3 puta negativan, a menstruacije nigde :(

mila_op:
jedan licniji problem ...
kapiram da ovo nije savetovaliste, ali pre nego odem kod ginekologa (od cega imam nocnu moru) resih ovde da dobijem neke odgovore.
Naime, ovog jula sam izgubila nevinost ,... i uuuuvek pre toga sam imala neredovne menstruacije. Dakle kasni mesec dana, pa 3 dana, pa dva meseca pa 20 dana i tako.
E sad, zadnju mestruaciju sam imala 23juna! od tada jos nista... odnose sam imala izmedju 11-30jula. i Radila sam CAK tri testa za trudnocu , sa 3avgusta, pa 12avgusta pa 19avgusta. I svi su JASNO negativni. Ali od menstruacije ni reci... Znaci imam neke simptome kao da cu da dobijem...neka nervoza, bubuljice, bole me grudi i slicno. Ali jos niiista.. I interesuje me da li je moguce da test tri puta pogresi aman ?
da nisam imala odnose naravno ne bi brinula posto mi se desavalo da ovoliko kasni, ali sada mi nije bas svejedno, ****.
Nadam se da ce me neko umiriti... Koliko sam citala ovde, testovi su prilicno tacni, i znam da treba da radim test krvi, ali pre toga... cisto me intersuje, kakve su sanse za trudnocu ovde, s obzirom na sve...
hvala svima, i sorry na ovoj predugoj prici.... :)
IDI IZVADI KRV.TO JE NAJSIGURNIJE !!! I JOS JEDNA STVAR,VODI RACUNA STA RADIS U BUDUCE!!! MALO IZVINJENJE - KUCKAM VELIKIM SLOVIMA JER RADIM NESTO PARALELNO SA OVIM , PA ME MRZI DA STALNO MENJAM FONT

Ja bila iz istog razloga kod ginekologa sad skoro...i on me poslao na ultrazvuk... otkrio mi mikrocistichan desni jajnik,kao razlog shto mi kasnila menstruacija... dobila sam je na kraju,ali..bila sam poprilichno zabrinuta... josh uvek sam,ali to sada pratimo,pa... videcemo shta ce biti... hocu da kazhem da ti mozhe kasniti iz mnooooogo razloga,ne samo zbog trudnoce... ali ipak - shto pre kod ginekologa! :!:

I meni je posle prvog puta kasnila meca- dobila sam posle mesec ipo, to ti je ono: uzbudjenje plus frka plus bog znas sta. Kupovni testovi nisu potpuno sigurni- samo neki od njih otkrivaju ranu trudnocu, te bi najbolje bilo da odes kod lekara, na pregled izvadis krv, uradis bris (e a sto se ovaj tvoj testirao, jel postojala bojazan da je nesto pre tebe zapatio? nista da mu ne verujes, nego kondom svaki put!), eventualno uradis ultra zvuk- sve opcije pokrijes.
By the way kako ovaj tvoj reaguje?
Da ga odvuces kod ginekologa da mu objasne koje su sve posledice nezasticenog sexa!

mila_op:
kapiram da ovo nije savetovaliste, ali pre nego odem kod ginekologa (od cega imam nocnu moru) resih ovde da dobijem neke odgovore.
Naime, ovog jula sam izgubila nevinost ,... i uuuuvek pre toga sam imala neredovne menstruacije. Dakle kasni mesec dana, pa 3 dana, pa dva meseca pa 20 dana i tako.
E sad, zadnju mestruaciju sam imala 23juna! od tada jos nista... odnose sam imala izmedju 11-30jula. i Radila sam CAK tri testa za trudnocu , sa 3avgusta, pa 12avgusta pa 19avgusta. I svi su JASNO negativni. Ali od menstruacije ni reci... Znaci imam neke simptome kao da cu da dobijem...neka nervoza, bubuljice, bole me grudi i slicno. Ali jos niiista.. I interesuje me da li je moguce da test tri puta pogresi aman ?
da nisam imala odnose naravno ne bi brinula posto mi se desavalo da ovoliko kasni, ali sada mi nije bas svejedno, ****.
Nadam se da ce me neko umiriti... Koliko sam citala ovde, testovi su prilicno tacni, i znam da treba da radim test krvi, ali pre toga... cisto me intersuje, kakve su sanse za trudnocu ovde, s obzirom na sve...
Najbolje ti je da odeš na pregled i riješiš dilemu.
Ginekolog je stručan za ta pitanja a ovdje možemo samo da nagađamo.
Inače, nije u redu da ti toliko kasni bez obzira na sve.
Za žene koje imaju nerednovnu menstruaciju ginekolozi često propisuju kontraceptivne pilule jer u isto vrijeme štite od trudnoće i regulišu mecu.

mila_op:

:razz: za sve one koji su citali moju pricicu, evo vesti ...
dobila sam mecu !! malopre, sa 38 dana kasnjenja ! znaci da je test ipak dobro pokazivao!
def. jos moram da vidim sa doktorokom oko nekih lekova, pilula... da mi se bar sredi ciklus na tih 28dana. Pozdrav svima... I am so happy :-D

Imam i ja taj isti problem, tacnije danas mi je 45. dan a menstruacije nema... Radila test u ponedeljak - logicno negativan, u sredu bila kod ginekologa, na ultrazvuku sve ok i rekla mi je da bi, posto sam skoro smrsala nekih 4kg, trebala da se malo ugojim ako zelim da mi se ustali menstruacija (pritom ne vidim da sam nesto mrsava, vise sam nerasporedjena:)).... Pocinjem da sumnjam u vremenske prilike posto mi se jos 2 drugarice zale da im je ovaj mesec kasnila menstruacija... :)

Back