18 rodjendan

• Začetnik teme Začetnik teme Sasa_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma da...samo ti kritikuj a nista kontruktivno da predlozis.
znas sta,tvoji postovi nisu cak ni vredni citanja.namerno podjebavas ljude ovde,pa se neki malo osetljiviji nerviraju a u sustini ti si samo jedan obican,duboko nesrecni decko zeljan paznje.:roll:

Banshee:
ma da...samo ti kritikuj a nista kontruktivno da predlozis.
znas sta,tvoji postovi nisu cak ni vredni citanja.namerno podjebavas ljude ovde,pa se neki malo osetljiviji nerviraju a u sustini ti si samo jedan obican,duboko nesrecni decko zeljan paznje.:roll:
Ja bas mislim da je moj predlog bio najbolji..... Mislite sta hocete, SVE JE ONAKO KAKO SE KOME CINI COVEK JE MERA SVIH STVARI POSTOJECIH DA JESU NEPOSTOJECIH DA NISU....

Bliznakinja:
:lol: O moj Boze , naravno da ne WC solju :lol:
Pa znas kako,to i nije tako losa ideja :lol:
TO se tacno secam kada su jedni indijanci {god dana stariji od mene} iz osnovne,iscupali wc solju {budale} ili su je mozda kupili....uglavnom,uzeli su wc solju,ispotpisivali se po njoj i poklonili drugarici za rodj :lol:

love_girl:
Pa znas kako,to i nije tako losa ideja :lol:
TO se tacno secam kada su jedni indijanci {god dana stariji od mene} iz osnovne,iscupali wc solju {budale} ili su je mozda kupili....uglavnom,uzeli su wc solju,ispotpisivali se po njoj i poklonili drugarici za rodj :lol:

O zivote :lol:
Ja bih rekla .."ne hvala imam vec jednu" :P

zar je bitno shta cje biti poklon ROLL neshto vasha zajednichka sitnica ROLL mislim neshto shto cjete oboje razumeti - za avs cje imati poentu ROLL .. ili neka sitnica koju voli ROLL ... mislim ko da je bitno ROLL .. ako je draga osoba nije bitno ROLL
m shtaaagoood
(((8

Back