2013. Šta nam je ostavila od muzike?

Dobro .. tema može da bude i lepljiva privremeno.

Ja sam napravio neke moje top liste... pratio sam te žanrove i to je moje viđenje... nemam ništa protiv da vi napravite svoje.. čak je poželjno

Nisam pomenuo mnoge, mnoge žanrove koje takođe pratim ali ne ovako strastveno kao one što ih pomenuh. Proširite i žanrovsku listu... npr. za Pop nisam kompetentan... a što da ne postoji i ta top lista.

Kritike na muzičare i žanrove koje sam izneo su opet lični stav i ne mora nikoga da vređa... stvar ukusa.

Gde sakriste ovu temu, jedva sam je uočila u "lepljivom" delu.

Lakonac, ja sam tebe zdušno pohvalila za retrospektivu i ne vidim ko bi se vređao onim što si ti napisao. Meni se jako dopalo i poštujem što tako posvećeno pratiš muziku, bar taj deo što se tebi sviđa. Ja u principu zadnjih niz godina to ne radim (ranije sam kupovala svaki novi album), već sve prepuštam slučaju, pa kako šta mi uđe u uvo... Zato, ne mogu sebi da dozvolim taj luksuz da pravim bilo kakve zaključke, ali tu i tamo mogu da se uključim u diskusiju. :) If you don't mind.

Ova pesma me, recimo, podseća na leto 2013!

Poslednja izmena:
Gde sakriste ovu temu, jedva sam je uočila u "lepljivom" delu.

Lakonac, ja sam tebe zdušno pohvalila za retrospektivu i ne vidim ko bi se vređao onim što si ti napisao. Meni se jako dopalo i poštujem što tako posvećeno pratiš muziku, bar taj deo što se tebi sviđa. Ja u principu zadnjih niz godina to ne radim (ranije sam kupovala svaki novi album), već sve prepuštam slučaju, pa kako šta mi uđe u uvo... Zato, ne mogu sebi da dozvolim taj luksuz da pravim bilo kakve zaključke, ali tu i tamo mogu da se uključim u diskusiju. :) If you don't mind.

Ova pesma me, recimo, podseća na leto 2013!

Pa ja ne mogu da se prepustim slucaju, kao sto kazes, jer bih propustio mnogo toga. Muziku ni ja ne kupujem... snalazim se na mnogo nacina.. i uglavnom se sve postigne....Inace Sterephonic je odlican...i sve sto podseca naleto je lepo... i ja volim takve stvari.

Протекле 2013 је било толико добрих прог албума, да се комотно може рећи да се догодила нова светска прог револуција! Не могу се чак ни набројати сва та сјајна дебитантска остварења, а камоли феноменалне плоче већ признатих бендова.

Поменуо бих прво три ВРХУНСКА албума тројице домаћих гитарских виртуоза млађе генерације, а то су ДАВИД МАКСИМ МИЦИЋ

Poslednja izmena:

Back