Слушао сам тог Изина пар пута на јутјубу...он тврди да од 2022-2023 креће препород Србије и да ће се Срби масовно вратити. Мислим да фантазира.
Jednom sam nabasala na yutube i nemam neki baš sluh za takve priče , ali generalno da mislim da za ove prostore kreće oporavak , to mi se čini izvesno
To je kao i sa životom prosečnog čoveka, samo što narodi imaju dugotrajnije procese koji se ponavljaju
Ovaj prostor je izuzetno povoljan za život , plodna zemlja, dovoljno vode, klima bez ekstrema , blizu Evropa, blizu Azija , blizina više mora , sa dobrim putevima i organizacijom izvesno je da se ovde može živeti izuzetno dobro .
Ne znam koliko je tačno da je i veliki Milorad Ekmečić rekao da Srbi i Srbija treba da izdrže do 2025 i da tada kreće relaksacija
Ako je on bio stvarni pisac scenarija TL Nadrealista , sa onim pa gotovo u dan pogođenim događajima , treba verovati
Da li je to neki kosmički ili drugi proces- zakonitost istorijskih događaja , ne znam
Skoro sam sa nepoznatom ženom (starijih godina ) nešto komentarisala o vremenu ex YU i JBT - njena iskrena rečenica je glasila : kao da smo imali maglu na očima