17 јануар Трг Републике-протест подршке

jeremijabg

Poznat
Poruka
9.920
17. ЈАНУАР У 17 САТИ НА БЕОГРАДСКОМ ТРГУ РЕПУБЛИКЕ – Протест подршке Србима на Косову и Метохији

http://facebookreporter.org/2012/01/14/17-јануар-у-17-сати-на-београдском-тргу-реп/

7 Votes

Протест подршке Србима на Косову и Метохији
14. јануар 2012. ФБР група НАШИ

Српски народни покрет Наши позива вас да присуствујете скупу подршке Србима на барикадама на Косову и Метохији који ће бити одржан у уторак 17. јануара у 17 сати на београдском Тргу Републике. На скупу, који организује неколико родољубивих удружења, биће упућена подршка одржавању референдума у четири северне општине Косова и Метохије на ком грађани треба да се изјасне да ли прихватају нелегалне шиптарске институције.

Одлуку о одржавању референдума коју су донеле општине Лепосавић, Звечан, Зубин Поток и Косовска Митровица режим Бориса Тадића је осудио. Влада Србије, на захтев ЕУ, врши притисак на представнике ове четири општине да откажу референдум и уклоне барикаде које спречавају постављање Тачијеве царине на административну линију са централном Србијом.

Током скупа, на Тргу Републике ће бити постављена гласачка кутија и листићи на којима ће и грађани престонице и пролазници могу да одговоре на исто референдумско питање. Молимо вас да ширите обавештење о протесту и позивате пријатеље на скуп и тиме помогнете његову организацију.

Neka idu na Kosovo, sta ce u BG?

Ко да иде на Косово и Метохију? Ма дај ... Колико знам, активисти СНП НАШИ иду на Косово и Метохију и тамо су са Србима на барикадама. Не знам само зашто овде у Београду организују протест. Вероватно ће сјебати опет градски саобраћај, направе малу гужву ...

Ко да иде на Косово и Метохију? Ма дај ... Колико знам, активисти СНП НАШИ иду на Косово и Метохију и тамо су са Србима на барикадама. Не знам само зашто овде у Београду организују протест. Вероватно ће сјебати опет градски саобраћај, направе малу гужву ...

To ili treba da bude masovni protest, ili ne vredi.

To ili treba da bude masovni protest, ili ne vredi.

Ма какав масовни протест? Види овако, имамо на једној страни партије које су за улазак у ЕУ, односно ДС, ЛДП, СПС, СНС и партије које су против уласка у ЕУ, односно СРС, ДСС, за ДВЕРИ нисам сигуран да ли су против. Ко да прави протест?

Ма какав масовни протест? Види овако, имамо на једној страни партије које су за улазак у ЕУ, односно ДС, ЛДП, СПС, СНС и партије које су против уласка у ЕУ, односно СРС, ДСС, за ДВЕРИ нисам сигуран да ли су против. Ко да прави протест?

Pa opozicija -SRS i DSS. Ali oni su to odavno trebali da urade.

Nema veze,prikljucili bi im se ljudi iz razoraznih razloga, kao sto su se Tomi kad je "gladovao" prikljucili iako nisu bas svi bili za njega.

Веровала ти или не, али на митингу када је Томислав гладовао било је око 1000 полицајаца у цивилу ;) и бар неких 500 људи који раде за којекакве обавештајне службе, да ли домаће или стране. Исто тако, знам да су сви активисти морали да иду на митинг, што ће рећи да им је наређено, па чак су некима и претили ако не буду дошли на митинг. Из овога се закључује да није било много људи који су се прикључили митингу "тек онако"

Веровала ти или не, али на митингу када је Томислав гладовао било је око 1000 полицајаца у цивилу ;) и бар неких 500 људи који раде за којекакве обавештајне службе, да ли домаће или стране. Исто тако, знам да су сви активисти морали да иду на митинг, што ће рећи да им је наређено, па чак су некима и претили ако не буду дошли на митинг. Из овога се закључује да није било много људи који су се прикључили митингу "тек онако"

Ali bilo bi. Ljudi su ocajni i ne gledaju ko zove na ulicu, samo da je neko bar iole 'poznat" i ozbiljan.

Neka idu na Kosovo, sta ce u BG?

Svake nedelje se smenjuju ljudi iz SNP-a koji idu dole, a ovaj protest je samo jedan pokušaj i ništa više, jer je podrška u Beogradu ništavna.. ili ljudi to ne žele da pokažu.
Oni dole svakako žele bilo kakvu podršku, makar i u vidu protesta jer im to znači, pokazuje da narod na severu i dalje mari za njih, za razliku od vlade

Ali bilo bi. Ljudi su ocajni i ne gledaju ko zove na ulicu, samo da je neko bar iole 'poznat" i ozbiljan.

Не. Опет грешиш. Зашто на улицама није било 200.000 људи када је Томислав гладовао? Зато што је митинг правила СНС. То ти је довољан доказ да људи не воле СНС. Ове анкете које круже по форумима, где СНС има 32% или не знам ни ја су надуване. Када се ради анкета, ради се за 5-6 странака, што никако не може бити релевантан и тачан резултат.

У Београду митинг не би могао да прође. Многи би тај митинг искористили као повод за сукоб са полицијом и за разбијање града, што смо имали случај да видимо на последњем митингу СРС, поводом хапшења Ратка Младића. Срећом, није било тежих последица, јер је полиција реаговала заиста брзо и одсекли су хулигане од оних који су на митинг дошли са намером да искажу своје незадовољство поводом хапшења Ратка Младића.

Svake nedelje se smenjuju ljudi iz SNP-a koji idu dole, a ovaj protest je samo jedan pokušaj i ništa više, jer je podrška u Beogradu ništavna.. ili ljudi to ne žele da pokažu.
Oni dole svakako žele bilo kakvu podršku, makar i u vidu protesta jer im to znači, pokazuje da narod na severu i dalje mari za njih, za razliku od vlade

За ово знам и могу да потврдим

Шта ће се постићи окупљањем 50 клинаца у Београду?

A, to li je...?

Наравно ... Овде се говори да ја имам неки задатак, а нису ни свесни колико су провидни удискусијама. Када си видела било који добро осмишљен коментар са неким аргументима, а да су га написали напредњаци на форуму?

Back