20, 30, 40, 50 sta se menja?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Sta se menja u LJiS smislu kako prolazimo kroz odredjene decenije i zasto?
Kako gledamo na LJiS sa kroz odredjene decenije i gde upoznajemo ljude, gde izlazimo, kako se ponasamo, sta volimo i zasto?

Primera radi, sa 20 ljudima je upoznavanje u nekom bucnom klubu, muzika, svi polupijani, sutra mamurluk, veze su bezveze, sa 30 recimo ljudi se upoznaju na kafi, ne lumpuje se do 3-4, ide su kuci trezne glave i u pristojno vreme, trazi se nesto ozbiljnije.

Sta se menja to kroz decenije u nama, i koliko ste se vi promenili?

RyR1bWe.jpg

♪ ♫

pa to su lažni kodeksi društvenog ponašanja
ali u suštini svako pametan koriste prednosti svojih godina i položaja
ono sa 25furaš na mlados sa 55 na iskustvo, mada ne moraš da imaš nijedno od ta dva u tim godinama
mislim ono ja sam sad teletina
sa za 30 godina daddy je.bote
mm taslačenje klinaca jedva punoletnih koji se pale na na korpulentne sa sedima
ljudi - samo se tuccaaajjjttteeee

- - - - - - - - - -

u smislu zaljubljivanja, jednako sam lakomislena kao i sa dvadeset:lol:
ali je sad u stotoj sex neuporedivo bolji.

i ja kontam da je bolji kad si ono milf ili dilf
em ti više svejedno, em znaš kako se završava svaka epizoda, em ti svaki put sladak ko poslednji (nikad se ne zna)
samo uživaš i dominiraš nema više školovanja, to ti je što ti je

Sredina tridesetih...

Primera radi, sa 20 ljudima je upoznavanje u nekom bucnom klubu, muzika, svi polupijani, sutra mamurluk...

S obzirom i na predjasnje komentare, nema pravila, svako svoj zivot bira i zivi ga. Neko ga i ne bira, ali ga zivi. Nema pravila. Udri me do zore! :D

Sta se menja u LJiS smislu kako prolazimo kroz odredjene decenije i zasto?
Kako gledamo na LJiS sa kroz odredjene decenije i gde upoznajemo ljude, gde izlazimo, kako se ponasamo, sta volimo i zasto?

Primera radi, sa 20 ljudima je upoznavanje u nekom bucnom klubu, muzika, svi polupijani, sutra mamurluk, veze su bezveze, sa 30 recimo ljudi se upoznaju na kafi, ne lumpuje se do 3-4, ide su kuci trezne glave i u pristojno vreme, trazi se nesto ozbiljnije.

Sta se menja to kroz decenije u nama, i koliko ste se vi promenili?

Pevac uvek stoji pravo, koliko god da imas ako te mozak i srcka odrzavaju u svezini.Sve ostalo prilici godinam,tj. postajes bolji "strelicar" sto si sve stariji.A bez starca nista ne valja:cool:

Back