2020 година је година преображења за Србију !

Слепа русофилија је измишљен појам... зна се ко ју је и кад ју је измислио.

Без излаза на море, можемо да се сликамо у колору са Русима... и то је цео опсег послова. Чак и да излазимо на море... куда? Кроз Гибралтар или Босфор? Нису то нама наклоњене области.

Што се тиче саме теме... Разумем ја да машта може свашта, али смучило ми се таблоидно лупетање. Да се само тачно и јасно испрати ко кога плаћа, таблоида не би било.

А Бока ?
Србија излази на море

Razumem ja da ti povremeno (gotovo periodicno) ne kontrolises svoje emocije... Ali za to treba da nabacis decka/muskarca, pa udri brigu na veselje od uvece do ujutru.
И онда добијеш 5 малих комуниста на форуму? Канда ти се скандинавски комунизам осладио, волео би да дође и овамо...

Енергија космоса ће вршти своју концентрацију над територијом Србије
То не, али се може десити лако да ће токсични издувни гасови вршити своју концентрацију над територијом Србије.

Слушао сам тог Изина пар пута на јутјубу...он тврди да од 2022-2023 креће препород Србије и да ће се Срби масовно вратити. Мислим да фантазира.

Jednom sam nabasala na yutube i nemam neki baš sluh za takve priče , ali generalno da mislim da za ove prostore kreće oporavak , to mi se čini izvesno
To je kao i sa životom prosečnog čoveka, samo što narodi imaju dugotrajnije procese koji se ponavljaju

Ovaj prostor je izuzetno povoljan za život , plodna zemlja, dovoljno vode, klima bez ekstrema , blizu Evropa, blizu Azija , blizina više mora , sa dobrim putevima i organizacijom izvesno je da se ovde može živeti izuzetno dobro .

Ne znam koliko je tačno da je i veliki Milorad Ekmečić rekao da Srbi i Srbija treba da izdrže do 2025 i da tada kreće relaksacija
Ako je on bio stvarni pisac scenarija TL Nadrealista , sa onim pa gotovo u dan pogođenim događajima , treba verovati
Da li je to neki kosmički ili drugi proces- zakonitost istorijskih događaja , ne znam

Skoro sam sa nepoznatom ženom (starijih godina ) nešto komentarisala o vremenu ex YU i JBT - njena iskrena rečenica je glasila : kao da smo imali maglu na očima

Према речима етнолога и писца духовно езотеричне литературе Милана Николића Изана и групе српских интелектуалаца 2020 година је година у кој ће се десити духовно .културно и економско преображење Србије.

Енергија космоса ће вршти своју концентрацију над територијом Србије ,доћи ће до повратка расејаних Срба и до једног почетка снажне и јаке Србије и уједињења са РС ,МК ,ЦГ и надам се са Русијом....

лично верујем у ово а ви ?
naravno da verujes kada si glasac napredne stranke :zper:

Слепа русофилија је измишљен појам... зна се ко ју је и кад ју је измислио.

Без излаза на море, можемо да се сликамо у колору са Русима... и то је цео опсег послова. Чак и да излазимо на море... куда? Кроз Гибралтар или Босфор? Нису то нама наклоњене области.

Што се тиче саме теме... Разумем ја да машта може свашта, али смучило ми се таблоидно лупетање. Да се само тачно и јасно испрати ко кога плаћа, таблоида не би било.
nije problem sto lupetaju

nego sto nadju plodno tlo za svoja lupetanja

pa mnogi pomisle da je to istina

Према речима етнолога и писца духовно езотеричне литературе Милана Николића Изана и групе српских интелектуалаца 2020 година је година у кој ће се десити духовно .културно и економско преображење Србије.

Енергија космоса ће вршти своју концентрацију над територијом Србије ,доћи ће до повратка расејаних Срба и до једног почетка снажне и јаке Србије и уједињења са РС ,МК ,ЦГ и надам се са Русијом....

Ti si teski olos komunjar

Aha preobrazili smo se u raspad totalni

Back