Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bi i ja uradio jednoj glupači sa kojom sam bio i oterao bi je u p.m. ali nemam snagu da to uradim,jer ipak i dalje prema njoj bar nešto malo osećam...hah, koliko pretpostavki da pitam za njega...
odakle sad to za veze na jedno vece? kakve to ima veze sa ovom situacijom?
uostalom, pitam za sebe.
sad sma ovo isto pisala na nekoj drugoj temi jbg
ukratko-bili smo u vezi 8 meseci pre skoro 4 godine. ja raskinula takoreci bez razloga, posle nekog vremena se naravno pokajala, ali on je bio bas bas povredjen, nije hteo ni da prica sa mnom ni nista...
za te 4 godine smo se sretali na ulici ali nije mi nikad ni cao rekao, a ja sma uvek nekako druge decake poredila sa njim (ma koliko otrcano zvuchalo :|)
onda sma mu na spajsu poslala mail da cestitam rodjendan, on odgovorio i iz daljeg dopisivanja sam zakljucila da se i on osecao sve ovo vreme slichno kao i ja, ali smo bili budale da to jedno drugom kazemo.
meni se sad vratilo sve ono sto sam onda osecala i stvarno mislim da ga volim, ali on ima devojku vec 5 meseci i sta ja tu da trazim... ne znam sta da radim i kako da se ponasham?
je l treba da mu kazem sve ili kako....?
kratko i jasno-da li je moguce da nekoga volis posle 4 godine od raskida...?
ako je potrebno da objasnim celu situaciju da bih dobila odgovore, pitajte![]()
Moguce je i tek kako je moguce...To je prava ljubav...
shibby
Samo mi pojasni ako ti nije tesko sta ti to znaci sto se potpisujes posle svog posta????
Mislim ne razumem.Ako bi bio ljubazan da mi objasnis to jer mi deluje glupo??
P.s. Hvala unapred.Pozz:-)
Mislim da to "shibby" stalno drži u clipboard-u, pa kad mu treba, samo stisne Ctrl+V.![]()