20.000 СРПСКИХ БУБРЕГА ОДНЕТО ИЗ ОСИЈЕКА У ЛОНДОН: Заборавили смо ранија страдања

osim toga, gubite iz vida da je trgovina organima najunosniji biznis
u celom svetu i u mirnodobskim uslovima,
ali je malo teze izvaditi bubreg slucajnom prolazniku,
zato ove organizacije i te kako cekaju svoju priliku u svakoj ratnoj zoni,
interesuje me kad ce izaci na videlo kradja organa, recimo u siriji,
nije to izum hrvata i siptara, to su cele organizacije,
niti su njihov cilj bili iskljucivo srbi
mi danas imamo agresivnu propagandu u svetu,
gde se ljudi navode da budu donatori organa,
iza toga ne stoji iskrena pomoc ljudima, nego samo biznis,
ne zelim da znam koliko organa je sad izvadjeno umrlim "kovid" pacijentima,
nadam se da ce uskoro i to izaci na videlo
Pa beli šlemovi dole vrše trijažu.
Vidi se koliku podršku oni imaju od Zapada.

" У Патријаршијском дому је на промоцији говорила Др Смиља Аврамов, један од наших најзначајнијих истраживача злочина геноцида и те вечери је изнела фрапантне податке. Рекла је да је у Карловцу деведесетих поклано 50 најутицајнијих Срба,а органи су им однети у краљевску болницу у Лондон, а у Осјеку су клани војници ЈНА, 20 000 бубрега је однето из тог града такође у Лондон. Др Аврамов је рекла да ће написати књигу о томе, не знам да ли је јер је годину дана касније преминула, каже Мирослав Дамјановић, и додаје да он поседује снимак са те промоције.

Ово НЕ СМЕ и НЕ МОЖЕ да се заборави. НИКАКО!!!

Daj ne sramotite se sa takvim glupostima.

Ukupni gubici JNA u čitavoj Hrvatskoj uključujući i nestale su bili oko hiljadu ljudi....zvanično popisani sa imenima,prezimenima,godinom rođenja,mestom,datumom i okolnostima pogibije i/ili nestanka.
Sveukupni gubici SVK uključujući i civile nisu prešli 10.000. i to za čitav period rata.
Nije to bila partizanska 41. Svi su vodili tačne evidencije. Greške mogu biti nivoa par desetina ljudi ne desetina hiljada.

20.000 bubrega znači da je namenski ubijeno najmanje 10.000 ljudi...ne poginulo, jer bubreg za transplataciju mora odmah biti izvađen nakon smrti...nego bukvalno ubijenu i na licu mesta hirurški precizno izvađeni organi pa onda spremljeni za transport i transplataciju par hiljada km daleko.

Upravo sa ovakvim retardiranim preterivanjem vi činite Hrvatima uslugu i pomažete da se izvuku sa zločinima koje jesu počinili. Ko da vam veruje za ono što jeste tačno kada pročita ovako nešto..a ovo je toliko lako proverljivo.

Poslednja izmena:
Па и Албанија је запад за Македонију ?

Шта то они раде преко њих ?
Запад који је Хрвате оптужио да су починили удружени злочиначки подухват против муслимана ? То су као неки савезници ?
Запад је оптужио Хрвате да су починили ''мали геноцид'' против муслимана да би им запечатили судбину. Какви су то савезници ако своје католике оптужује за злочине и забрањују им чак и право на ентитет ?
О каквом истурању Хрвата пишеш, кад они кажњавају Хрвате ?

Да су Хрвати заиста савезници запада, па ваљда би било логично да добију макар трећи ентитет у тзв. БиХ, а не да их етикетирају као злочинце, како не би ни смели да помисле на свој ''злочиначки'' ентитет.

Није ти ово дебата на хепију или пинку, па да глумимо ко је већи Србин и ко ће више да србује и да попљује српске непријатеље, ја заиста немам ништа од тога да лажем себе и друге и да убеђујем друге у неке лажи.

И за ову тему сам написао да је лаж, али да је усмерена којим случајем против правих непријатеља, наравно да бих подржао и те лажи, јер то је у националном интересу да их оцрнимо.

Zato, dragi moj što ni taj Zapad nije monolitan

Nemcima/ Austrijanicma je odgovaralo da ovde žive i kontrolišu sve Hrvati, po mogućnosti rimokatoličke vere , Englezima da Srbi ne dominiraju , tj da ih uvek drže dovoljno da ne propadnu a ne uzdignu se, Rusima odgovara da ovde žive samo Srbi, Kinezi gledaju da sarađuju sa nekim ko je utemlejen , a ko nije baš omiljen , dakel Srbi, Francuzi kako im dune , ako im daš lovu niko bolji, ako ne daš niko gori, Italija sve je to lepo, ali sve što imate da delite sa nama , Amerikanci bi da postave novog igrača , nisu oni za ta tužekanja Srba i hrvata , Turci su istok, ali i dalje USA vazal (bar na papiru) oni bi nekako da se okešaju na ovaj prostor i ako je moguće da se islamizira , UAE ( takođe vazal) rezervna opcija kada u onoj pustinj nestane nafte, Iran, bolje da se bave njima nego nama, Jevreji što bi bilo mirno, kada može biti haos, ostali EUropljani imali tu nešto da i mi štipnemo.. i tako unedogled

Da su Hrvati dobili i deo BiH onda bi ovim prostorom dominirala Nemačka/Austrija - a to baš niko ne bi voleo sem Nemaca i Austrijanaca .

E sad na svoj ovoj skali pogledaj čiji su tačno Hrvati i ko ih sve za šta može koristiti.

Za sada oni su jedini kojima je priznata nacija 1918 , tj koji su uvaljeni kao neki narod sa kao nekim pretenzijama na neku teritoriju i koji su se dovoljno emancipovali .. u istom periodu formirani su i neki Albanci, njima su i dali državu , i pustili ih da tamo prde i smrdedok nije došao Amerikanac i rekao ja sa indijancima najbolje znam da radi, dakle Albanci ( izvinjavam se Indijancima, tom časnom i poštenom narodu i nada sve naivnom, ali svako vreme ima svoje Indijance) .

Daj ne sramotite se sa takvim glupostima.

Ukupni gubici JNA u čitavoj Hrvatskoj uključujući i nestale su bili oko hiljadu ljudi....zvanično popisani sa imenima,prezimenima,godinom rođenja,mestom,datumom i okolnostima pogibije i/ili nestanka.
Sveukupni gubici SVK uključujući i civile nisu prešli 10.000. i to za čitav period rata.
Nije to bila partizanska 41. Svi su vodili tačne evidencije. Greške mogu biti nivoa par desetina ljudi ne desetina hiljada.

20.000 bubrega znači da je namenski ubijeno najmanje 10.000 ljudi...ne poginulo, jer bubreg za transplataciju mora odmah biti izvađen nakon smrti...nego bukvalno ubijenu i na licu mesta hirurški precizno izvađeni organi pa onda spremljeni za transport i transplataciju par hiljada km daleko.

Upravo sa ovakvim retardiranim preterivanjem vi činite Hrvatima uslugu i pomažete da se izvuku sa zločinima koje jesu počinili. Ko da vam veruje za ono što jeste tačno kada pročita ovako nešto..a ovo je toliko lako proverljivo.
kakvi su ti to podaci,
evo nesto na brzinu sto sam nasla, hrvatski izvor,
a potrazicu i druge

Demografskom odjel Ureda tužitelja Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju u Haagu je 2010. godine došao do zaključka da je u ratu u Bosni i Hercegovini 1990-ih godina poginulo 104.732 ljudi; 42.106 civila te 62.626 vojnika, kako je objavila Slobodna Dalmacija.

Ta, kako je nazivaju, "Knjiga smrti BiH" opovrgava teze nekih bošnjačkih političara o tristo ili čak četiristo tisuća poginulih te ustvrđuje da je poginuo 68.101 Bošnjak, 22.779 Srba, 8858 Hrvata i 4995 osoba drugih narodnosti.

Prema procjenama demografa iz Haaškog tužiteljstva, u ukupnom broju poginulih u Bosni i Hercegovini, bilo vojnika ili civila, Hrvati sudjeluju sa 7,5 posto, Srbi s 19 posto, dok je poginulih Bošnjaka 58 posto, a ostatak otpada na druge narodnosti.

samo sa podrucja hrvatske

5. Poginuli i nestali Srbi po Veritas-ovoj evidenciji

5.1. Veritas je na osnovu navedenih kriterijuma, do 20.02.2014. godine, verifikovao 7.134 poginuih i nestalih lica.

Od ukupnog broja poginulih i nestalih, do sada je sahranjeno 5.186 lica (porodice potvrdile identifikaciju, preuzele i sahranile posmrtne ostatke) dok se 1.948 lica još vodi u kategoriji nestalih (po grupama: nestao = 1.065; nestao/poginuo = 436; nestao/pokopan = 447 lica).

S obzirom na protek vremena od prestanka ratnih dejstava, mala je vjerovatnoća da je neko sa spiska nestalih među živima, tako da i nestali poprimaju značenje poginuli

kakvi su ti to podaci,
evo nesto na brzinu sto sam nasla, hrvatski izvor,
a potrazicu i druge

Demografskom odjel Ureda tužitelja Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju u Haagu je 2010. godine došao do zaključka da je u ratu u Bosni i Hercegovini 1990-ih godina poginulo 104.732 ljudi; 42.106 civila te 62.626 vojnika, kako je objavila Slobodna Dalmacija.

Ta, kako je nazivaju, "Knjiga smrti BiH" opovrgava teze nekih bošnjačkih političara o tristo ili čak četiristo tisuća poginulih te ustvrđuje da je poginuo 68.101 Bošnjak, 22.779 Srba, 8858 Hrvata i 4995 osoba drugih narodnosti.

Prema procjenama demografa iz Haaškog tužiteljstva, u ukupnom broju poginulih u Bosni i Hercegovini, bilo vojnika ili civila, Hrvati sudjeluju sa 7,5 posto, Srbi s 19 posto, dok je poginulih Bošnjaka 58 posto, a ostatak otpada na druge narodnosti.

Pročitaj o čemu je tema.

To su podaci za BIH ne za Hrvatsku. Kamoli za Osijek pojedinačno.

samo sa podrucja hrvatske

5. Poginuli i nestali Srbi po Veritas-ovoj evidenciji

5.1. Veritas je na osnovu navedenih kriterijuma, do 20.02.2014. godine, verifikovao 7.134 poginuih i nestalih lica.

Od ukupnog broja poginulih i nestalih, do sada je sahranjeno 5.186 lica (porodice potvrdile identifikaciju, preuzele i sahranile posmrtne ostatke) dok se 1.948 lica još vodi u kategoriji nestalih (po grupama: nestao = 1.065; nestao/poginuo = 436; nestao/pokopan = 447 lica).

S obzirom na protek vremena od prestanka ratnih dejstava, mala je vjerovatnoća da je neko sa spiska nestalih među živima, tako da i nestali poprimaju značenje poginuli

Što potvrđuje da je bilo manje od 10.000 žrtava SVK i civila u toku celog rata u Hrvatskoj. Dakle potvrđuješ samo ono što sam rekao sa preciznijim podacima na čemu ti zahvaljujem :lol:

Koja je poenta ove replike?

Što potvrđuje da je bilo manje od 10.000 žrtava SVK i civila u toku celog rata u Hrvatskoj. Dakle potvrđuješ samo ono što sam rekao sa preciznijim podacima na čemu ti zahvaljujem :lol:

Koja je poenta ove replike?
pa gde pise da su organi uzimani samo ljudima iz hrvaske , ili osjeka,
a nisu bili ni samo srbi,
ako je poginulo il nestalo oko 100 000 sve ukupno na tim teritorijama,
onda je cifra od 10000 ljudi sa ukradenim bubrezima realna

pa gde pise da su organi uzimani samo ljudima iz hrvaske , ili osjeka,
a nisu bili ni samo srbi,
ako je poginulo il nestalo oko 100 000 sve ukupno na tim teritorijama,
onda je cifra od 10000 ljudi sa ukradenim bubrezima realna
U početnom postu...boldovano i sa većim fontom :kafa:

Postavljač teme priča o 20.000 bubrega od zaklanih vojnika JNA u Osijeku i lokalnih Srba,vrlo konkretno. Ne pominje Bosnu.

A i da je pomene opet je suludo,na stranu nemoguća logistika transporta iz Bosne u Hrvatsku i to u Slavoniju ni manje ni više,već je to suludi deo sam po sebi i potpuno nelogičan. Za veliku većinu poginulih zna se kako su i gde poginuli,ubijeni ili nestali. Evidencija je vođena od svih strana....koliko god želite da verujete u to kao dokaz ustaške bestijalnosti ili kako ste već zamislili, to je notorna glupost.
I najgori oblik propagande i to ne najgori po Hrvate nego po Srbe. Jer je lako dokaziva laž koja tebe čini da izgledaš loše a njega praktično abolira za sve buduće što kažeš jer se odmah javlja sumnja u tebe kao izvor informacija. Hoćete li naučiti više.

U početnom postu...boldovano i sa većim fontom :kafa:

Postavljač teme priča o 20.000 bubrega od zaklanih vojnika JNA u Osijeku i lokalnih Srba,vrlo konkretno. Ne pominje Bosnu.

A i da je pomene opet je suludo,na stranu nemoguća logistika transporta iz Bosne u Hrvatsku i to u Slavoniju ni manje ni više,već je to suludi deo sam po sebi i potpuno nelogičan. Za veliku većinu poginulih zna se kako su i gde poginuli,ubijeni ili nestali. Evidencija je vođena od svih strana....koliko god želite da verujete u to kao dokaz ustaške bestijalnosti ili kako ste već zamislili, to je notorna glupost.
I najgori oblik propagande i to ne najgori po Hrvate nego po Srbe. Jer je lako dokaziva laž koja tebe čini da izgledaš loše a njega praktično abolira za sve buduće što kažeš jer se odmah javlja sumnja u tebe kao izvor informacija. Hoćete li naučiti više.
ajde nek ne stima broj, nek je puno manji, i sigurno je da nisu samo srbi u pitanju,
bas kao i na kosovu, ali sam i dalje ubedjenja da je 99% doslo do trgovine organima,
mozda ne ni u osjeku, ili ne samo tamo,
a u jednom postu sam objasnila i zasto
mozda je smilja zaista iznela neke podatke sa nekom manjom cifrom,
ali je neko to sad preokrenuo

Zato, dragi moj što ni taj Zapad nije monolitan

Nemcima/ Austrijanicma je odgovaralo da ovde žive i kontrolišu sve Hrvati, po mogućnosti rimokatoličke vere , Englezima da Srbi ne dominiraju , tj da ih uvek drže dovoljno da ne propadnu a ne uzdignu se, Rusima odgovara da ovde žive samo Srbi, Kinezi gledaju da sarađuju sa nekim ko je utemlejen , a ko nije baš omiljen , dakel Srbi, Francuzi kako im dune , ako im daš lovu niko bolji, ako ne daš niko gori, Italija sve je to lepo, ali sve što imate da delite sa nama , Amerikanci bi da postave novog igrača , nisu oni za ta tužekanja Srba i hrvata , Turci su istok, ali i dalje USA vazal (bar na papiru) oni bi nekako da se okešaju na ovaj prostor i ako je moguće da se islamizira , UAE ( takođe vazal) rezervna opcija kada u onoj pustinj nestane nafte, Iran, bolje da se bave njima nego nama, Jevreji što bi bilo mirno, kada može biti haos, ostali EUropljani imali tu nešto da i mi štipnemo.. i tako unedogled

Da su Hrvati dobili i deo BiH onda bi ovim prostorom dominirala Nemačka/Austrija - a to baš niko ne bi voleo sem Nemaca i Austrijanaca .

E sad na svoj ovoj skali pogledaj čiji su tačno Hrvati i ko ih sve za šta može koristiti.

Za sada oni su jedini kojima je priznata nacija 1918 , tj koji su uvaljeni kao neki narod sa kao nekim pretenzijama na neku teritoriju i koji su se dovoljno emancipovali .. u istom periodu formirani su i neki Albanci, njima su i dali državu , i pustili ih da tamo prde i smrdedok nije došao Amerikanac i rekao ja sa indijancima najbolje znam da radi, dakle Albanci ( izvinjavam se Indijancima, tom časnom i poštenom narodu i nada sve naivnom, ali svako vreme ima svoje Indijance) .
Хрвати су велики губитници, јер нису ништа добили у тзв. БиХ и није битно чија је заслуга за то.

Upravo sa ovakvim retardiranim preterivanjem vi činite Hrvatima uslugu i pomažete da se izvuku sa zločinima koje jesu počinili. Ko da vam veruje za ono što jeste tačno kada pročita ovako nešto...
Otkad ja tvrdim da @Nataša Rostova radi za neprijatelja, pokušavajući da Srbe predstavi kao imbecilne teoretičare zavere.

Ali neće moći, ljudi polako shvataju šta je podli plan.

Otkad ja tvrdim da @Nataša Rostova radi za neprijatelja, pokušavajući da Srbe predstavi kao imbecilne teoretičare zavere.

Ali neće moći, ljudi polako shvataju šta je podli plan.

Broj kao broj , verovatnp je da je bilo trgovine organima sigurno, prema tome negiranje nekog broja negiranje je samog čina

Alo bre, koga briga za Vučića i Blera. Na ovom delu foruma se priča o vanzemaljskim gušterima, šupljoj i ravnoj zemlji, žig zveri mobilni telefoni, 5G wi-fi prži mozak i tome slično. Ideite tamo na Politiku pa serenadajte o Vučiću do mile volje. :lol:
E bas... Kako mi je promakla ovako dobra tema :think: Vredjaju sve nase drugare teoreticare zavera,i ruse im kredibilitet.

@ tema-
Moguce da se govori o 5000 muskaraca koji su se odselili u Englesku- Svaki sa po dva bela i dva klasicna bubrega- cirka 20k.

Back