john doe Veoma poznat Poruka 14.018 11.01.2009. u 18:48 - 3 mjeseca otkad je Crna Gora priznala Kosovo #26 binaj: pa kako su ti onda neki srbi braca,a tvoja krv ti nije bratska.......sramota za tebe. Kliknite za proširenje... Reci mu šiptare, nek se ne folira pred bratskim Srbima...
binaj: pa kako su ti onda neki srbi braca,a tvoja krv ti nije bratska.......sramota za tebe. Kliknite za proširenje... Reci mu šiptare, nek se ne folira pred bratskim Srbima...
zike Elita Poruka 21.673 11.01.2009. u 18:49 - 3 mjeseca otkad je Crna Gora priznala Kosovo #27 binaj: pa kako su ti onda neki srbi braca,a tvoja krv ti nije bratska.......sramota za tebe. Kliknite za proširenje... Kako mi moja krv nije bratska?? Moja krv je crnogorska i srpska.
binaj: pa kako su ti onda neki srbi braca,a tvoja krv ti nije bratska.......sramota za tebe. Kliknite za proširenje... Kako mi moja krv nije bratska?? Moja krv je crnogorska i srpska.
D Divide et impera Zainteresovan član Banovan Poruka 388 11.01.2009. u 18:49 - 3 mjeseca otkad je Crna Gora priznala Kosovo #28 zike: Možda tebi, meni je Srbija bratska, Albanija i Kosovo su komšije, zasad prijatelji Kliknite za proširenje... Direktno narusavanje teritorijalnog integriteta srbije Ovako smo ti braca a......je li?
zike: Možda tebi, meni je Srbija bratska, Albanija i Kosovo su komšije, zasad prijatelji Kliknite za proširenje... Direktno narusavanje teritorijalnog integriteta srbije Ovako smo ti braca a......je li?
Mitternachtsträumer Veoma poznat Poruka 12.064 11.01.2009. u 18:49 - 3 mjeseca otkad je Crna Gora priznala Kosovo #29 Divide et impera: Ej iskomentarisali smo to po milion puta i nema vise sta da se komentarise. Kliknite za proširenje... Tačno. Silan jubilej...
Divide et impera: Ej iskomentarisali smo to po milion puta i nema vise sta da se komentarise. Kliknite za proširenje... Tačno. Silan jubilej...