M12
Zainteresovan član
- Poruka
- 457
Da li gledate 24 Kitchen ? Koja vam je omiljena emisija , a ko omiljeni kuvar/ica ? Kakav je vas utisak o 24 Kitchen ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rudolf i Angela, i ona devojka koja je pre par dana pravila tortu od cokolade i sira....ne znam kako se zove
pa to je Angela Smajnrih ili kako vec.Ako mislis n onu kovrdzavu gospodju.Hrana koju ona priprema je za restorane sa 3 i vise miselinovih zvezdica.tu se vise daje na estetiku i ukus nego na kolicinu.zaista je izvrsna.
Gotivan je onaj Italijan
ja se izvinjavam,miselinove zvezdice su 1,2 i 3 .Evo,muz me ispravlja
A sto se Angelike tice,svi vrhunski kuvari vole da omirisu i namirnice i gotovo jelo i da ga sto vise opipaju jer im je to nacin da se uvere u svezinu i kvalitet
Jel ona crnkinja?
A jel vam ide na zivce ona sto mucka i mijesa i rezucka i pipka i omirise svaku mrvicu, a na kraju napravi 3 zalogaja koja je dirnula i okrenula 50 puta da mi se gadi?
Da li gledate 24 Kitchen ? Koja vam je omiljena emisija , a ko omiljeni kuvar/ica ? Kakav je vas utisak o 24 Kitchen ?
Jel ona crnkinja?
A jel vam ide na zivce ona sto mucka i mijesa i rezucka i pipka i omirise svaku mrvicu, a na kraju napravi 3 zalogaja koja je dirnula i okrenula 50 puta da mi se gadi?
a sta kazete na srpskog predstavnika?
ja sam ga geldala 2 puta i cini mi se da nije bas strucan i delovalao je kao prepisano, mislim (ispravite me ako gresim) iz rudolfovog easy meals -a mislim da sam videla isto jelo kako ga pravi i rudolf i nas predstavnik.
ima - lako moze svako
kopija easy meals-a
jeste...ali ne znam koji brka je u pitanju.