2 girls 1 cup of ice

Kada sam video naslov pomislio sam :eek: ala ce ovo da bude zanimljiva tema, ali dobro, pogresio sam.

Da li muskarac moze biti silovan od zene? Da, apsolutno. Citao sam za primere gde je muskarac pijan a ona se popne i radi svoje, ili pod pretnjom oruzjem ovaj odradi to sto mora.
A ovaj klip, pa ne znam da li je drugarska zajebancija, jer siguran sam da ima nekih muskaraca koji su iz zezanja uradili nesto slicno nekom drugaru, tako da mozda je neko "zezanje".

Mislim da nisu imale nameru da ga siluju, ali da je...neugodna teritorija jeste. Nije on ni bas da je vikao "upomoc, silovanje" i da se bunio preivse, a nije se ni paralizovao od straha pa da nije mogao nista da kaze.
A da muskarci se potajno nadaju da ih neke zene siluju je glupo reci, jer zamenimo uloge i ajde da kazemo da neke zele potajno nadaju da ce ih muskarci silovati. Vidite kako se svi odmah groze pomisli na to? Niko se ne raduje silovanju i seksualnom zlostavljanju.

E sad, da ima muskaraca koji bi voleli da im pridje neka zena, pa i agresivno malo da ga gurne na krevet i skida, da ne moze da se kontrolise od zelje za njegovim telom, pa sigurno bi dobrom delu muskaraca imponovalo.
Sigurno bi i nekim zenama imponovalo da neki muskarac koji im je seksualno privalacan da ih na dominantniji nacin "uzme". Jednostavno, oba pola vole malo neke grublje varijante i varijacije, ali ne bi to klasifikovao kao silovanje.

Da bi muskarac pristao da ga bilo koja tako "uzme" (to sestro slatka, sto nisi pre uh :per:) je preterivanje. Sigurno ne bi hteo da ga "uzme" neka koja mu je seksualno odbojna i odvratna. Isto kao sto se zene ne bi bunile mozda da je u pitanju neko na koga se jako loze, ko im je privlacan.
Neki muskarci vole kada zene preuzmu inicijativu (pa i kada su malo dominatnije), takodje i neke zene to vole.

ovaj film ima devet miliona pregleda i ja zamišljam devet miliona muških lica ispred monitora dok ovo gledaju i prže se na ideju da ih neka cica pocepa kao svinja mastan džak....
niko više ne uživa u tradicionalnom udvaranju uz karanfil i belu svilenu maramicu....
udri sestro je lajt motiv svakom muškarcu

Darling,

probaj da sedneš samo par puta (ne ni naglo, ni jako, samo normalno i lagano) nespremna ili poluspremna na onu mušku stvar, i videćeš po njegovom vrisku i izrazu lica kao da ga neko kolje.

To su tako odvratni i nesnosni bolovi uz to može i da se ejakulira, što uopšte ne znači da je taj muškarac stvarno doživeo orgazam.

To je takav odvratan pomešan osećaj svog bola i nezadovoljstva da se neiskusna žena prestravi od celokupne scene ...

... ali neće da padne dole ...a boli ...

Poslednja izmena:

Back