Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
jel ti namerno zajebavas na svakoj temi?zmaj013:Bas niste ni malo inspirativni sto se tice poklona,.... sve same skrtice, sem ove cice sto bi poklanjala zlato...... bolesno ali OK....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ti namerno zajebavas na svakoj temi?zmaj013:Bas niste ni malo inspirativni sto se tice poklona,.... sve same skrtice, sem ove cice sto bi poklanjala zlato...... bolesno ali OK....
Ni mrtav ne bih bio ozbiljniji.....Banshee:jel ti namerno zajebavas na svakoj temi?:shock:
Ja bas mislim da je moj predlog bio najbolji..... Mislite sta hocete, SVE JE ONAKO KAKO SE KOME CINI COVEK JE MERA SVIH STVARI POSTOJECIH DA JESU NEPOSTOJECIH DA NISU....Banshee:ma da...samo ti kritikuj a nista kontruktivno da predlozis.
znas sta,tvoji postovi nisu cak ni vredni citanja.namerno podjebavas ljude ovde,pa se neki malo osetljiviji nerviraju a u sustini ti si samo jedan obican,duboko nesrecni decko zeljan paznje.![]()
Pa znas kako,to i nije tako losa idejaBliznakinja:O moj Boze , naravno da ne WC solju
![]()
LPhoklica:Što?
Baš je to originalni poklon.
Evo mi došli....sigurno se pitaš šta je ovo...mmm....veliko je....i teško... eto...to je tvoja nova WC šolja.
Oduševiće se
love_girl:Pa znas kako,to i nije tako losa ideja
TO se tacno secam kada su jedni indijanci {god dana stariji od mene} iz osnovne,iscupali wc solju {budale} ili su je mozda kupili....uglavnom,uzeli su wc solju,ispotpisivali se po njoj i poklonili drugarici za rodj![]()
Ja sam umrla od smeha kada sam videla...Bliznakinja:O zivote![]()
Ja bih rekla .."ne hvala imam vec jednu"![]()
a sto ne?Bliznakinja:O moj Boze , naravno da ne WC solju
![]()
Elvin:Ma kupi joj "Seks za pocetnike",nemas osecaj da je 18-ti ako ne dobijes makar 5-6 primeraka![]()
Bliznakinja:
I da , kazes joj tipa "I ovaj put pustaj vodu "![]()