Da, povukao sam jer znam da nema smisla dokazivati tebi neshto, pa rekoh da prekinem. Ono shto sam zeleo da kazem, rekao sam, pozz :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neka neka a de su ti hakeri kada nam trebajupanther:Ma mene su odmah banovali sa tog sajta
Malo vrati film unazad gosn ABDURAHMANE,pa se seti kada je SREBRENICA pala,a kada je N.Oric uleteo u Srpska sela.On je svoje zlocine pocinio zimu pre,postoje i video zapisi kako je zakucavao ekserima Srbe za drvece.Ali radio je to za strane sile,postoji i istraga o tome,i to je bila provokacija koja je dovela do Srebrenice.E sada ti meni reci:njegov zlocin desio se u februaru,a Srebrenica u maju...Nema logike da su Srbi njega isprovociraliAbdurrahman::wink:crni djordje:Kakav bre genocid?Tebi je osveta=genocid?Jel to abdurahmane?Pa vi ste prvi poceli,seti se Bas Carsije i Srpskih svatova...Pa "vojne"akcije vaseg narodnog heroja Nasera Orica po selima oko Srebrenice...To je bila provokacija a mi smo na nju odgovorili.Ja ne opravdavam Srebrenicu ali seti se islamski fundamentalisto![]()
Sta ti bolan pricas ?
Zna se ko je psovao, vrijedjao, govorio da je BiH i Sarajevo Srbija, itd. na bascarsiji ? Vlasi bosanski i izazvali su gradjane da ih napadnu.
A Srebrenicka sela ? Pa jesi li ti nomalan sta pises ? Znas li kad su Bosnjaci napali srebrenicka sela, nekoliko sela srpskih ? Poslije upada cetnika u grad Srebrenicu, paljenja i ubijanja, poslije klanja Bosnjaka u Bratuncu. Srebrenica grad je vracen i od tad su poceli sukobi na tim prostorima. Ne pisi vise za ono sto nemas dokaza!
Abdurrahman:absonic:OK, Abdurahamane...
Vid' koliko je muslimana poumiralo...
A mos' mislit, nijedan SRBIN...
Da ne *****.j...
I muslimanu si klali Srbi i radili svakojaka cuda...
A zasto je Mladic poubijao 8 000 muslimana?
Jer mu je pukao film...
Ja bih uradio i gore stvari na njegovom mestu...
Abdurrahman nijegdje nije rekao da nije bilo ubijanja i sa strane Bosnjaka, no, ne mozes porediti genocid, agresiju i etnicko ciscenje sa stranu srpsku, sa Bosnjacima, u kojoj je bilo pojedinacnih slucajeva i pretezno su svi takvi slucajevi kod nase vlasti kaznjeni.
A to sto si rekao za Srebrenici da bi uradio - pa dovoljan je dokaz da si ti gori fasista i cetnik od tvog jarana mladica.
Reci to pred nekim normalnim covjekom, pogotovo pred Bosnjakom, pa ces vidjeti sta ce se dogoditi.
Abdurrahman:absonic:OK, Abdurahamane...
Vid' koliko je muslimana poumiralo...
A mos' mislit, nijedan SRBIN...
Da ne *****.j...
I muslimanu si klali Srbi i radili svakojaka cuda...
A zasto je Mladic poubijao 8 000 muslimana?
Jer mu je pukao film...
Ja bih uradio i gore stvari na njegovom mestu...
Abdurrahman nijegdje nije rekao da nije bilo ubijanja i sa strane Bosnjaka, no, ne mozes porediti genocid, agresiju i etnicko ciscenje sa stranu srpsku, sa Bosnjacima, u kojoj je bilo pojedinacnih slucajeva i pretezno su svi takvi slucajevi kod nase vlasti kaznjeni.
A to sto si rekao za Srebrenici da bi uradio - pa dovoljan je dokaz da si ti gori fasista i cetnik od tvog jarana mladica.
Reci to pred nekim normalnim covjekom, pogotovo pred Bosnjakom, pa ces vidjeti sta ce se dogoditi.
CIKLON B:STAJE TUUUUUUURCI![]()
![]()
SAD VAM JE MALO NEOBICNO STO SU CETNICI UZELI ORUZIJE I KRENULI NA VAS!
E PA PROSO JE TURSKI ZEMAN I NIKADA VISE DOCI NECE. A ZA VREME TOG TURSKOG ZEMANA ZNAS LI KOLIKO JE POBIJENO SRBA1 ZNAS LI KOLIKO JE NJIH NA KOCU ZAVRSILO. ZNAS LI KOLIKO JE ZENA ODVEDENO U TURSKE HAREME. ZNASLI BALIJO KOLIKO STE DECE ODVELI I POTURCILI. NECE SRBI ZABORAVITI TO VREME.
I ZNAM SAD CES TI MENI DA PRICAS KAKO TI LJUDI IZ SREBRENICE I TUZLE NISU KRIVI ZA TE STVARI IZ PROSLOSTI. I NISU ZAISTA. JEDINO STO IM VERA NALAZE DA VODE DZIHAD I TU I TAMO NEKOGA PRIKOLJU. TAJ DOBRI KOMSIJA MUSLIMAN SE JAKO BRZO PRETVORI U MUDZAHEDINA. TAKO TI JE SVUDA I NA SVAKOM MESTU GDE IMA MUSLIMANA.
Rade012:Турчине, камо среће да ови што су вас убијали нису славили празнике и поштовали викенде, него да су вас убијали сваки дан. Пун ми вас је куфер, и вас, и оног што ва преведе у ислам, и оног што вам нацију даде, и оног што вас стави у национални кључ.... Дојадисте Богу и народу.
Abdurrahman:Rade012:Турчине, камо среће да ови што су вас убијали нису славили празнике и поштовали викенде, него да су вас убијали сваки дан. Пун ми вас је куфер, и вас, и оног што ва преведе у ислам, и оног што вам нацију даде, и оног што вас стави у национални кључ.... Дојадисте Богу и народу.
Mislim da je ovaj zasluzio ban.
Ти ћеш да му кажеш курду задојени.Abdurrahman:Rade012:Турчине, камо среће да ови што су вас убијали нису славили празнике и поштовали викенде, него да су вас убијали сваки дан. Пун ми вас је куфер, и вас, и оног што ва преведе у ислам, и оног што вам нацију даде, и оног што вас стави у национални кључ.... Дојадисте Богу и народу.
Mislim da je ovaj zasluzio ban.