30 година од злочиначке агресије НАТО пакта на Републику Српску

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.749
Пре тачно 30 година — 30. августа 1995. — НАТО је започео своју жестоку злочиначку кампању против Републике Српске 🇷🇸

За 3 недеље агресије, убијено је 152 српска цивила.

Под маском окончања рата у Босни и Херцеговини, НАТО је подржао злочиначке
1000010536.jpg
босанско-муслиманске ☪️ и хрватске 🇭🇷 снаге, што је довело до етничког чишћења 170.000 Срба у западној Босни.

Злочини НАТО-а против Републике Српске 🇷🇸 1995. године обележили су први рат „одбрамбене“ алијансе предвођене САД 🇺🇸 — против противника који је никада није напао.

Немачки Луфтвафе 🇩🇪 је први пут учествовао у акцији од 1945. године током агресије на Србе 🇷🇸

50 година раније, немачке трупе геноцидног нацистичког Рајха починиле су масакр за масакром заједно са хрватским усташама 🇭🇷 на истој земљи.

Пре тачно 30 година — 30. августа 1995. — НАТО је започео своју жестоку злочиначку кампању против Републике Српске 🇷🇸

За 3 недеље агресије, убијено је 152 српска цивила.

Под маском окончања рата у Босни и Херцеговини, НАТО је подржао злочиначке Pogledajte prilog 1778245 босанско-муслиманске ☪️ и хрватске 🇭🇷 снаге, што је довело до етничког чишћења 170.000 Срба у западној Босни.

Злочини НАТО-а против Републике Српске 🇷🇸 1995. године обележили су први рат „одбрамбене“ алијансе предвођене САД 🇺🇸 — против противника који је никада није напао.

Немачки Луфтвафе 🇩🇪 је први пут учествовао у акцији од 1945. године током агресије на Србе 🇷🇸

50 година раније, немачке трупе геноцидног нацистичког Рајха починиле су масакр за масакром заједно са хрватским усташама 🇭🇷 на истој земљи.
Lepo ti pise na novinama da je to bombardovanje dovelo do mira

Da li bi tako govorio da je neko tvoj poginuo ili umro od posljedica bombardovanja?
Sramota od izjave!
Ma nemoj, pa koliko je ljudi poginulo jer "tvoji" nisu hteli mir. A da nije bilo bombardovanja i primirja koliko bi tek poginulo. Bez imalo svesti o politici sopstvene strane i 30 godina kasnije.

....a nedugo zatim ista ekipa koja je i danas na vlasti (Dacic, Vucic....) uvodi sankcije RS
.....Vucic Sredera i Blera postavlja za savetnike
..... organizuje mali milion vojnih vezbi sa NATO i ucestvuje u mirovnim .isijama pod NATO komandom
.....kupuje oruzje od NATO
..... nesto kasnije potlisuje kapitulaciju u Kumanovu (bio ministar)
..... svaka treca rec mu je "nasi Evropski prijatelji" ili "nasi Evropski partneri"
..... finansijski podrzava kandidaturu Hilari Klintin za predsednicu....

A kaze "ja sam za Srbiju i slusam samo srpski narod"????

Sta bi tek bilo da je protiv Srbije i da slusa strance?????

Ma nemoj, pa koliko je ljudi poginulo jer "tvoji" nisu hteli mir. A da nije bilo bombardovanja i primirja koliko bi tek poginulo. Bez imalo svesti o politici sopstvene strane i 30 godina kasnije.
Ne znam na koje "moje"mislis,ali ako bas zelis da znas svi "moji",ukljucujuci i mene,su htjeli mir,a rat nisu zeljeli uopste! Ali ih niko nije pitao za zelje.
Svi koji pravdaju nato bombardovanje u bilo kom obliku, zaslizuju da im nato na glavu sruci bombe,,pa da se na licnom primjeru uvjere u ljubav i mitoljubivost istog.
Necu trositi vise rijeci za ovo!
Stidi se!

Aha..... nesto kao muslimanke koje prajtikuju analni da bi "nevine" usle u brak?
Ili samo malo "prisiju" dole pa "ko nove" za djuvegiju?
takva im je vera, strožija, zahtevnija... ne kao ovi naši đauri pa se rasturaju na sve načine još sa 15 godina drogirani i pijani

Ne znam na koje "moje"mislis,ali ako bas zelis da znas svi "moji",ukljucujuci i mene,su htjeli mir,a rat nisu zeljeli uopste! Ali ih niko nije pitao za zelje.
Svi koji pravdaju nato bombardovanje u bilo kom obliku, zaslizuju da im nato na glavu sruci bombe,,pa da se na licnom primjeru uvjere u ljubav i mitoljubivost istog.
Necu trositi vise rijeci za ovo!
Stidi se!
Ne, ti se stidi jer je ta politika koja je zaustavljena bombama ubila i proterala ogroman broj ljudi. Pa je posle maca došla na vratanca. Hvala bogu što je došlo do tog bombardovanja inače bi se rat odužio ko zna koliko godina sa ko zna koliko žrtava i to na svim stranama. Činjenice su činjenice svidele ti se ili ne.

Ne, ti se stidi jer je ta politika koja je zaustavljena bombama ubila i proterala ogroman broj ljudi. Pa je posle maca došla na vratanca. Hvala bogu što je došlo do tog bombardovanja inače bi se rat odužio ko zna koliko godina sa ko zna koliko žrtava i to na svim stranama. Činjenice su činjenice svidele ti se ili ne.
Primeni istu logiku na Ukrajinu.

Poslednja izmena:
Za ovu izjavu treba ti dati Nobelovu nagradu za glupost.
@Truman izgleda baš čvrsto veruje da su baš svi nepismeni ili nzm šta.

O početku rata u BiH, crno na belo:
17B4EF40-A848-4FE8-BB9D-B3762BD4F11B.jpeg

0083CDCC-781E-4484-B02B-958296D90481.jpeg

Back