????????????????

• Začetnik teme Začetnik teme karla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gazdarica:
Ja se vise plasim, jer ne mogu podnijeti istinu...
Znam je, ali je ne govorim sebi...
i zato ces da zivis u lazima?!
slobodno ti... evo ti par saveta... postani alkoholicar... postani narkoman... bezi u neki drugi, lepsi svet tako sto ces da nonstop gledas filmove, igras igrice... whatever... dobices srecu na 5 minuta

Gazdarica:
Ako nista, bar bih 5 minuta bila srecna...
Ovako nisam ni 5 sekundi... :?
samo ti...
nadam se samo da si svesna da nece niko da te vadi iz .ovana...opet osim tebe same...
i mozda princa na belom konju, ali covek je zauzet... ima previse posla...
da si ti zadovoljna sobom, resila bi ti to..
ucini sebe ponosnom nekim delom, nekom akcijom pa da vidis kako djavo bezi

Svega sam svjesna, samo sto za vadjenje iz mojih g_ovana treba mnogo i vremena i truda, da bih se uopste pomjerila s mjesta...
Opet, kad mi neko sve tako otvoreno kaze kao ti, bolje se osjecam, nego kad pricam sama sa sobom...

U samim momentima očajanja, čovek ne misli da pored njegove nesreće skoro ukorak ide sreća.Sreće i nesreće, to su beli i crni konji koji trče u istom pravcu, blisko i naporedo, tako da na čas promaknu beli pored crnih, a čas crni pored belih, tako ide celog života koji je sav sazdan od takve utakmice belog i crnog.Zato čovek istovremeno preživljuje sreću i nesreću i onda kada za to i ne zna.

Gazdarica:
Svega sam svjesna, samo sto za vadjenje iz mojih g_ovana treba mnogo i vremena i truda, da bih se uopste pomjerila s mjesta...
Opet, kad mi neko sve tako otvoreno kaze kao ti, bolje se osjecam, nego kad pricam sama sa sobom...
opet ti... mnogo vremena i truda....
CIJEG...MOG....

ajd ovako
sedi... uzmi olovku u ruku i zapisi svoj najveci cilj u zivotu...
sta te sprecava da ga postignes...to i to... dobro sta mogu da ucinim protiv toga i toga...to i to... kako da uradim to .. tako i tako...
i sve tako dok ti se ne prikaze izlaz..
ebeni plan...

Nikada nisam plakala zbog muskarca,mada
budem na samoj ivici...
A kada do toga dodje prekidam,jer ne zelim biti sa nekim,ko mi ne veruje i tera me na to...
Necu sebe da ''kidam i jedem''
zbog nekog,koji to ipak ne razume :evil:

Zaplacem kad me neshto bash zapeche, jako, jako...al kad sam sama, moju tugu mogu da gledaju samo 4 zida koja me okruzuju;).. posle toga nadjem snage nekako da izguran, ratio se probudi...
Gazdarice, bash mi je krivo shto si u takvom raspolozenju:(... seti se samo svih onih saveta koje si nama delila.. resenje je u tebi, sigurno...samo ga treba pronaci ;).

Ma, znas i sama, lako je biti pametan kad su drugi u pitanju... :?
Znam ja da bih trebala i na sebi primijeniti ono sto sam drugima govorila, ali nemam snage ili volje, ko bi ga znao... :roll:
Ma, poseban je problem, sto bas sad dok sam ovako depresivna, prestajem i da pusim, a to uraditi, tesko je vec i samo po sebi... :?
U svakom slucaju, lolla, hvala na podrsci...

Back