20.000 evra za pesmu

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.106

Pevačica Zorana Mićanović (20) otkrila je da na romskim veseljima, na kojima često nastupa, može da zaradi i do 20.000 evra po jednoj pesmi.​

1751006311175.png

Ja radim romska veselja, i mogu slobodno da kažem da je kod Roma najveći bakšiš. Oni su baš darežljivi, nekada za neku pesmu daju i po 20.000 evra – šokirala pevačica je nedavno priznanjem.
Iako veoma mlada, već je vlasnica tri nekretnine, a svojevremeno je istakla da je zbog toga često meta zavisti među kolegama.
Ima ljubomore. Kada god javno kažem da pevačice treba da ulažu u sebe i svoj život, a ne da ulažu pare u krpice koje će da se pocepaju, vidim komentare u kojima me ljudi pljuju. Ja ću svoje pare da trošim gde ja mislim da treba, kada je bila korona svi ti pevači su kukali jer nisu imali ušteđevine. Zašto niste kupili stanove i ulagali u pametne stvari? – rekla je ona.

A za dobru pjesmu, svirku, pare se ne štede..

Bokca ti , ja mislio pesma kosta 20 000e, pa to se i krece u tom rasponu od 5k do 30k, da je kupis kad je neko napise i komponuje...kad ono za pevanje i djipanje na sto dobije 20k....uuuuu, pa nije ni cudo sto Vucic ukida univerzitet da bi usmerio mlade studentkinje na dubai i satre pored Pozege...
Da i to uzima za tudje pesme, odnosno pesmu da otpeva samo.

Ne treba verovati svemu što se vidi na internetu, to je sve propaganda. Tu se pravi dil između domaćina i muzike da ovi čašćavaju sumanuto pa da im se posle većina tih para vrati nazad. Tako imaju dobar marketing i domaćin i muzičari. Samo naivni ljudi mogu da poveruju da će neko dati 20k za pesmu, jedino ako je teški debil ;)

Ne treba verovati svemu što se vidi na internetu, to je sve propaganda. Tu se pravi dil između domaćina i muzike da ovi čašćavaju sumanuto pa da im se posle većina tih para vrati nazad. Tako imaju dobar marketing i domaćin i muzičari. Samo naivni ljudi mogu da poveruju da će neko dati 20k za pesmu, jedino ako je teški debil ;)
Ne mora da znači. Romi ,posebno po Beču, godinama rade i skupljaju pare da bi svadbe bile što bogatije, prestiž. Nije čudno da bude ovoliko bakšiš ali mislim da se to ipak odnosi na neka poznatija imena estrade.

Oni (ganci) imaju foru da dovedu te tiktok neuke pevaljke i daju im par desetina hiljada evra za par sati pevanja. Ali je fora da on stane pred nju i štancuje joj te pare pred njom dok ona peva a neko snima. Da bi bilo kao da joj daje bakšiš. Doduše, na to pristaju i ovi iskusni pevači jer bi oni za pare pustili da ih ganci i je*u. Možda se i to čak radi.

Elem, svakako je to nerealno i nenormalno. Ali dobro, ene, šta je ta jedna, sitna anomalija u ovako poremećenoj Srbiji.

Oni (ganci) imaju foru da dovedu te tiktok neuke pevaljke i daju im par desetina hiljada evra za par sati pevanja. Ali je fora da on stane pred nju i štancuje joj te pare pred njom dok ona peva a neko snima. Da bi bilo kao da joj daje bakšiš. Doduše, na to pristaju i ovi iskusni pevači jer bi oni za pare pustili da ih ganci i je*u. Možda se i to čak radi.

Elem, svakako je to nerealno i nenormalno. Ali dobro, ene, šta je ta jedna, sitna anomalija u ovako poremećenoj Srbiji.
Zapravo imaju ugovore .

Muzičari od sveg tog novca dobijaju tačno onoliko koliko je dogovoreno.
Sav ostali novac ide mladencima.

Tako da sve te novčanice koje lete, na kraju završe na stolu, prebroje se i svako dobije svoj ugovorom predviđeni iznos.

Back