- Poruka
- 186.036
Gde su tada bili Madona, Pol Makartni i Sting?
Jesu to vasi "evropski standardi" ?
Jel ovo dobra presuda 4 godine robije zbog facebook poruka tj pozivanja na protest preko facebooka ?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, meni nije jasno sta je tu cudno?
Likovi su organizovali protest koji je postao van kontrol, koliko vidim demolirali su grad, palili zgrade, kuce, kola... I treba da gule 4 godine...
Likovi su organizovali protest koji je postao van kontrol, koliko vidim demolirali su grad, palili zgrade, kuce, kola... I treba da gule 4 godine...
nisu oni organizovali nikakav protest vec su samo pozvali gradjane da ucestvuju u protestu.
vidi se da si tezak licemer
Проблем је што они нису правили никакве нереде.
gde ste tada bili la dolcevita i ostali licemeri da protestvujete ?
Gde su tada bili Madona, Pol Makartni i Sting?
Jesu to vasi "evropski standardi" ?
Jel ovo dobra presuda 4 godine robije zbog facebook poruka tj pozivanja na protest preko facebooka ?
Rusi hapse one glupace, ovi hapse zbog fejsa...Mi ispadamo krajnje libaralna zemlja.
Ај не смарај...
И да пре истог упитам,
шта би се десило да су три умјетнице у католичком храму у Вошингтону позивале на рушење диктатора Обаме?
Nismo mi te sreće .А шта веле западни пријатељи,
јел ће сад да забране фацебоок, због подривања јединих вриједности које постоје?
Obrale bi bostan.....
И да пре истог упитам,
шта би се десило да су три умјетнице у католичком храму у Вошингтону позивале на рушење диктатора Обаме?
Глупости....
насмијани демокрацијски тираним би их позво на чај и колаче и са осмехом похвалијо за њихов рад те предложијо за медаљу слободе....