24 Kitchen

• Začetnik teme Začetnik teme M12
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa to je Angela Smajnrih ili kako vec.Ako mislis n onu kovrdzavu gospodju.Hrana koju ona priprema je za restorane sa 3 i vise miselinovih zvezdica.tu se vise daje na estetiku i ukus nego na kolicinu.zaista je izvrsna.

Gotivan je onaj Italijan

pa to je Angela Smajnrih ili kako vec.Ako mislis n onu kovrdzavu gospodju.Hrana koju ona priprema je za restorane sa 3 i vise miselinovih zvezdica.tu se vise daje na estetiku i ukus nego na kolicinu.zaista je izvrsna.

Gotivan je onaj Italijan

Vjerujem da su to vrhunska jela, ali oni njeni prsti dotaknu svaki komadic toliko puta da mi se zeludac digne. A i ruke bi mogla malo dotjerati :sad2:

Meni i onaj Belgijanac ok. Onaj s rajfom.

ja se izvinjavam,miselinove zvezdice su 1,2 i 3 .Evo,muz me ispravlja
A sto se Angelike tice,svi vrhunski kuvari vole da omirisu i namirnice i gotovo jelo i da ga sto vise opipaju jer im je to nacin da se uvere u svezinu i kvalitet

ja se izvinjavam,miselinove zvezdice su 1,2 i 3 .Evo,muz me ispravlja
A sto se Angelike tice,svi vrhunski kuvari vole da omirisu i namirnice i gotovo jelo i da ga sto vise opipaju jer im je to nacin da se uvere u svezinu i kvalitet

Bas nedavno bio neki restoran i spominjali Miselinove zvj. Mislim da je bilo vise od 3 :(

Ok, tebi ne smeta to pipanje, meni se gadi...

Jel ona crnkinja?

A jel vam ide na zivce ona sto mucka i mijesa i rezucka i pipka i omirise svaku mrvicu, a na kraju napravi 3 zalogaja koja je dirnula i okrenula 50 puta da mi se gadi?

Pa vidi mora da je tako radoznala da mora da zna kako je sta ispalo a i cim je to popularan TV Program onda sigurno svi kuvari tamo moraju da imaju ciste ruke i moraju da budu uredni pre svega.

ma ona stalno briska i pirka ruke,ali...cinjenica jeste da nijedan ozbiljan kuvar nema bas lepe ruke.pa njima su one stalno u vodi i moraju da budu ispucale,zamislite kad bi posle svakog pranja mazali kremu na ruke..kakvog bi ukusa bilo jelo?a ja licno,vise verujem kuvaru koji se tokom rada umaze i sto puta proba nesto nego nekom ko ne radi tako..
moj muz je kuvar i ruke su mu katastrofa,bas iz razloga sto su stalno u vodi.

Ali oni nejednaki nokti :sad2:

Svaka cast njenom umijecu, ali...

I onaj Talijan ima neke mehanicarske prste... Ali bar mi je simpatican. A i ne treba mu 3 jaja da bi napravio casu umaka i onda stavio 3 tackice na tanjur.

mene samo kod nje nervira sto radi sa namirnicama kojeja u zivotu ne bih sakupila na gomilu da bih mogla napraviti i da mi se svidja nesto sto ona pravi.o pipkanju necu dosta je receno...Rudolf mi je tu najprizemniji i moj favorit na tom kanalu.

a sta kazete na srpskog predstavnika?
ja sam ga geldala 2 puta i cini mi se da nije bas strucan i delovalao je kao prepisano, mislim (ispravite me ako gresim) iz rudolfovog easy meals -a mislim da sam videla isto jelo kako ga pravi i rudolf i nas predstavnik.

Back