17 јануар Трг Републике-протест подршке

Наравно ... Овде се говори да ја имам неки задатак, а нису ни свесни колико су провидни удискусијама. Када си видела било који добро осмишљен коментар са неким аргументима, а да су га написали напредњаци на форуму?

Nisam znala da je naprednjak..;)...ali da ne sirimo temu.

Nisam znala da je naprednjak...ali da ne sirimo temu.

Наравно, вратимо се на протест. .. Мислим да је ово без икакве потребе најављено, пропашће. Тада ће власт само моћи да каже да је још један митинг пропао

Шта ће се постићи окупљањем 50 клинаца у Београду?

pa ne znam ja koliko ljude mora da zaboli dupe od sedenja kući da bi se digli na noge i da malo prošetaju, možda nešto korisno urade..
Sam narod je kriv što predstavlja mrzovoljnu masu koja sebi ispire mozak televizijom i gubi vreme gunđajući u prazno-

To će verovatno biti nešto kao one fore sa kvazi barikadama kod Terazijske česme a prolaznici u zamenu za plastičnu čašicu kafe ili kuvanog vina (kako kad) stoje i "podržavaju" uz ćasku po 10-15 min pored štanda sa onim buzdovanima koji predstavljaju tu neku organizaciju koja to sve organizuje.
ali je najbolja fora što ćelavi glavati baja koji je izgleda glavni u "stručnom timu" na glavudži nosi ka(čket)pu koja podseća na onu kakvu nose američki vojnici

3205047901p

Back