30 god a nevina...

• Začetnik teme Začetnik teme avala
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Уф....што ме сад мрзи да препричавааам....
Она рече да хоће да се уда невина, значи ништа пре брака, јел тако?
Ја рекох да је мало таквих мушкараца данас којима би тако нешто одговарало... јел истина?
Е, то!
Ништа друго.

Samo da zakljucim ovu temu (more i dugo mi je trebalo).
Par dana pred novu godinu sam se uverio u ono sto sam 99,55% vec znao.
Stvarno je bila nevina...

Sad sam poceo da ramisljam sta sam pisao pre 10-ak dana kako mi je mozda i vreme da se zenim i ne mogu da verujem sta sam pisao.
A s'druge strane zasto ne?!
Pa jeb*te patak neka forumasica ovde je priznala (i ponosi se time) da se kresnula sa kumom!! Jedna je dokazivala svoju ljubav trazeci da joj se svrs*i u usta. Koliko je bilo uzbudljivo toliko je bilo i odvratno (pitao sam se koliko li je puta bila zaljubljena do sad)

Sinoc sam se vracao od ove i uhvatio sam sebe kako buljim u neke tinejdzerke uspred kafica i razmisljam o recenici koju sam cuo na filmu pre neko vece: "najlepse je piche kad joj dlaka niche"
(***** ti muski mozak)...

Ali to je sve za neku drugu temu...ili psihijatra...nisam jos nacisto...kad cu ja da odrastem?

Samo da zakljucim ovu temu (more i dugo mi je trebalo).
Par dana pred novu godinu sam se uverio u ono sto sam 99,55% vec znao.
Stvarno je bila nevina...

Sad sam poceo da ramisljam sta sam pisao pre 10-ak dana kako mi je mozda i vreme da se zenim i ne mogu da verujem sta sam pisao.
A s'druge strane zasto ne?!
Pa jeb*te patak neka forumasica ovde je priznala (i ponosi se time) da se kresnula sa kumom!! Jedna je dokazivala svoju ljubav trazeci da joj se svrs*i u usta. Koliko je bilo uzbudljivo toliko je bilo i odvratno (pitao sam se koliko li je puta bila zaljubljena do sad)

Sinoc sam se vracao od ove i uhvatio sam sebe kako buljim u neke tinejdzerke uspred kafica i razmisljam o recenici koju sam cuo na filmu pre neko vece: "najlepse je piche kad joj dlaka niche"
(***** ti muski mozak)...

Ali to je sve za neku drugu temu...ili psihijatra...nisam jos nacisto...kad cu ja da odrastem?

ПО свему судећи - НЕЋЕШ СКОРО!

Slušaj što se tiče picheta, stvarno je najlepše kad mu dlaka niče , kad samo ulji , kad skoro da se ne pregreva već "hladno" trpi umereno trajanje seksa....

A opet što ne težim tim hladnim zalogajima....pa svako vreme ima svoje....jeste da te ona i sad može napaliti onako naprečac, baš kao što je lepa tudja igračka, ali opet se najviše zadovoljstva oseti kad se igraš svojom igračkom , onom koja tebi najviše odgovara, a to skoro sigurno nije lane koje širokim okicama otkriva, a ne da deli sa tobom seks.....

Back