20 godina od Tjenanmena

bolje sprechiti nego lechiti
time shto su zgazili placenichki amrerichki olosh na tom trgu spasli su zivote desetina miliona kineza koji bi izginuli u krvavom gradjanskom ratu koji bi sledeo da nisu
human i opravdan patriotski chin u korist drzave

bolje sprechiti nego lechiti
time shto su zgazili placenichki amrerichki olosh na tom trgu spasli su zivote desetina miliona kineza koji bi izginuli u krvavom gradjanskom ratu koji bi sledeo da nisu
human i opravdan patriotski chin u korist drzave
There are plenty more from where that came from :mrgreen:
a i mozda bi imali manje vremena da zasipaju svet svojim djubretom od jeftine robe :think:

Ne,skreći s teme,imaš gomilu tema o Miloševiću...A sad prelistaj malo temu i videćeš dve slike koje sam stavio...Izgaženi leševi mladića,posle Tjenanmena!!!:rumenko:

ti si bre necentriran, ti skreces stalno udesno

odakle je slika, ko je na sliki, ko je napravio slliku- ne znas

jel znas kako nesto izgleda kad tenk predje preko toga, ja sam bijo tenkista i znam. i to nije ovo na sliki

ovaj tvoj `krunski` dokaz ko zna sta je i odakle je. svemu bre verujes slepo

i ne pravdam ja nikoga i nista, nego ste navalili ko hijene al bez argumenata samo sa usa pesmicama o tom dogadjaju. to vam i ponavljam celo vece - niste kompetentni

Ха, како ме копира...:D
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10095424&postcount=1133

Међутим није Копола то "evo kako treba sa zutim komunjarama " хтео да каже Апокалипсом, тај му је филм уосталом у Америци имао очајну прођу, Копола је направио антиратни филм, о људима који тотално одлепе
у рату и за које рат представља ово:

Не можеш да то тумачиш из патриЈотског угла, колега банди у томе види напредни амерички lifestyle, блиставу технологију, Huey хеликоптере и гетлинг топове.

Само заборавља мале вјетнамце са калашима који сложише неких 60 000 амера, а гомилу оставише са траумама које данас исказују по супермаркетима у Јужној Дакоти и Алабами :super:

Plačem, ali daj sad malo i linkove do srpskih žrtava.

Kakva moralna stvar? Zapad je i stvorio i razbio bivšu Jugoslaviju žrtvujući Srbe. U krvi. Iz interesa.

Slike o srpskim žrtvama nisu išle u svet. jašari pobije policajce, ovi opkole kuću i sve u njoj pobiju. Zapad dobije izveštaj o pobijenim civilima, ženama i deci. Šta onda očekuješ da njihovo javno mnjenje misli? Albanci su još onda inali svoj lobi u americi i kongresu. Srpski lobi je napravio tek Tadić. I šta onda očekuješ? Albanci su ove slike dostavilio medijima, onda je logično da se Zapad okrene protiv Srba. I onda je normalno da 1999 dožive kao nešto plemenito jer to rade dase spreče slike koje su vidjene. Sri su, ja lično gledao na satelitu, pravili takve gafove tokom devedesetih da je to strašno. Dodju u neki logor gde su zarobljeni muslimanski vojnici. Oni isture ispred Crvenog križa najrahitičnije, a pored snimaju srpskog čuvara koji priča. Neka sirovina, recimo da u miru ni na gradjevinu da ga pustiš da radi. On lupeta kako tu ima ljudi koji su izgubili bližnje i kako oni nekad dodju pa ih biji, rukama, nogama itd, ali kako je sve u redu. I pored iza žice ovi isturili neke ultra mršave sa mučeničkim izrazima. K oje onda kriv Srbima što s una lošem glasu? Milošević je izgubio sve simpatije Zapada kad je Dubrovnik bombardovan. Toi je bilo apsolutno strateški i vojno nepotrebno. Jednosatvno budalaština. Budalaština je i da ja gledam snimke strane ekipe sa Pala i tamo gomila pijanih idiota granatiraju grad, Karadžić nešto bulazni o poeziji i u jednom momentu neki retard dovodi u kadar dete, možda 8--9 godina, da i ono pred kamerama opali jednu granatu po Sarajevu. Onda posle svih tih gafova, mnoge ni nemamo pojma da su uradili, naravno da se kumulativno sve skupi i da Zapad ima uverenje da je morlano da se desi šta se desilo 1999. I šta tui još ima nejasno?

Ха, како ме копира...:D
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10095424&postcount=1133

Међутим није Копола то "evo kako treba sa zutim komunjarama " хтео да каже Апокалипсом, тај му је филм уосталом у Америци имао очајну прођу, Копола је направио антиратни филм, о људима који тотално одлепе
у рату и за које рат представља ово:

naravno da je antiratni film , a ja rekoh da je sama scena simpaticna , a ne da je Kopola podrzavao tamanjenje zutih
a imao je sasvim solidnu prodju u SAD ,mada nije doziveo toliku popularnost posto je pljuvanje po ratu u Vijetnamu i pogotovo po Niksonu bilo popularno nekih 10 godina ranije ,kada je to bila glavna zabava i najpopularnija tema u SAD , a krajem sedamdesetih im je vec dosadila da prica ,pa iako je odlican film nije u startu doziveo slavu koju zasluzuje jer je nije imao dobar tajming

Poslednja izmena:
bio sam u prilici da za vreme rata vidim nesto tv snimaka zlocina nad srbima i zlocinaca nad srbima, sve su to imali i strani novinari na izvolte, ali nista se od toga nije pojavilo na zapadu, da im ne pokvari euusa propagandu

doduse ti strani novinari bi pred nama pokazivali veliko razumevanje, ali bi im po njihovim recima `urednici` sve odbili ili prepravili.

cak su isli snimci sahrana civila srba kao sahrane alijinih

ajde ne seri vishe shiptarchino
jeste jeste zapad je nas bombardovao zbog losheg PR
missim kakve gluposti papir trpi strashno lol

Zvanično, Zapad je nas bombardovao zbog sprečavanja humanitarne katastrofe na Kosovu. od pet tačaka dve su bile momentalni prestanak vojnih operacija, nasilja i represije, te povratak izbeglica za koje su tvrdili da im preti humanitarna katastrofa. Deo izbeglica je bio u brdima, deo u Makedoniji, deo u Albaniji. Ovo je ono što jesaopšteno kao njihovo objašnjenje zašto pokreću akciju. A to što je vodjena loša politika je druga stvar. A što se tiče ove uvrerde mogu ti sam oreći da se zapitaš koliko ti su ti prababa oplodili Turci i Albanci, tak oda je pre verovatnije da sui ti etnički Albanac. Mada ne pišeš tako, oni bi pisali inteligentnije postove.

bio sam u prilici da za vreme rata vidim nesto tv snimaka zlocina nad srbima i zlocinaca nad srbima, sve su to imali i strani novinari na izvolte, ali nista se od toga nije pojavilo na zapadu, da im ne pokvari euusa propagandu

doduse ti strani novinari bi pred nama pokazivali veliko razumevanje, ali bi im po njihovim recima `urednici` sve odbili ili prepravili.

cak su isli snimci sahrana civila srba kao sahrane alijinih

Nije postojao lobi. Albanci su velike pare uložili u to. Hrvati su šakom i kapom deliki artefakte iz Mimarine zbirke, dovodili profi *****, iz Beograda moliću lepo, za strane državnike. U Beogradu bi ih pustili da čekaju po pola satada ih primi neka nadrndana službenica. Jednostavno govoreći Milošević je bio budala i tu je kraj priče.

neznanje i zla namera, to vrvi iz prethodnog posta

istina je na nasoj strani, ne mora da se placa

a to sto su drugi lagali i placali zloupotrebe medija, to na njihovu dusu

dugorocno, zapaf nije lagao nas, lagao je svoje gradjane, a ko laze malo laze i puno, ko laze taj i krade

Slike o srpskim žrtvama nisu išle u svet. jašari pobije policajce, ovi opkole kuću i sve u njoj pobiju. Zapad dobije izveštaj o pobijenim civilima, ženama i deci. Šta onda očekuješ da njihovo javno mnjenje misli? Albanci su još onda inali svoj lobi u americi i kongresu. Srpski lobi je napravio tek Tadić. I šta onda očekuješ? Albanci su ove slike dostavilio medijima, onda je logično da se Zapad okrene protiv Srba. I onda je normalno da 1999 dožive kao nešto plemenito jer to rade dase spreče slike koje su vidjene. Sri su, ja lično gledao na satelitu, pravili takve gafove tokom devedesetih da je to strašno. Dodju u neki logor gde su zarobljeni muslimanski vojnici. Oni isture ispred Crvenog križa najrahitičnije, a pored snimaju srpskog čuvara koji priča. Neka sirovina, recimo da u miru ni na gradjevinu da ga pustiš da radi. On lupeta kako tu ima ljudi koji su izgubili bližnje i kako oni nekad dodju pa ih biji, rukama, nogama itd, ali kako je sve u redu. I pored iza žice ovi isturili neke ultra mršave sa mučeničkim izrazima. K oje onda kriv Srbima što s una lošem glasu? Milošević je izgubio sve simpatije Zapada kad je Dubrovnik bombardovan. Toi je bilo apsolutno strateški i vojno nepotrebno. Jednosatvno budalaština. Budalaština je i da ja gledam snimke strane ekipe sa Pala i tamo gomila pijanih idiota granatiraju grad, Karadžić nešto bulazni o poeziji i u jednom momentu neki retard dovodi u kadar dete, možda 8--9 godina, da i ono pred kamerama opali jednu granatu po Sarajevu. Onda posle svih tih gafova, mnoge ni nemamo pojma da su uradili, naravno da se kumulativno sve skupi i da Zapad ima uverenje da je morlano da se desi šta se desilo 1999. I šta tui još ima nejasno?

Ovo o čemu ti sada pišeš odnosi se na brižljivo planiran i vođen medijski rat protiv Srbije i srpskog naroda.
I da smo bili hiljadu puta pametniji, i da i sami nismo pravili greške - i opet bi ga izgubili. Nismo mi imali te pare... Kreiranje poželjnog mišljenja i stvaranje klime odobravanja bombardovanja Srbije od vlastitog stanovništva na zapadu, a od strane zapadnih političara i lokalnih hrvatskih i muslimanskih baraba, nema veze, ipak, sa onim zbog čega sam ja protestvovala. To je ovaj citat dole.

Po meni ta 1999. nije baš pokazala da Zapad nije human i da nije demokratičan.

Ti reče da je zapad bio human i demokratski. E, nije.

Ovo o čemu ti sada pišeš odnosi se na brižljivo planiran i vođen medijski rat protiv Srbije i srpskog naroda.
I da smo bili hiljadu puta pametniji, i da i sami nismo pravili greške - i opet bi ga izgubili. Nismo mi imali te pare... Kreiranje poželjnog mišljenja i stvaranje klime odobravanja bombardovanja Srbije od vlastitog stanovništva na zapadu, a od strane zapadnih političara i lokalnih hrvatskih i muslimanskih baraba, nema veze, ipak, sa onim zbog čega sam ja protestvovala. To je ovaj citat dole.

Ti reče da je zapad bio human i demokratski. E, nije.

To što pričaš je žvaka iz Miloševićevog vremena. Zapad je prvo želeo da cela Jugoslavija udje u EU. Milošević je te planove pokvario kad je došao na vlast i počeo da pravi sra*ja što je direktno dalo mogućnost Tudjmanu da manipuliše Hrvatima nekom opasnosti od Srba. Šešelj je tu dodatno pomogao svojim izjavama i ponašanjem. Priča da je Zapad hteo da razbije Jugoslavuju je glupost, Da su u Srbiji pobedili recimo Vuk Drašković i SPO, tada najozbiljniji oponenti Miloševiću, a daje Hrvatska ostala komunistička, zapad bi bio na strani Srbije. Malo mani emocije i misli racionalno.

To što pričaš je žvaka iz Miloševićevog vremena. Zapad je prvo želeo da cela Jugoslavija udje u EU. Milošević je te planove pokvario kad je došao na vlast i počeo da pravi sra*ja što je direktno dalo mogućnost Tudjmanu da manipuliše Hrvatima nekom opasnosti od Srba. Šešelj je tu dodatno pomogao svojim izjavama i ponašanjem. Priča da je Zapad hteo da razbije Jugoslavuju je glupost, Da su u Srbiji pobedili recimo Vuk Drašković i SPO, tada najozbiljniji oponenti Miloševiću, a daje Hrvatska ostala komunistička, zapad bi bio na strani Srbije. Malo mani emocije i misli racionalno.
Trt-mrt,pa opet trt.Gospodža misli više nego racionalno.

Trt-mrt,pa opet trt.Gospodža misli više nego racionalno.

Uopšte ne misli racionalno. Milošević je bio veooma vešt u unutrašnjoj politici, ali totalni debil za spoljnu. Kinezi to mnogo veštije rade. Oni su na Tibetu počinili mnogo veći zločin, globalno, od blo čega što su Srbi uradili tokom devedesetih. Pa opet o tome se ne priča i to svi prećutkuju. Tjenanmen se desio i nikom ništa. Ako da se nije desio. Kinezi imaju da ponude nešto zapadu i zapad sa njima pravi dil. Milošević je tipovao na Ruse, slao neke močbe za priključivanje ruskoj federaciji koje s uostale u nekoj fioci za idiotluke dume i na kraju je ispao dibidus budala.

Opet izvrćeš i skačeš sa teme na temu, bez da objasniš kako je to zapad, po tebi, bombardovanjem Srbije bio human i demokratičan.
Ovo oko Miloševića se slažem, sve ostalo su hipoteze...šta bi bilo da je bilo - ukratko - besmislice. I izvrdavanje odgovora.

Bombardovanje jedne države, koja je branila vlastitu teritoriju, a koje je bilo vrlo sračunato, dugo najavljivano, brižljivo planirano i izvedeno - nije i ne može biti demokratično i humano.

Back