200.000 dinara

@pedja
nisam rekao da verujem u sistem u srbiji, ali pouzdano, znaci sto se kaze 'iz prve ruke' znam da se vode sporovi oko autorskih prava, koji se i RESAVAJU

@mirjana
e pa je**ga, za to je odgovoram sudija, a ne celokupno pravosudje....

@Obersturmfuehrer
ma znam ja da se sporovi vode, nego je problem sto se vode jaaako dugo usasno puno kostaju a rezultati su nikakvi. Zamisli ti sad ja da dignem tuzbu protiv mobtel-a. Treba da spremim bar jedno 10-15k minimum i za jedno 7-8 godina da konacno oni budu osudjeni recimo ( u najboljem slucaju) da mi isplate par soma...Nisam ja bas takav mazohista...

u pravu si pedja, ti sporovi traju uzasno dugo, i kad su velike firme u pitanju, mogu misliti kada bi ti kao fizicko lice tuzio firmu....
u svakom slucaju, verovatrno bi dobio neki kesh, a sad koliko, kako i kad...to je druga prica...

evo loopi...dizem ti....temu gooorrreeeee...ehheheehhe

e nisam vam rekla sta mi se desilo pri davanju imena:)
pisala,pisala,pisala...stalno mi odgovarali da je sajt registrovan...koje god ime dam,kao ima ga...e pa nisam znala da ne racunaju sajtoce koji nisu aktivni,pa kako bih ja znala onda koje ime postoji...znaci da lupetam tako,pa sta prodje...heheheh
i tako ja iznervirana njima napisem mail...i eto pravog cuda...odgovor stigao...pa bas su me iznenadili s obzirom da je tako velika konkurencija ....heheheh

codemaker:
Ma ja definitivno mogu da kazem da konektovanjem na Krstaricu, dolazi do nekih izmena negde na racunaru. Ustanovi sam to na jednom od racunara koji nisam koristio vise meseci za konekciju na internet, jer sam na njemu iskljucivo razvijao programe i nije ni u mrezi ni na netu. Nikada nisam imao na njemu nikakav spyware niti bilo kakav virus jer je veoma striktno izdvojen. Poslednji puta sam softver na njega instalisao pre godinu dana, preko CD-a.

Posumnjao sam da se nesto desava vec nekoliko meseci unazad. Nakon ciscenja racunara koji stalno koristim za net od spyware, jedno vreme je ok, a posle opet picinju oni glupi mini dijalozi kao "sistem vam je zarazen, da bi se od-zarazili, posetite blabla.com"
Skeniram, uklonim gluposti i par dana ako nisam na Krstarici tim racunarom, sve ok. Nakon nekog vremena opet.
Na ovom posebnom racunaru sam neki dan prikljucio i mrezu, konektovao se na krstaricu i odmah - zloglasni blesavi dijalog!

Ocistio ponovo sve, skinuo kabl i odustao od koriscenaj tog racunara za net.
Mislim da se nesto po Krstarici "seta" i poneki puta napravi glupost.

Mnogo toga na +arici seta i mnogo toga pravi glooposti, ali sta ces to nam je sudbina.
Ali ti barem imas 2 racunara :)

Mirjanadz:
evo loopi...dizem ti....temu gooorrreeeee...ehheheehhe

e nisam vam rekla sta mi se desilo pri davanju imena:)
pisala,pisala,pisala...stalno mi odgovarali da je sajt registrovan...koje god ime dam,kao ima ga...e pa nisam znala da ne racunaju sajtoce koji nisu aktivni,pa kako bih ja znala onda koje ime postoji...znaci da lupetam tako,pa sta prodje...heheheh
i tako ja iznervirana njima napisem mail...i eto pravog cuda...odgovor stigao...pa bas su me iznenadili s obzirom da je tako velika konkurencija ....heheheh

Imash jos koliko hoces slobodnih nickova (imena).
Oces ti prodam koje, a avatar dobijes besplatno
girl.gif

Boze mili svasta ja ovde procitah...

@loop,
je l' ti stvarno mislis da su oni glupi oni ne mogu da smisle ime ili da plate nekoj agenciji da ga smisli pa su zato organizovali nagradnu igru u kojoj dele po 200.000 za TRI najbolje ideje?

@Mirjanadz,
Naravno da racunaju i sajtove koji nisu aktivni, taj domen je vec neciji!

Ljudi se za krivicna dela osudjuju u krivicnom postupku, da bi dobila naknadu stete trebala si ti da angazujes advokata i da ih tuzis, nije to stvar drzave.

@pedja,
je l' ti to iz iskustva pricas kako funkcionise pravosudje ili samo nagadjas? Onako, iskreno?

2 S_K_V_O
Jel imas prestavu ti uopste sta je to Telekom Srbaija?
Jel znas ti sta je za njih 600.000 dinara?
Jel znas ti koja je njimo ovo reklama i koliko ce ljudi privuci ove nagrade?
Sta vise reci?

S_K_V_O:
Boze mili svasta ja ovde procitah...

@loop,
je l' ti stvarno mislis da su oni glupi oni ne mogu da smisle ime ili da plate nekoj agenciji da ga smisli pa su zato organizovali nagradnu igru u kojoj dele po 200.000 za TRI najbolje ideje?

@Mirjanadz,
Naravno da racunaju i sajtove koji nisu aktivni, taj domen je vec neciji!

Ljudi se za krivicna dela osudjuju u krivicnom postupku, da bi dobila naknadu stete trebala si ti da angazujes advokata i da ih tuzis, nije to stvar drzave.

@pedja,
je l' ti to iz iskustva pricas kako funkcionise pravosudje ili samo nagadjas? Onako, iskreno?

a ti si pravnik ?!?
pa mozes sve zajedno onda da nas zastupas....

skvo, ako je neki domen vec neciji, nema smisla davati mu novo ime...posto je vec neciji :)
uostalom, oni traze slogan, a ne ime domena....
uostalom, ne znam ste se svi bunite oko toga.
Ko voli, nek ponudi ime/slogan, koga mrzi nek cuti i gotovo....
Sad odjednom nastadose price kako su oni lopovi i ne znam sta....
da li su oni lopovi sto su "ukrali" Pedji slogan? Mozda, ali mi ne znamo, a ne zna ni pravosudje da li je on to stvarno prvi izmislio.
Da li su oni lopovi sto nude pare za neki logo?
naravno da ne, zasto bi bili?

Back