- Poruka
- 6.481
Aha... znači po tebi je zapad bombardovanjem Srbije dokazao svoju moralnost i demokratičnost zato što su tako rekli lažovi na CNN-u.
Ti nikako da skontaš, svi krive Srbe. O.K. krivi smo, krivi smo, krivi smo, krivi smo - E, DAJ SAD MALO DA PROTRESEMO I TUĐU KRIVICU.
Zabole me za bombardovanje Dubrovnika, tu si ti da o tome vodiš brigu.
Ja tvrdim da nije bilo u redu bombardovanje BG, NS, Niš-a - cele Srbije.
A ja tvrdi mda nije bilo u redu ni bombardovanje Vukovara i njegovo temeljno razaranje. Tvrdim da nije bilo u redu da se u Beogradu prave koncerti Posela 202, da se izigrava neki privid da se ništa ne dešava, a ljudi žiove u neljudskim uslovima u Sarajevu koje se takodje bombarduje. zašto narod u Srbiji nije izglasao NE Miloševiću? Ne možeš stalno ponavlajti mantru da je bombardovanje bilo zlo, a da pri tome nećemo da to odvojimo od nekih drugih stvari koje su uradjene širom bivše Jugoslavije. Protiv bombardovanja može a priča samo onaj ko je, recimo, učestvovao u mirovnim protestima i pozivao na prekid bombardovanja Sarajeva. Koga je pogadjalo i uništavanje Mostara od strane Hrvata? Srećo, ako nisi znala stav da mi možemo svima sve da radimo, a nama niko ništa je opes psihotične osobe. Tačnije ludjaka.

sludjeni u svom neznanju