20 godina od Tjenanmena

Samo prijateljsko upozorenje - ovde ne smeš da prezireš sve uločine. Smeš samo one počinjene nad Srbima. Ostal ine postoje, a ako ih pomeneš bićeš kao i ja "izdajnil", "šiptar 8stavi u svoj rod dakle šiptarka)", "neko za lečenje", "lažov" i sl. I to će naravno biti minimizovanje srpskih žrtvi. A ako još pomeneš da drugi narodi nisu prljavi i ružni, da nije tačno da ih nema neobrazovanih (recimo da ih se 1300 školje u ovom momentu na fakultetima u Srbiji), reći će da pljuješ po Srbima. I po SPC iako je nigde ne pomeneš. Jer saopštiti da ima medju Albancima čitsih i lepih, kao i medu svim drugim narodima, na neki neobjašnjiv način je pljuvanje po Srbima i po, na još neobjašnjiviji način, po SPC. Dakle budi oprezna :D

:ok::ok::ok:

bravo!

ta bolest je zahvatila ove prostore u tolikoj meri da se bojim da ce postati vecina i tu patologiju ustanoviti kao istinu

ps.Drago mi je kad me takvi poremeceni umovi vide kao izdajnika, jer zamisli blama da se sa njima slozim :roll:

Opet si izvrnuo. Kako bez obzira na to da li je to tačno? Znači ja kažem tata on me počupao, moj ti ćale zvekne šamar, ja kažem šalila sam se. Zaključak, moj ćale i ja smo moralni, a ti grbav. Pride, mi smo još i demokrate.

Da ne pričam o tome da taj isti zapad ne toleriše da gubi svoje teritorije. Zabole ih i za moral i za humanost u tom slučaju.

Greška. Ako se to prikaže na CNN onda ćale zvekne šamar. Ako nisi na CNN nema šamara. Zapad j eimao interes za partnerom u regionu. Milošević je hteo da bude partner Rusima, koji su nas po pravili zahebali, onda što se ti čudiš? Što im 1991. nije ponudio prelazak na tržišnu privredu, partnerstvo i baze? Da Srbija bude glavni stratepki partner u regionu. Onda bi sve to drugačije izgledalo. Umesto toga išao je na brutalnu silu. Dubrovnik nije smeo bombardovati. Porodicu Jašari nisu morali da pobiju tako, mogli su opkoliti kuću i čekati. Gadjati sam onaoružane muškarce snajperima ak ose negde ulažu* Pokušati desant u objekat? Ubacciti suzavac? Mislim to je bilo isto kaubojisanje kao i Wacco u Americi. Sve su to srateške greške. A u toj igri greške se plaćaju. Na žalost prek ogrbače naroda...

a ko proziva i mesha se u unutrashnje stvari drzava svuda po svetu do te iste amerike?
normalno da je potrebna komparacija kad se ta stoka proglasila za svetionik demokratije i borbe za ljudska prava a drzava su koja je nastala na najvecem etnichkom chishccenju u istoriji chovechanstva
Za vreme bombardovanja Kinezi dozvole da se instaliraju antene na zgradu ambasade i da se koriste za vojnu komunikaciju.
Ameri je ladno s*****ju (ambasadu) i par žutih u njoj.
NATO kaže da je to bila omaška - i - nikom ništa.
Toliko o autoritetu Kine.

Greška. Ako se to prikaže na CNN onda ćale zvekne šamar. Ako nisi na CNN nema šamara. Zapad j eimao interes za partnerom u regionu. Milošević je hteo da bude partner Rusima, koji su nas po pravili zahebali, onda što se ti čudiš? Što im 1991. nije ponudio prelazak na tržišnu privredu, partnerstvo i baze? Da Srbija bude glavni stratepki partner u regionu. Onda bi sve to drugačije izgledalo. Umesto toga išao je na brutalnu silu. Dubrovnik nije smeo bombardovati. Porodicu Jašari nisu morali da pobiju tako, mogli su opkoliti kuću i čekati. Gadjati sam onaoružane muškarce snajperima ak ose negde ulažu* Pokušati desant u objekat? Ubacciti suzavac? Mislim to je bilo isto kaubojisanje kao i Wacco u Americi. Sve su to srateške greške. A u toj igri greške se plaćaju. Na žalost prek ogrbače naroda...

Aha... znači po tebi je zapad bombardovanjem Srbije dokazao svoju moralnost i demokratičnost zato što su tako rekli lažovi na CNN-u.

Ti nikako da skontaš, svi krive Srbe. O.K. krivi smo, krivi smo, krivi smo, krivi smo - E, DAJ SAD MALO DA PROTRESEMO I TUĐU KRIVICU.

Zabole me za bombardovanje Dubrovnika, tu si ti da o tome vodiš brigu.
Ja tvrdim da nije bilo u redu bombardovanje BG, NS, Niš-a - cele Srbije.

Za vreme bombardovanja Kinezi dozvole da se instaliraju antene na zgradu ambasade i da se koriste za vojnu komunikaciju.

kakve veze to shto su oni narushiliu mali milon medjunarodnih konvencija bombardujuci ambasadu ima s delom mog posta koji si citirao?
ti se amerima divish shto su nacisti je l to?

To je bilo pre 10 godina od tad se mnogo promenilo !
U zgradi ambasade su bili novinari, a zgrada nije koriscena za nikakvu komunikaciju i sa kim da komuniciramo kad saveznike nismo imali !
Ceo sistem veza Vojske Jugoslavije je nesmetano radio sve vreme agresije.

Intervju sa George Lincoln Rockwell-om, predsednilkim kandidatom u Americi (mislim da je bila 1967). "Kakav će biti vaš stav o crvenoj Kini? "Petnest minuta nakon što postanem predsednik Amerike Crvena Kina više neče postojati" :D

Intervju sa George Lincoln Rockwell-om, predsednilkim kandidatom u Americi (mislim da je bila 1967). "Kakav će biti vaš stav o crvenoj Kini? "Petnest minuta nakon što postanem predsednik Amerike Crvena Kina više neče postojati"

Pa to k'o ono kad je Ronald Regan proveravao da li radi mikrofon, a nije bio svestan da je mikrofon uključen, pa reče:

My fellow Americans, I'm pleased to tell you today that I've signed legislation that will outlaw Russia forever. We begin bombing in five minutes.

Mo'š mislit kako su se svi presekli.

kakve veze to shto su oni narushiliu mali milon medjunarodnih konvencija bombardujuci ambasadu ima s delom mog posta koji si citirao?
ti se amerima divish shto su nacisti je l to?
Bilo je reči o mešanju u unutrašnje stvari...
Ma kakvo divljenje Amerima. Oni su supersila i to što karaju neposlušne je sve u interesu .
Da mi Srbi imamo toliku moć, bili bi još gori. Platili bi nam skoro svi susedi , pa Turci, Austrijanci, Nemci...

Back