tvoja_zauvijek
Zainteresovan član
- Poruka
- 142
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li bi ste mogli da budete u vezi sa nekim ko nije vase vjere???
ps: temu nisam stavila u podfurum religija jer smatram da se pitanje tice izbora partnera tako da mu je mjesto ovde![]()
kako si samo politicki korektan,jesi glasao za Obamu?Afro Amerikanke
ps: temu nisam stavila u podfurum religija jer smatram da se pitanje tice izbora partnera tako da mu je mjesto ovde![]()
kako si samo politicki korektan,jesi glasao za Obamu?
inace...hoces da kazes da gotivis samo chamuge iz amerike?![]()
mogu i crnkinje iz Afrike, te imaju ubistveni guz
o.k..znaci priznajes da si pglu zato sto si napisao afro amerikanke?![]()
Волела сам. Он је променио веру касније али не због мене.
Ja sam nihilista, sve jedno mi je kom se bogu neko moli i koju boju koze ima, dok god se meni svidja kao osoba.![]()
e, mozda je nepristojno
ali jako me zanima
koje je vere bio
a u koju je promenio?
kad malo bolje porazmislim...bio sam sa gomilom drolja koje nisu verovale ni u sta...shatro ateisti..tako da to mu dodje isto...
e sad...kapiram da bih vise postovao i muslimanku,ako zaista veruje,jer Bog je jedan..a to sto se ljudima javio kroz vise proroka,to je vec Bozija promisao.
Šo bi neki rekli: "Slobo - Sadame!"Није. Отац му је био из Ирака а мајка Српкиња. Живели су у Србији од његове девете године. Био је муслиман. Пошто је одрастао овде и имао пуно пријатеља прекрстио се у православну веру. Најбољи друг му је био кум. Више није овде. Отселили су се у Канаду. Тамо се, колико чујем, дружи највише са Србима.
Šta je bre to sa ovim svetom, mi Srbi smo i 'vaki i 'naki, koga god pitaš nabrojaće ti ko iz topa 18 naših nacionalnih loših osobina, a trebaće mu pola sata da se seti tri dobre.
I opet, ko god ovde više od dva puta ode u WC, zaljubi se u nas i hoće da bude Srbin...![]()
kad smo već kod togaБила сам.
Додуше, у тим везама вера није играла баш никакву улогу.
Не верујем да бих била у вези са неким који би захтевао од мене да мењам било шта у свом односу према вери.