gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
Pa kazem ako gledamo statistiku 4 samoubistva dnevno su uobicajena, vec preko toga bi bio porast.Meni ne prestaje da bude čudno, naročito kada se radi o ljudima koji su još na nekom pragu života.
Nije da nemam simpatije za ove starije, ali mi je frapantan broj veoma mladih koji je od početka 2021. godine nestao na ovaj način.
Nisam o ovome mnogo razmišljala jer su svi ti mikrotalasi prema mom nekom shvatanju oduvek tu sa nama, a sada smo im samo našli upotrebnu vrednost. Prosto nismo mogli da izmislimo ništa što oduvek nije postojalo, tako nešto je za mene rat sa svakom mojom logikom ali nisam stručna pa ostavljam otvorena vrata...-uvek smo mogli samo da pronalazimo i ubodemo kombinaciju za pogon nečega, ali ne i da stvorimo nešto ni iz čega.
Logičnije je da sadržaji sa kojima se susreću budu delom odgovorni za njihovo ponašanje nego razni zraci, mikrotalasi, komunikacione mreže, itd.
Deprivacija sna jeste ozbiljan problem, ali u mom slučaju to je uvek bilo jer blejim u neki ekran i konzumiram informacije, a ne jer imam WIFI, uključen kompjuter itd.
Nemam pojma, možda samo nisam svesna na tom nivou...