena gazda u kući, i sve bre ima da bude kako treba.
Znaš kako kažu : Gde čuješ mir i tišinu u kući, tu vlada žena... a gde se lupaju tanjiri, vika je i psovka, muškarac pokušava da preuzme kontrolu u kući.
Betty:VedarDan:Elfy, u svakom slučaju, neka ti je sa srećno u braku.![]()
Treba da se privikneš da je žena gazda u kući, i sve bre ima da bude kako treba.
Znaš kako kažu : Gde čuješ mir i tišinu u kući, tu vlada žena... a gde se lupaju tanjiri, vika je i psovka, muškarac pokušava da preuzme kontrolu u kući.
jeste. Imaš pravo da tvoja bude zadnja
DA, DRAGA
![]()
Da, draga BeTiCe, obožavam tvoj topao i vedar dahBetty:jeste. Imaš pravo da tvoja bude zadnja
DA, DRAGA
![]()
Vragolasta Amfibija:Bah...ja mislila da je Elfy zensko :shock:
Znaci,decko...zeni se !
Samo da ti kazem nesto...BLAGO TEBI...svako vece sa voljenom osobom,umotani u cebe,cavrljate,grickate semenke...a ujutru kad se probudis prvo sto vidis...ona kako spava...mirno pored tebe jer zna da je sigurna i srecna sa tobom.
Suzanita:Ovo
DA, DRAGA
Jel to iz crtanog filma?
Betty:Suzanita:Ovo
DA, DRAGA
Jel to iz crtanog filma?
ČEDO, MEDVED JE U NAŠOJ PRIKOLICI
dA DRAGA
pa mushkarac ako ti je tako u braku onda primi moje saucesce !!!!Muškarac_bg:Vragolasta Amfibija:Bah...ja mislila da je Elfy zensko :shock:
Znaci,decko...zeni se !
Samo da ti kazem nesto...BLAGO TEBI...svako vece sa voljenom osobom,umotani u cebe,cavrljate,grickate semenke...a ujutru kad se probudis prvo sto vidis...ona kako spava...mirno pored tebe jer zna da je sigurna i srecna sa tobom.
He he he
Čavrljate vi tako pola godine maksimum. E posle dolazi ralnost. Ti se zadržo malo posle posla, otišo sa drugovima na piće, a ona čeka narogušena kući. ˝Gde si bre ti do sad!?˝ Prvo joj lepo objasniš, a onda kad te stalno to pita počinješ da pi*diš.
Onda bi ti za vikend da odeš na fudbal sa drugarima, ali djavola ona kaže da njena mama dolazi na ručak. ˝*ebi ga˝ pomisliš prvi put, a kasnije ˝ nek se nosi i tvoja mama i ti!˝
Posle dodju deca (što je najbolja stvar u braku), tad malo zaboraviš na nju na njenu dosadnu mamu.
Nek ti je sa srećom.
Muškarac_bg:Vragolasta Amfibija:Bah...ja mislila da je Elfy zensko :shock:
Znaci,decko...zeni se !
He he he
Čavrljate vi tako pola godine maksimum. E posle dolazi ralnost. Ti se zadržo malo posle posla, otišo sa drugovima na piće, a ona čeka narogušena kući. ˝Gde si bre ti do sad!?˝ Prvo joj lepo objasniš, a onda kad te stalno to pita počinješ da pi*diš.
Onda bi ti za vikend da odeš na fudbal sa drugarima, ali djavola ona kaže da njena mama dolazi na ručak. ˝*ebi ga˝ pomisliš prvi put, a kasnije ˝ nek se nosi i tvoja mama i ti!˝
Posle dodju deca (što je najbolja stvar u braku), tad malo zaboraviš na nju na njenu dosadnu mamu.
Nek ti je sa srećom.
tu si potpuno u pravu.sigurna sam da ni jedan muskarac nece odreagovati zagrljajem i poljupcem,ali znam neke zene koje bi.mislim u obrnutoj situaciji kad muskarac zagine u kafani.Gazdarica:Ndobro, a sta kad ja vikendom hocu da s drustvom odem na tekmu, a njegova mama dolazi na rucak?
Ili kad poslije posla zaglavim u kafani???
Moj muskarac ce me s osmjehom od uva do uva docekati:"Gdje si, maco?"...zagrliti i poljubiti...?
Ili???![]()
Eh, a ja sam taman pomislila da ce nakon poljubacam prinijeti lavor sa toplom vodom i oprati mi noge, a potom mi servirati veceru... Netom spravljenu za mene...totbsm:tu si potpuno u pravu.sigurna sam da ni jedan muskarac nece odreagovati zagrljajem i poljupcem,ali znam neke zene koje bi.mislim u obrnutoj situaciji kad muskarac zagine u kafani.Gazdarica:Ndobro, a sta kad ja vikendom hocu da s drustvom odem na tekmu, a njegova mama dolazi na rucak?
Moj muskarac ce me s osmjehom od uva do uva docekati:"Gdje si, maco?"...zagrliti i poljubiti...?
Ili???![]()
Gazdarica:Eh, a ja sam taman pomislila da ce nakon poljubacam prinijeti lavor sa toplom vodom i oprati mi noge, a potom mi servirati veceru... Netom spravljenu za mene...totbsm:tu si potpuno u pravu.sigurna sam da ni jedan muskarac nece odreagovati zagrljajem i poljupcem,ali znam neke zene koje bi.mislim u obrnutoj situaciji kad muskarac zagine u kafani.Gazdarica:Ndobro, a sta kad ja vikendom hocu da s drustvom odem na tekmu, a njegova mama dolazi na rucak?
Ili???![]()
Toliko o ravnopravnosti... :?
Gazdarica:Ndobro, a sta kad ja vikendom hocu da s drustvom odem na tekmu, a njegova mama dolazi na rucak?
Ili???![]()
Suzanita:Pretpostavljam da ti je danas svadba Elfy...
E pa srecno stupanje u brak ti zelim...
I ne budi kvaran, pa nam opisi prvu bracnu noc...