3 Razloga koja vas odvajaju od rulje

....more nije loše biti Gospodin Zeleni , ne u onom ekološkom smislu - do bi značilo , sledstveno temi , biti duhovni đubretar......mislim u smislu nedozrelosti , ama baš bukvalno....jer mnim nešto , da ovdašnja Gospoda Zreli , u poslednjoj su fazi pred trulenje i raspadanje , jerbo zreli su kao pozna jesen - gnojavo gnjili , kao kruška u blatu na oktobarskom mrazu....oću reći , pred Gospodinom Zelenim je tek život sazrevanja....ima velike šanse , za razliku od one Gospode pred kojom je trulež i raspadanje....a sad oni , monsatovci , njih tristotine , posuli svu zemlju svojim preparatima , pa na njoj uspeva samo genetski modifikovano seme - rekao bi čovek da je ovo vreme genetski modifikovanog iskustva...čak mu nije ravno ni ona dolapska pamet........sve modifikovani do modifikovanog - kao da ih krstarica štancuje !

....more nije loše biti Gospodin Zeleni , ne u onom ekološkom smislu - do bi značilo , sledstveno temi , biti duhovni đubretar......mislim u smislu nedozrelosti , ama baš bukvalno....jer mnim nešto , da ovdašnja Gospoda Zreli , u poslednjoj su fazi pred trulenje i raspadanje , jerbo zreli su kao pozna jesen - gnojavo gnjili , kao kruška u blatu na oktobarskom mrazu....oću reći , pred Gospodinom Zelenim je tek život sazrevanja....ima velike šanse , za razliku od one Gospode pred kojom je trulež i raspadanje....a sad oni , monsatovci , njih tristotine , posuli svu zemlju svojim preparatima , pa na njoj uspeva samo genetski modifikovano seme - rekao bi čovek da je ovo vreme genetski modifikovanog iskustva...čak mu nije ravno ni ona dolapska pamet........sve modifikovani do modifikovanog - kao da ih krstarica štancuje !
Dobro si primetio -i u poznim godinama sam svežeg duha i dalje radoznao...
Samo...I dalje ravnopravno zajebavam i mudrost i glupost i dobro i zlo...
Ne dam im da predahnu...:mrgreen::hahaha:
(Naš svet je i dalje s one strane...)

Ima ima, pisao je Džojs u tom fazonu.... :kafa:

...ma nisam mislio na rafove , već na publiku.....htedoh reći , iskusni su kusali svoju pamet , pa je ona više fizičko biološka nego duhovno saznajna pamet....nekako je argatorsko dolapska.....a ona pamet čitalačke publike je više znanstvena....oslanja se na civilizacijsko pamćenje , često , prečesto se takva pamet sreće po školskim i bibliotekarskim klupama - kako stalno uči i nikad joj nije dosta znanja....oću reći ne kusa pa nije iskustvena , već čita pa je vazda učeničko znatiželjna - čak i u starosti....
.....imajući u vidu ovako nešto , ili još bolje rečeno , može se tvrditi da ljudi iskustveno mudri ne zalaze u biblioteke - ne čitaju knjige !

Ebo te saran!!! :rotf:

- - - - - - - - - -

Duge!

Back