2PAC VS 50 CENT

• Začetnik teme Začetnik teme Grunt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
avril_darker:
2 Pac je visina koju 50cent nikad nece dostici.....
jadno je uporedjivati legendu sa obicnim makroom..... :roll:
slazhem se sa tobom,ne bash da je makro,on je bio diler...ali zashto ti treba da se pravish pametana o muzici koju uopshte ne slushasho o kojoj ne verujem da znash mnogo,a kao kazesh tupac je najbolji,legenda(i jeste)....e verovatno nisi chula za 5 repera :neutral: :neutral:

trick-trick:
slazhem se sa tobom,ne bash da je makro,on je bio diler...ali zashto ti treba da se pravish pametana o muzici koju uopshte ne slushasho o kojoj ne verujem da znash mnogo,a kao kazesh tupac je najbolji,legenda(i jeste)....e verovatno nisi chula za 5 repera :neutral: :neutral:

moj brrat slusa hip hop....
znam sve pacove i 50jeve pesme....iako ne slusam to...
meni je 2pac bolji od 50ja u svakom pogledu.....

HeRoInA_84:
Kako neko moze da poredi legendu hopa sa ovim danasnjim hoperima koji rade najobicniju komercijalu? Vise ne slusam tu vrstu muzike upravo zbog takvih likova!
Zna se ko je bio 2Pac, nemojte da blatite veliko ime uporedjujuci ga sa bilo kim!

Neko da kaze nesto pametno.

Grunt:
Ako mene pitate po meni je bolji 50 Cent i ako je 2PAC zapoceo sa repom.

Grunt dali ti uopste slusas Rap i koliko dugo?
Pre bih slusao Cecu koju extra mrzim nego fifty-a,nema linije sa kojom mogu da se dodirnu ta dva lika Tupac ce zauvek biti legenda a fifty jos jedan u nizu novog komercialnog zvuka koji bruka Rap.

Oke....ovako....

2PAC je bio vrh vrhova i svako ko kazhe suprotno znachi ili da ga nije nikada u zhivotu chuo ili da je voleo "Ist Koust" i slichnu komercijalu...
Lik je umeo sa rechima i nije bio pichka, al' zato ovaj...ja necu komentarisati!!
Lik je unishtio Hop kakav ja poznajem!!

Idi bre...Vracam se korenima....Onyx je zakon!!!

Back