???

nastavak stranice je neko iscepao kad su bili na izletu u prirodi....
Nadji ti blago meni nekog koji će sad dobro da te kreše, a kako vreme prolazi kod njega će se sama po sebi razvijati sklonost ka razgovoru uporedo sa opadanjem mogućnosti za atletski sex.

da, al to svi znamo, a kad neko ostane uz nekog bez strasti, onda se šta....rukovodio nekim ne baš "ljubavnim" razlozima. al opet, kad je razgovor lak i komunikacija dobra, to je prava retkost. ma, u pravu je golub..

Poslednja izmena:
A какве везе има лепота са страшћу и добрим сексом? :confused:

pa i nema, ali muškarci se upecaju na taj spoljni efekat z:hm:
Ne može jedno bez drugog. Ili sve ili ništa. z:D
To i ja kažem.

bem li ga, ima neceg i u tom sexu :)
Ih, ništa lepše z:lol:

Nadji ti blago meni nekog koji će sad dobro da te kreše, a kako vreme prolazi kod njega će se sama po sebi razvijati sklonost ka razgovoru uporedo sa opadanjem mogućnosti za atletski sex.

Mudro zboriš z:girl:
To za lepotu je tako užasno tačno.
Zašto, oh zašto nisam lepa, pa da mi jednom krene u životu! z:((

Još kad bi to imalo veze sa stvarnošću z:p

tačno je da se ljudi često zaljubljuju u one koji su im I lepi ... nažalost .. ali to ne znači da ih I vole ... samo misle nekad da će to prerasti u ljubav ..u svakom sliučaju lepota je jedna - mislim taj pojam lepo-ružno - komplikacija ... u odnosima ... trebalo bi da se dogovorimo da smo svi lepi i tačka.

Poslednja izmena:
Sve to u vezi dobrog sexa se slazem ali posto ne mozemo dok smo mladi non-stop to da radimo moramo naci i nekog s kim cemo i deliti ostatak dana. Ne slazem se sa konstatacijom da cete pricati kada ostarite ako sada imate slabu komunikaciju. I to je stvar koja se godinama gradi i nadgradjuje kao i ljubav i poverenje.
Lepo je naci nekog ko ima sve to...znaci da je sarmatnan, da vas privlaci, da vas voli i da vi volite njega, da vam je sex super, da se zajedno ludo zabavljate, izlazite, da ume da te zasmeje, utesi, razume. Da znate satima da pricate, ali isto tako i da cutite, ali da to ne bude ona neprijatna tisina u kojoj se oseca napetost i da nema sta da se kaze i da je vec sve receno, nego ona odmarajuca tisina kada je mozak na odmoru.
To je po mom skromnom misljenju onaj pravi z:dm:

Sve to u vezi dobrog sexa se slazem ali posto ne mozemo dok smo mladi non-stop to da radimo moramo naci i nekog s kim cemo i deliti ostatak dana. Ne slazem se sa konstatacijom da cete pricati kada ostarite ako sada imate slabu komunikaciju. I to je stvar koja se godinama gradi i nadgradjuje kao i ljubav i poverenje.
Lepo je naci nekog ko ima sve to...znaci da je sarmatnan, da vas privlaci, da vas voli i da vi volite njega, da vam je sex super, da se zajedno ludo zabavljate, izlazite, da ume da te zasmeje, utesi, razume. Da znate satima da pricate, ali isto tako i da cutite, ali da to ne bude ona neprijatna tisina u kojoj se oseca napetost i da nema sta da se kaze i da je vec sve receno, nego ona odmarajuca tisina kada je mozak na odmoru.
To je po mom skromnom misljenju onaj pravi z:dm:

ma to je sve tačno , al sestro slatka , ko to da nađe ...ja sam za da se ti kriterijumi malo pojednostave ...i konkretizuju(svak za sebe ,jel) ..ne znam da l je to dobro - konkretizovati - jer to su onda predrasude - i sužavaju izbor , a mogu da budu netačne z:hm:

ma to je sve tačno , al sestro slatka , ko to da nađe ...ja sam za da se ti kriterijumi malo pojednostave ...i konkretizuju(svak za sebe ,jel) ..ne znam da l je to dobro - konkretizovati - jer to su onda predrasude - i sužavaju izbor , a mogu da budu netačne z:hm:

Ma, 'vataj, sestro, šta naiđe, pa posle konkretizuj do mile volje, samo ako se koliko-toliko složite! z:mrgreen:

(na'vataš tako izvesnu količinu, pa malo "proseješ"...opipaš, omirišeš...pa onda vidi šta je ostalo za uži izbor, i to ti je to!z:dm3:)

z:kiss:Ma sve je to lepo drage moje....ali upoznas spontano npr. u diskoteci momka sve kul, podjete na zimovanje, cekate novaka zajedno, svratite do BG. par dana, idila..... i sta biva, vratite se kuci, sa nadom da cete se ponovo vidjeti, avaj umesaju se njegovi, sporedni i on pod uticajem drugih pozove i kaze da je kraj!!!! Elem sta je to.......CEKAM.... z:dm3:z:dm3:z:dm3:Jos u ljubav vjerujem?!

z:kiss:Ma sve je to lepo drage moje....ali upoznas spontano npr. u diskoteci momka sve kul, podjete na zimovanje, cekate novaka zajedno, svratite do BG. par dana, idila..... i sta biva, vratite se kuci, sa nadom da cete se ponovo vidjeti, avaj umesaju se njegovi, sporedni i on pod uticajem drugih pozove i kaze da je kraj!!!! Elem sta je to.......CEKAM.... z:dm3:z:dm3:z:dm3:Jos u ljubav vjerujem?!

a koliko on ima godina, maloletnik pa pita roditelje? z:D

..evo greshke..

..shta je to?
..zimska charolija, past tense..

Pokusacu da nadjem neku koja je pametna i dobra osoba, a fizicki izgled mi uopste nije vazan.U suprotnom se necu ni zeniti z:hm:.Kad sam bio mali, divio sam se jednoj devojcici kako je lepa i mastao da je ozenim,a sada iako je neverovatna riba ne bi to uradio ni da me preklinje z:D

Nedaju ni mama i bata, kao ona nije za tebe.....iako je bistra i simpa.....kazu njeni nemaju imetak, bankovne racune, njeno ime nam nista ne znaci?! momak ima 24 god. z:girl:z:kiss: z:dm3:z:dd:

Čim su mama, tata saznali, biće tu svašta, doleteći ti on u naručje ubrzo :sanke:
Proslo vreme mada.....iako.....z:dm4:

Koliko primećujem, malo je vremena prošlo, prerano se brineš...a i što kaže munja iz različitih ste gradova..z;)
Ako ga volim...onda mi je i lep, i osećam strast....
A da bi ga zavolela moram najpre imati o čemu da pričam sa njim, zar ne?

Otprilike, to ti je cela mudrost, osim onog da je lep, to i ne mora z:plez:

Pokusacu da nadjem neku koja je pametna i dobra osoba, a fizicki izgled mi uopste nije vazan.U suprotnom se necu ni zeniti z:hm:.Kad sam bio mali, divio sam se jednoj devojcici kako je lepa i mastao da je ozenim,a sada iako je neverovatna riba ne bi to uradio ni da me preklinje z:D

Da vremenom se promeni ukus..mada meni je bitan izgled da ne bih gledao sa strane..a sad da bude lepa i dobra+pametna je ravno dobitku sedmice na lotou;)

Back