2 god . Pomoc!!!

• Začetnik teme Začetnik teme maps
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

maps

Početnik
Poruka
31
Imam devojcicu 2 god I od kako smo dosli sa mora ima problema sa nosem.Ili joj je zapusen ili curi.Vodili smo je i kod lekara imala je neke bakterije i to je proslo.Sve i svasta smo joj stavljali i zadnji put je bris bio dobar ,a njoj je i dalje isto.
Sta da radim?

maps:
Imam devojcicu 2 god I od kako smo dosli sa mora ima problema sa nosem.Ili joj je zapusen ili curi.Vodili smo je i kod lekara imala je neke bakterije i to je proslo.Sve i svasta smo joj stavljali i zadnji put je bris bio dobar ,a njoj je i dalje isto.
Sta da radim?
A da postaviš ovo isto pitanje u "zdravlju"... :?:

i mojoj devojcici je dugo curio nosic,davala sam joj dosta vitamina i voca.Mozda ima oslabljen imunitet pa i mala promena vremena dovede do curenja nosa.Mozes joj ukapavati caj od belog sleza u nosic ineka bude sto vise na svezem vazduhu.Za svaki slucaj odvedi je kod otorinolaringologa.

maps:
Sta da radim?
Imam isti problem sa svoji decakom. Odvela sam ga u D. Misovic, na deciju pulmologiju i to kod dr. Sreckovica. Ispostavilo se da je alergican na sve zivo. Naravno pored bakterija koje smo uspeli konacno da sredimo, vakcinama. Alergija je najcesci uzrok njegovog slinavljenja. Toplo ti preporucujem Sreckovica, iako se kod njega ceka ,, do besvesti,,

I mi smo bili kod Srećkovića, iako je prethodno dijagnostikovan preveliki treći krajnik. Čovek konstatovao da i jeste u pitanju treći krajnik, a za to najtoplije preporučujem Dr Šubarevića sa Instituta "Majka i dete" u Novom Beogradu.
Operisane je pre mesec dana, pročle nedelje je opet proslinavio, prosto, to ga ne čuva od bakterija, virusa ili, eventualno, stečene alergije na nešto, ali je to sa nosićem mnogo mnogo manje izraženo nego pre.
Dakle, obavezno: LABORATORIJA, PA SREĆKOVIĆ I, KONAČNO, ŠUBAREVIĆ!

Back