2 PITANJA...

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka....luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Oni koji kazu da sex pre 18 nije ok, onda to nisu ni doziweli...
Tako sam i ja mislila do pre par meseci, a ona mi je dechko zawrteo mozak i eto...
Nismo wishe zajedno niti smo dugo bili al ne zalim, ono shto mi je pruzio nemoze da se opishe...

Pruzicu ti ja vise i vece ako si zainteresovana!!;) I jedno pitanje...Da li si ti normalna,ej u 14 godina se je*bes,pa sta ces raditi u 17-18 godina?? Roditi decu??

Jebena deca tek sto izadju iz pelena odma bi na qurac i posle se ljudi ljute na pedofile!!:otkacio:

Sex je lijepa stvar kad si zreo za to...
a ne tu jebu se djeca od dvanaest/trinaest godina, tek im porasla piša i odmah bi da je u nešto stave...
namjerno sam ovako prost jer čini mi se da ovi mlađi i od mene čak misle da su pametniji i iskusniji od svih...
ako si derle uzmi igračke i igraj se, biće ti žao nekada tvoje nevinosti ako imalo mozga i morala budeš imao/la...
i ne mogu shvatiti kako bi neko ko nije nevin mogao obući bijelu vjenčanicu?
zna se šta ona simboliše... čistotu, nevinost...
a ako ti se dere sa dvanaest godina, šta poslije očekivati, da te neko dijete zove mama, da bude normalno, uspješno u životu?
ne ide to...
sa sedamnaest/osamnaest može i proći, ali opet ne podržavam potpuno... i ja sam dijete još uvijek

Slazem se potpuno.

1.Da,ok mi je to...Mada opet sa 13,14 je bolesno
2.Trydim se jer kao swi to rade,ali nesto nikako da se yziwim y ylogy Glorie

Wow, samo wow. Trudish se jer kao svi to rade? Jel ti nemash razvijenu lichnost i mishljenje? Ovakvi komentari me prosto teraju na plakanje? A da, jel mozhesh da prestanesh sa y umesto u, molim te, shkodi mi ochima.

@Limunovo_drvo
Otjesh da se ne kupamo zajedno? :mrgreen: Ali chekaj, ako 2 choveka rade jedno te isto, mozhda krenu svi to da rade... Bolje ja da smislim neshto drugo... >_>

Wow, samo wow. Trudish se jer kao svi to rade? Jel ti nemash razvijenu lichnost i mishljenje? Ovakvi komentari me prosto teraju na plakanje? A da, jel mozhesh da prestanesh sa y umesto u, molim te, shkodi mi ochima.

@Limunovo_drvo
Otjesh da se ne kupamo zajedno? :mrgreen: Ali chekaj, ako 2 choveka rade jedno te isto, mozhda krenu svi to da rade... Bolje ja da smislim neshto drugo... >_>

ti se kupaj samo do pola ^^

daj bre,ne lypaj... Ali istina je da gomila ljydi pewa pod tysem... I ja sam y stily,aj da widim kako je to,ali jednostawno mi nije interesantno pa sam prestala... Sto se tice y isqliraj...

1. pa mozda sa 16, ali opet mozda... Ako imas nekog koga iskreno volis i ko iskreno voli tebe, samim tim si spremna, ako ne.... Batali... :lol:

2. pa... dodje mi ponekad da zapevam... ;) Ponekad od muke... Da vrisnem kada koriste vodu u drugoj prostoriji pa se osurim...:lol: :lol: :lol:

Back