Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Sto bi ti ja to sad objasnjavao?Pa da se falis u tvom selu kako si ti "CHUO" koliko kosta karta u Beckoj operi!![]()
Ма нећу да се фалим да сам чуо ,него да сам се дописивао са ликом који је тамо редован
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bi ti ja to sad objasnjavao?Pa da se falis u tvom selu kako si ti "CHUO" koliko kosta karta u Beckoj operi!![]()
Loše si informisan
Vidim da ti je zapelo oko tih deset evrića, pa da pomognem.
Mada ne znam što te potresa ova tema kad te ne zanima ni evropa ni letovi, sedi di si i uživaj.
kao Dupont....doooobri ti upaljaci,majku im....francusku....oces da vidis?
I kuka da je prevoz do grada 10 evra!
Prevara braćo Srbi!![]()
Moj deda je imao jedan zlatan, samo gospoda su ga nekada imala![]()
Zavisi u "kojim klubovima"!?Recimo za "neke" je 400€ puno love da (pod uslovom da ga puste unutravidim da si glavni trosak u bec sto svakog postenog srbina ne mos da mimoidje.
kolko kosta jedna rasna poljakinja il ukrajinka. jesul cene ko i kod nas.
Ма нећу да се фалим да сам чуо ,него да сам се дописивао са ликом који је тамо редован
O tome mozemo na pp!Moj deda je imao jedan zlatan, samo gospoda su ga nekada imala![]()
i jeste profurali nakon dopisivanja???![]()
ebem ti srbina
das mu da leti avionom za 30 evra, a on jos trazi da mu kupis i peceno pile da cerupa uz put , da mu das pare za pivo, i jos da ga saceka gola **** na aerodromu kada stigne..
braco srbi , nikad od vas ljudi![]()
Zavisi u "kojim klubovima"!?Recimo za "neke" je 400€ puno love da (pod uslovom da ga puste unutra) udje unutra!
![]()
400 evra
de oma brisi ovaj post da ova nasa srpska zenskadija to ne procita. ostadosmo brez zena.
ali to pod uslovom da popijes i pojedes u Hotelu Sacher
Inace ko hoce malo duze da ostane8naravno bRez opere) vec sam postavio koliko kostaju "jeftini hoteli"(u cenu nisu uracunate one polugole devojke sto bi vas "susretale" na ulici)
![]()
a on jos trazi da mu kupis i peceno pile da cerupa uz put
al ti je domacica .........y.ebalo majku.
al ti je domacica .........y.ebalo majku.
Ta bre milune kad ti zaprzi pasulj....prste da polizes....