3 horoskopska znaka sa najvišim standardima

Sensei

Master
Moderator
Poruka
69.277
Da li ste neko ko zna šta želi? Duboko u sebi, svesni svojih suštinskih želja, vodećih snova za svoju budućnost i ciljeva koje ste odlučni da postignete? Da li te želje postoje samo u vašem profesionalnom ili kućnom životu? Šta je sa romansom, da li znate šta želite od partnera, koje kvalitete moraju imati da bi izgradili zajedničku budućnost?

Ako jeste, neki bi vas mogli optužiti da imate visoke standarde, ali postoji nekoliko slučajeva u kojima je to zaista loša stvar. Visoki standardi se mogu različito manifestovati kod različitih ljudi, posebno kod različitih znakova, čak i među onima koji su najpoznatiji po visokim standardima.

zodiac-high-standards.gif


Šta mislite, koji se horoskopski znaci ističu u visokim standardima??
 
Devica
1715192024943.png


Device ulažu svoje srce i dušu u sve što rade, pažljivo planirajući svaki izlazak, promenu i događaj.

Vođene svojom vladajućom planetom Merkurom, Device poseduju hiper-pokrenutu prirodu koja podstiče njihovu neprestanu potragu za savršenstvom. Svaki put podižući letvicu, nastoje da nadmaše sopstvena dostignuća.

Njihova želja da uvek teže najboljoj mogućoj opciji znači da imaju prilično visoke standarde, ali ne tako visoke da bi bili potpuno nedostižni.

Njihovi visoki standardi su i dalje veoma utemeljeni na realizmu.

Iza njihove besprekorne pažnje posvećene detaljima krije se istinska želja Device da pronađe smislene veze.

Oni cene nekoga ko može da uživa u njihovom analitičkom pristupu životu i ceni njihovu nepokolebljivu posvećenost.

Kretanje u domenu zabavljanja i veza može biti složen ples, ali sa Devicom pored sebe, možete biti sigurni da će vaš partner uložiti sve srce. Njihova sposobnost da uravnoteže praktičnost i strast unosi osvežavajuću dinamiku u svaku vezu.
 
Vaga

1715193361103.png


Vage poseduju zadivljujući šarm koji bez napora privlači pažnju skoro svakoga koga sretnu. Odbijaju da se zadovolje sa bilo čim manje od onoga što zaista zaslužuju, jer njihov magnetizam stalno privlači ljude na njihov način, tako da se osećaju prijatno čekajući dok ne dođe pravi.

Vage su izuzetno sigurne da postoji osoba koja ne samo da će ispuniti, već i prevazići njihova očekivanja, obasipajući ih svime što požele i više.

Međutim, to ne znači da su egoistični ili sebični u vezi. One zapravo imaju nepokolebljivu posvećenost ravnoteži i pravičnosti. Oni razumeju važnost stvaranja partnerstava koja rezonuju i na fizičkom i na emocionalnom nivou, obezbeđujući vezu koja izdržava test vremena.

Takođe teže lepoti u svojim odnosima, kako fizičkim tako i emocionalnim. Dakle, dok su njihovi standardi visoki, Vage imaju strpljenja da sačekaju svoju viziju savršenstva.

U svetu koji se često naginje ka haosu i neravnoteži, svi bismo mogli da naučimo ponešto od Vage. Njihova sposobnost da traže ravnotežu služi kao snažan podsetnik da pronalaženje harmonije u odnosima nije samo poželjno, već i neophodno.

Ugledajući se na težnju Vage za lepotom, kako u nama samima tako iu našim vezama sa drugima, možemo stvoriti uravnoteženije i ispunjenije postojanje.
 
Jarac

1715193639059.png


Sa neutoljivom glađu za uspehom, Jarčevi nalaze beskrajnu inspiraciju u sopstvenim ambicijama. Nikada se ne zadovoljavaju osrednjošću, uvek se guraju da dostignu vrhunac izvrsnosti u svakom poduhvatu.

Vođeni Saturnom, Jarci poseduju neuporedivu radnu etiku i nepokolebljivu odlučnost koja podstiče njihovo putovanje ka svojim snovima.

Sa takvim visokim ciljevima, Jarčevi shvataju da im se uspeh ne daje na srebrnom poslužavniku, već se zarađuje disciplinom i istrajnošću. Oni prihvataju izazove direktno, neometani neuspesima, i umesto toga ih koriste kao odskočne daske za kretanje napred.

Sa svakim dostignućem, oni se približavaju transformaciji svojih težnji u opipljive stvarnosti. Zbog ovog neuporedivog, aspirativnog stava, potreban im je neko ko može da prati korak.

Kompatibilan partner je neophodan za životni stil Jarca. Oni traže nekoga ko može da parira njihovom nivou ambicija, posvećenosti i nepokolebljive posvećenosti.

Zvuče veoma slično Devicama, jer su oboje orijentisani ka cilju i potreban im je neko ko će ih neprestano gasiti. Zahvaljujući tome, oni su veoma kompatibilni, ali bilo koji znak bi takođe mogao da bude dobar sa bilo kim ko je vođen kao oni ili sa nekim ko je veoma ohrabrujući.

Sve u svemu, potreban im je neko sa kim će formirati moćni duo, podržavajući i inspirišući jedni druge da dostignu nove visine.

Zajednička posvećenost ličnom i profesionalnom razvoju stvara ogromnu vezu, vodeći obe strane ka uspehu na individualnom i kolektivnom nivou.
 

Back
Top