2PAC

Realno..ima mnogo njih..Danas postoji ogroman broj i mejnstrim repera,a kamoli andergraund momaka..ne mozhesh da tvrdish neshto,dok ih ne poslushash sve..
Shto i nije preterano izvodljivo..
Tako da je konstantacija "Najbolji reper" subjektivna, i kao takva, ne bash tachna...

Slazem se triki. 2 Pac sigurno nije NAJBOLJI reper ikada. Ima mnogo boljih MC-jeva koji imaju bolje lirike, bolji flow itd..... Ali svakako je NAJSLAVNIJI jer je postavio nove granice savremenog repa. Covek je po meni legenda i treba mu dati ogroman respect! Imao je i on sam nakon smrti ogroman respekt od strane svih MC-jeva. Cak su DMX, Ja Rule, NAS i mnogi drugi pokusali da ga kopiraju i "furali" njegov imidz iako su za njegova zivota bili ljuti neprijatelji (ne znam tacno za Ja Rule-a i DMX, ali za NAS-a znam sigurno...) Znaci poenta svega ovoga da 2Pacm nije NAJBOLJI, ali je svakako NAJSLAVNIJI MC i LEGENDA repa...

najjaci su mi ovi sto tvrde da je pac ziv i kao dokaz isticu to da je on pogodjen x puta, a suge knight nijednom.. mislim coveka nisu gadjali iz snajpera, driveby yebeni, nista ako nisu iz vozila u pokretu gledali da omase shuga :?

Ja vec dugo slusam rep i do sada nisam naisao na boljeg repera od 2pac-a. Najvise mi se svidjaju reci njegovih pesama ali mi se svidja jedinstvenost njegove licnost i stila. Mozda ima boljih repera po nekim elementima ali u celini 2pac je legenda i ne verujem da ce u skorije vreme neki reper da ga nadmasi po slavi koju je imao.

koliko ima fanova ovoga najveceg i njjaceg repera svih vremena??? KOJI JE PO VAMA NJGOV NAJBOLJI ALBUM I PJESMA IKADA???????? -po meni pjesma- I BOMB FIRST i album STRICKTLY FOR MY N.I.G.A.Z............

Poslednja izmena:
2PAC CAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WEST COAST SIDE MADAFUCKERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEATHROW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IAKO JE MRTAV NJEGOVA MUZIKA ZIVI U NAMA PRVENSTVENO U MENI!!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
Dear Lord I live the life of a thug hope you understand
Forgive me for my mistakes I gotta play my hand
AND MY HAND'S ON THE 16 SHOT
SEMI-AUTOMATIC CROOKED COP KILLIN' GLOCK!

... :worth: ...

ma `pac je zakon..da nema njega ne bi bilo rap-a uopste..
Uzdigao je hip hop na visi nivo,toliko visoko da su ljudi bili spremni da rade po njegovoj zelji...
Istok je sranje bio i ostao,i naravno biggie ne bi bio ni upola poznat da ga 2pac nije prozivao.mozda je imao neke fanove na east-u al 2pac-a su voleli svuda,istok zapad,ma sirom sveta...msm da je mrtav,ne bi on mogao da cuti toliko,mada u tome je fora sto se ne zna :D. jos jedan razlog sto je on legenda.
E da,bolji od Eminema,mada je on sada glavni na sceni,al nije doneo promene kao pac...

Back