Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није. Отац му је био из Ирака а мајка Српкиња. Живели су у Србији од његове девете године. Био је муслиман. Пошто је одрастао овде и имао пуно пријатеља прекрстио се у православну веру. Најбољи друг му је био кум. Више није овде. Отселили су се у Канаду. Тамо се, колико чујем, дружи највише са Србима.
da li bi ste mogli da budete u vezi sa nekim ko nije vase vjere???
ps: temu nisam stavila u podfurum religija jer smatram da se pitanje tice izbora partnera tako da mu je mjesto ovde![]()
cek, si ti ona kokosh hellen il vas ima vise?![]()
ps: temu nisam stavila u podfurum religija jer smatram da se pitanje tice izbora partnera tako da mu je mjesto ovde![]()
da citiram stih jednog ljutog narodnjaka"....turkinja se pred dzamijom klela da je samo Srbina volela"....
ljubav nema religiju boju koze ni bilo kakvu predrasudu. prosto je ljubav
valjda sam ti bio jasan![]()
da citiram stih jednog ljutog narodnjaka"....turkinja se pred dzamijom klela da je samo Srbina volela"....
ljubav nema religiju boju koze ni bilo kakvu predrasudu. prosto je ljubav
valjda sam ti bio jasan![]()
ja bi udavio svoje dijete kad bi bilo vjerski orjentisano)))
jezim se na religiju
Ja ne bih mogla...nisam verski fanatik, al' vernik jesam...
Imam prijatelje svih vera, i sve su to dobri ljudi...i nikada ih nisam gledala drugacije samo zato sto su druge vere...
Ali, jednostavno, ne bih volela da radjam decu koja bi bila religijski neopredeljena...
.... Odavno je poznato da je zhenama vazhan debeo budjelar, tvrda i velika kita i da se ponekad i one ne$to pitaju....
[/B]
Kako se zove strah od zena,misim strucno...$to se tiche partnera i vere, zhene se tu slabo pitaju i skrajnute su jer se podrazumeva da ce u veri slediti svog mu$karca. Odavno je poznato da je zhenama vazhan debeo budjelar, tvrda i velika kita i da se ponekad i one ne$to pitaju. Zbog navedenog, ne treba zamerati zhenama ma kakav izbor da naprave, a savet njima je da se ne opterecuju tim suvi$nim pitanjima.
Primetili ste da se sve monoteistichke religije distanciraju koliko je to moguce kad su u pitanju vera i zhene. Zato danas imamo Patrijarha Pavla a ne Mariju. Zato se Papa zove Joseph Alois Ratzinger, a ne Antoaneta, Buda je Buda, a ne Budimirka i bezbroj ostalih primera. Ne bih ni Njego$a da citiram.. sve je odavno poznato i recheno