Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
trebalo je da idem kod drugarice u Atinu...ali-cvrc...nuzda zakon menja....:|
ono u sta sam sto posto sigurna je da necu da pravim nikakve planove unapred, da necu da budem sama i da se bedacim.....
najvise bi mi legla neka opustena zureza...bez presije oko stajlinga, okruzenja i onoga "ko-ce koga-da-poyebe".....
samo laganica...8-)
što moram neđe da idem...? ostaću kući sa mamom i tatom kao i svake godine- i super mi je... uključim muziku i igram sa njimato je luđe nego neka žurkauzgred..!!! sad se sjetih..!!! meni je rođendan prvog januara!!!... vauu...
Kad pocne ta euforija ja se totalno ubedacim,uzasno mi to ide na zivce,i tako sam u tom fazonu do 20h 31.decembra,a onda ta pozitivna energija predje i na mene i bude mi suuuuper!!!
Bicu na forumu ako se ne budem prejela pa budem morala da lezim dok mi stomak to prevari, ili, ako se budem prejela kolaca i torti, pa me jako zabole svi zubi, tako mene zabole svi zubi kad jedem slatkisa mnogo, to me verovatno bole desni, onda necu moci da budem na forumu.
ja standardno necu ici nigde.Veceram lagano oko 9 , popijem flasu (dve..) vina i pre ponoci u krevet.Sama.Do sada se to pokazalo kao najopustenije.Nema spremanja,gledanja pijanih ljudi i ostanka budan do jutra.Sutra kao da je ceo svet moj.Docek je za mene docekati prvi januar - dan i provesti celu tu euforiju opusten i smiren.Znam da se mnogi nece sloziti,ali svi smo mi razliciti.
po vasim odgovorima, moram da kazem da me zabrinjavate (svaka cast izuzecima...). Naravno da idem na zurku, bice dobro ako se vratim kuci za dorucak. A posle i repriza... mmmmm
Naravno sa osobom koja mi je draga.