Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.530
Nadji ti blago meni nekog koji će sad dobro da te kreše, a kako vreme prolazi kod njega će se sama po sebi razvijati sklonost ka razgovoru uporedo sa opadanjem mogućnosti za atletski sex.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadji ti blago meni nekog koji će sad dobro da te kreše, a kako vreme prolazi kod njega će se sama po sebi razvijati sklonost ka razgovoru uporedo sa opadanjem mogućnosti za atletski sex.
"vreme prolazi, lepota će nestati, nemoj tražiti muškarca sa kojim imaš
strast, dobar sex, već onog koji ti je prijatelj, sa kojim lepo pričaš i koji je tu..."![]()
Mladost je prolazna a glupost večita....A lepota je i onako individualna stvar....
Pa sad, ko šta nađe...
A какве везе има лепота са страшћу и добрим сексом?![]()
To i ja kažem.Ne može jedno bez drugog. Ili sve ili ništa.![]()
Ih, ništa lepšebem li ga, ima neceg i u tom sexu![]()
To za lepotu je tako užasno tačno.
Zašto, oh zašto nisam lepa, pa da mi jednom krene u životu!![]()
To za lepotu je tako užasno tačno.
Zašto, oh zašto nisam lepa, pa da mi jednom krene u životu!![]()
Objasni... mada, u pravu si... samo što mi nije krenulo...Evo, samo što ti nije krenulo....![]()
Sve to u vezi dobrog sexa se slazem ali posto ne mozemo dok smo mladi non-stop to da radimo moramo naci i nekog s kim cemo i deliti ostatak dana. Ne slazem se sa konstatacijom da cete pricati kada ostarite ako sada imate slabu komunikaciju. I to je stvar koja se godinama gradi i nadgradjuje kao i ljubav i poverenje.
Lepo je naci nekog ko ima sve to...znaci da je sarmatnan, da vas privlaci, da vas voli i da vi volite njega, da vam je sex super, da se zajedno ludo zabavljate, izlazite, da ume da te zasmeje, utesi, razume. Da znate satima da pricate, ali isto tako i da cutite, ali da to ne bude ona neprijatna tisina u kojoj se oseca napetost i da nema sta da se kaze i da je vec sve receno, nego ona odmarajuca tisina kada je mozak na odmoru.
To je po mom skromnom misljenju onaj pravi![]()
ma to je sve tačno , al sestro slatka , ko to da nađe ...ja sam za da se ti kriterijumi malo pojednostave ...i konkretizuju(svak za sebe ,jel) ..ne znam da l je to dobro - konkretizovati - jer to su onda predrasude - i sužavaju izbor , a mogu da budu netačne![]()
Ma sve je to lepo drage moje....ali upoznas spontano npr. u diskoteci momka sve kul, podjete na zimovanje, cekate novaka zajedno, svratite do BG. par dana, idila..... i sta biva, vratite se kuci, sa nadom da cete se ponovo vidjeti, avaj umesaju se njegovi, sporedni i on pod uticajem drugih pozove i kaze da je kraj!!!! Elem sta je to.......CEKAM....
Jos u ljubav vjerujem?!
Ma sve je to lepo drage moje....ali upoznas spontano npr. u diskoteci momka sve kul, podjete na zimovanje, cekate novaka zajedno, svratite do BG. par dana, idila..... i sta biva, vratite se kuci, sa nadom da cete se ponovo vidjeti, avaj umesaju se njegovi, sporedni i on pod uticajem drugih pozove i kaze da je kraj!!!! Elem sta je to.......CEKAM....
Jos u ljubav vjerujem?!
strast, dobar sex, već onog koji ti je prijatelj, sa kojim lepo pričaš i koji je tu..."![]()
Nedaju ni mama i bata, kao ona nije za tebe.....iako je bistra i simpa.....kazu njeni nemaju imetak, bankovne racune, njeno ime nam nista ne znaci?! momak ima 24 god.a koliko on ima godina, maloletnik pa pita roditelje?![]()
Proslo vreme mada.....iako.......evo greshke..
..shta je to?
..zimska charolija, past tense..
Nedaju ni mama i bata, kao ona nije za tebe.....iako je bistra i simpa.....kazu njeni nemaju imetak, bankovne racune, njeno ime nam nista ne znaci?! momak ima 24 god.![]()
![]()
Proslo vreme mada.....iako.....![]()
Ako ga volim...onda mi je i lep, i osećam strast....
A da bi ga zavolela moram najpre imati o čemu da pričam sa njim, zar ne?
Pokusacu da nadjem neku koja je pametna i dobra osoba, a fizicki izgled mi uopste nije vazan.U suprotnom se necu ni zeniti.Kad sam bio mali, divio sam se jednoj devojcici kako je lepa i mastao da je ozenim,a sada iako je neverovatna riba ne bi to uradio ni da me preklinje
![]()