21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Да дам оцену.
Ванземаљци + Глобална катаклизма + 3 светски рат (узгред он је почео још 9-11) + Прелазак човечанства у Ново Доба са новом свешћу.

Znači, ovan je glavni, a? Glavni baja u celo selo :zper:
Dooobrooo, kad je tako, onda ok. Nego, i ja sam ovca... mislim ovan u horoskopu, pa kada će meni da krene na bolje? :think:
Ili ovo važi samo za planetarna dogadjanja, što opet nije fer ako me obidje, pa i ja sam deo ove planete. :mrgreen: Ili i tu postoji protekcija, veze i vezice i tako to i tome slično :mrgreen:

A o 2012... nemam šta novo reći. Ako se šta i desi, biće posledica sleda dogadjaja iz predhodnih godina, što je i normalno, i samo će biti slučajnost što se desilo 2012. a ne 2013.

Znači, ovan je glavni, a? Glavni baja u celo selo :zper:
Dooobrooo, kad je tako, onda ok. Nego, i ja sam ovca... mislim ovan u horoskopu, pa kada će meni da krene na bolje? :think:
Ili ovo važi samo za planetarna dogadjanja, što opet nije fer ako me obidje, pa i ja sam deo ove planete. :mrgreen: Ili i tu postoji protekcija, veze i vezice i tako to i tome slično :mrgreen:

A o 2012... nemam šta novo reći. Ako se šta i desi, biće posledica sleda dogadjaja iz predhodnih godina, što je i normalno, i samo će biti slučajnost što se desilo 2012. a ne 2013.

Ja i ti i nama slicni...ovce(:hahaha:), pocecemo sa usponom od 21.03. kad sunce bude uslo u nas znak.Vec sada mozes osetiti kako ti se snaga budi i kako zivotna sila ispunjava svaku celiju tvoga tela..
Osecas li da treba nesto bitno da ti se desi? Ocekujes li promene?...jos malo strpljenja, mada je to nama tesko.....

Ja i ti i nama slicni...ovce(:hahaha:), pocecemo sa usponom od 21.03. kad sunce bude uslo u nas znak.Vec sada mozes osetiti kako ti se snaga budi i kako zivotna sila ispunjava svaku celiju tvoga tela..
Osecas li da treba nesto bitno da ti se desi? Ocekujes li promene?...jos malo strpljenja, mada je to nama tesko.....

Znači, ovcama će da bude bolje od ... ček bre, jel tada beše ravnodnevnica? Sve mislim da jeste, ali ako sam opet lupila.... mada mislim da nisam, a?
Dakle, ovcama kreće na bolje od ravnodnevnice? Hajd' da vidimo i to. A ne očekujem ništa dok ne zasučem rukave i ne stvorim to nešto što mi treba. Samo mi treba prilika za to.

A 2012. neće da se desi ništa što bi odudaralo od bilo koje lude godine u zadnjih dvaJes? :ok:

pa da. 21.03. ce sunce biti u egzaktnoj konjukciji sa uranom, na 0 stepenu ovna. to je lose za sve ono sto je u simbolici sunca, a dobro za ono sto je u simbolici urana, jer sunce daje slavu onome sto je u simbolici urana.:zper: :lol:

Hoce.Desice se velika revolucija u glavama obicnih ljudi, pocese da traze sebe u oblastima u kojima do sada nisu...iz toga proisticu sve promene....

Dobro. Ovo je nešto što se može prihvatiti. Ali, zašto baš 2012? Šta je to što će se desiti da bi pokrenulo tu revoluciju u glavama običnih ljudi? Zaboga, pa ne postoji neki big boss koji samo stisne dugmence i promena se desi. Čak i da uzmemo da postoji, da je to Bog, ne ide tako. On je dao ljudima na volju. Tako da, i dalje mi nije jasno zašto ta godina, zašto taj datum i kakva se to promena u svesti ljudi očekuje. :think:

i uran u ovnu ne znaci poboljsanje za sve ovnove. prvo utice na sunce onih ovnova rodjenih na pocetku znaka, kojima je sunce na pocetnim stepenima. promene ce uslediti u oblasti kuce u kojoj je uran i kuce kojom vlada sunce u natalnom horoskopu. uran spada u karmicku planetu, deluje bez najave. ali ono sto on donese moze biti steta posle koje ostaju samo posledice. zavisi i kave ce aspekte praviti sa drugim natalnim planetama.

i uran u ovnu ne znaci poboljsanje za sve ovnove. prvo utice na sunce onih ovnova rodjenih na pocetku znaka, kojima je sunce na pocetnim stepenima. promene ce uslediti u oblasti kuce u kojoj je uran i kuce kojom vlada sunce u natalnom horoskopu. uran spada u karmicku planetu, deluje bez najave. ali ono sto on donese moze biti steta posle koje ostaju samo posledice. zavisi i kave ce aspekte praviti sa drugim natalnim planetama.
Zlozi, a šta biva sa "srednjeaprilskim" ovnovima? Hoću li još dugo čekati to sunce?

Ali, zašto baš 2012? Šta je to što će se desiti da bi pokrenulo tu revoluciju u glavama običnih ljudi? Zaboga, pa ne postoji neki big boss koji samo stisne dugmence i promena se desi. Čak i da uzmemo da postoji, da je to Bog, ne ide tako. On je dao ljudima na volju. Tako da, i dalje mi nije jasno zašto ta godina, zašto taj datum i kakva se to promena u svesti ljudi očekuje. :think:

Zato sto je tad kraj ciklusa od 76k godina.

Ne znam o kakvoj revoluciji to govoris?

Dao Nam je Slobodnu Volju i vise je niko ne moze uzeti. Gledaj na to kao na godina na faksu. Ako si naucio lekcije preci ces u sledecu godinu da ucis nove. Ako nisi, ponavljaces godinu dok ih ne naucis. Dakle nista strasno...

Ko je gledao ovaj film treba da se zapita sta nam se zaista desava i da li je sve slucajno,jer ono sto se desava u Japanu,Libiji,Jemenu,Bahreinu,Egiptu,Tunisu je nekada davno predvidjeno,a bice sve strasnijie i strasnije.

Ko je gledao ovaj film treba da se zapita sta nam se zaista desava i da li je sve slucajno,jer ono sto se desava u Japanu,Libiji,Jemenu,Bahreinu,Egiptu,Tunisu je nekada davno predvidjeno,a bice sve strasnijie i strasnije.

ja sam gledao film i vec sam se zapitao koliko neko mora da bude tup da bi verovao u te gluposti.

Back