Rusija izvodi vojnu vežbu u grčkom vazdušnom prostoru

srbija do grcke

Aktivan član
Poruka
1.427
http://vesti.krstarica.com/?rubrika...a58da29f01f9851e6&dan=02&mesec=01&godina=2009

Ruski nosač aviona održaće ovog meseca vojnu vežbu u grčkom vazdušnom prostoru, prvu koja će se odigrati u jednoj državi članici NATO-a, saopštilo je grčko Ministarstvo odbrane.

Nosač aviona "Kuznjecov" leteće 3, 4, 8. i 10. januara jugoistočno od ostrva Rodos, a 11. januara južno od Krita.

"'Kuznjecov', koji plovi u jugoistočnom Mediteranu zatražio je od grčke Civilne avijacije dozvolu da deluje u Atinskoj informativnoj zoni leta (FIR) i to je odobreno," nevedeno je u saopštenju.

Grčki zvaničnici rekli su i da će u operaciji učestvovati ruski borbeni avioni Suhoj 25 i Suhoj 33, kao i helikopteri "Kamov", prenele su agencije.

z:shock:

Sta mislite na ciju ce stranu nato ako se zarati dole ,vide to i Grci nisu glupi .

Из тог разлога Грчка војска има огромну количину технике пореклом из различитих земаља, Америка, Немачка, Француска, Русија. Уколико се утегну односи са отоманима иначе највећим америчким савезницима постоји могућност окретања другим земљама.

Grci se mnogo komesaju, a Srbija nema vojsku, znam da su prosli Balkanski ratovi, ali kako Srbija moze izvuci korist iz svega ovoga? z:lol:

Nasa vojna opremljenost je na slicnom nivou kao i za vreme kosovskog boja z:lol:z:lol:

Не смејте се српским војницима.

Иначе код нас, 2009. је позван највећи број резервиста који ће ићи на додатну обуку још од 2000, а увелико се и прича о повећању броја активних војника.

Иначе код нас, 2009. је позван највећи број резервиста који ће ићи на додатну обуку још од 2000, а увелико се и прича о повећању броја активних војника.

ja sam ozbiljan, ocigledno ce se na Balkanu uskoro resavati brojna pitanja, a mi smo nespremni u svakom pogledu

Toplo se nadam da će ta obuka biti sa novim pešadijskim oružjem,ako nema ništa bolje.A nadam se i da će ova država organizovati dobrovoljnu obuku za Srbe sa Kosova koji hoće da je prođu.

Да неће Македонци можда да гађају нечим? Праћком?

Katapult.jpg

kamenje visokog dometa.....:rotf:

Back