161. veciti derbi

Benov gol čist ko suza i bez ikakvog Var-a. Videlo se iz aviona da nije ofsajd. Inače, ja se takođe zalažem za Var i to poodavno.
Pa cist je, ali sa VAR tehnologijom bi sigurno bio priznat. Ovako, eto sta bi, i za taj gol, i za ovo sada, i za ono pre da li je presla liniju kod gol auta, i na gol liniji. Bio bi red da se barem o tome vise ne prica ako se VAR ikad uvede ovde. No izgleda da cemo na to cekati.

Što se tiče ovog gola da li je trebao biti priznat ili ne,posle onakvog cirkusa od naše igre na taj detalj ni ne pomišljam.
Ovde bi kolega @rechner27 prokometarisao (da je bilo obrnuto) kako su stručnjaci na TV-u zaključili da je gol regularan.
Eto oni su tako to rekli ali mene oni opšte ne interesuju.

To je isto faul greska sudije...

Postoji jedna stvar, a to je sto je Tavamba bio na lopti pre Stamenkovica, ako se dobro secam, a ovaj se zabio u njega kad je Tavamba odigrao loptom, i onda pokazivao kako je odigrao rukom. Ono od preksinoc nije bilo isto to, jer je Stojkovic bio na lopti, dok Zander nije imao ni sansu da je dohvati, samo je usao u kontakt da ga omete i izmami gresku. Jedini sporan je intenzitet kontakta koji jeste bio slab.

Medjutim, Zvezda je i prezivljavala dotad utakmicu jer su joj na sredini terena svirani faulovi posle padanja i slabih kontakata. Isto je bilo i na drugoj strani, postojao je kod sudije neki kriterijum kojeg se drzao svuda, verovatno da bi sprecio koskanja i varnice.

Nemoj molim te samo te nakaradne idiote da mi citiraš.Ovo je u rangu poremećenog Pantiča. Covica, Terzica i Vucica.

.

Vučić iz Njujorka o srpskom fudbalu: Izneću cifre, da vidi narod ko je čiji ljubimac

“Državu koriste za pravdanje svojih poraza ili veličanje uspeha. Po povratku u Beograd ću izaći sa kompletnim ciframa, pa da narod vidi ko je čiji ljubimac i koliki je Vučić *****“, rekao je Vučić.
...
“Mnogima će biti neprijatno. Ja ću da govorim zbog pravih navijača, a ne zbog političkih aktivista sa zapadne tribine. Da pravi navijači znaju šta se dešava i koliko smo novca dali. Neću biti na ovom mestu ako me neko demantuje za jedan jedini dinar. A narod će reći – što ste im davali tolike pare. Narod misli da oni nemaju ništa, da umiru od gladi...“, istakao je Vučić.

Нема потребе, то већ знамо...

nqmFWd8.jpg

https://www.kurir.rs/sport/kosarka/...n-dobija-vise-para-u-kosarci-zvezda-u-fudbalu

.
Izvor star 3 ipo godine.

To je isto faul greska sudije...
Kako faul kada se pomerio nije? I jos ga golman bratski zagrlio posle? I pokazuje da je igrao rukom nakon sto je posle 2-3 sekunde video da lopta prelazi gol liniju... Hajdemo ozbiljno ljudi. Ovaj u nedelju ga je nab'o laktom, Stojkovic super pao. Da je Zander visok kao Tavamba mozda bi slicna situacija bila. Ovako, ja ne vidim razlog za preveliku diskusiju, ali da treba pogledati vise puta, treba, i na prvi pogled u najmanju ruku je sumnjiva situacija. I bice i dalje sumnjiva za mnoge.

Što se tiče ovog gola da li je trebao biti priznat ili ne,posle onakvog cirkusa od naše igre na taj detalj ni ne pomišljam.
Ovde bi kolega @rechner27 prokometarisao (da je bilo obrnuto) kako su stručnjaci na TV-u zaključili da je gol regularan.
Eto oni su tako to rekli ali mene oni opšte ne interesuju.

Sve bi to bilo kul da Raka ne tvrdi da je trebao biti penal, a Igor da je cist gol, i da ga citiram 'Golman nema nikakva posebna prava, to je nekada bilo.' Odjednom nastadose 2 frakcije :D Sve u svemu, ako struka zaista kaze da jeste gol, ja cu se tome pokloniti. Ovo mi medjutim mirise vise na kampanjski sistem skretanja pazenje javnosti, nego same pravde. Posto se inace u Srbiji zivi od danas do sutra u rijaliti sistemu AV-a i kompanije. (Skandal, sokantno, neverovatno, uzas, rat, obrt, drzavni udar, odgovor ce vas raspametiti i slicno)

Nadam se samo da struka nece zaboraviti da nema igre posle sudijskog zvizduka. :okok:

Može triperašica da koriguje tuđe postove kako želi,znamo da su mu mentalni bolesnici poput Pantića i mudžahedinskog vođe debelog dukljanina idoli.
Vala bas, bolje da sam na tribini sa Vucicevim Ultrakopom, a da su mi legende kluba lica sa poternice. I da imam jedan klub iz predgradja u rezervi. :think:Sve samo ne ludi Pantic i Fegeltija, koji su bas ono, opasnost po drustvo, a ne mentalno bolesni predsednici premijeri vlasnici zute stampe i kriminalci.

Upravo to. Jos jadnije kvalifikacije od proslih i prvenstvo. I bice jos jadniji rezultat u grupi. Vec je u najavi katastrofa sa ovakvom igrom dopalo se to vama ili ne. Da li je kriv Miloje, Terza, Mrkela, Partizan, Indjija, Bajern... uopste nije bitno. Ovako ako nastavite, bice 3 gola i od Olimpijakosa, a da bi red bio da sa ovoliko novca nesto napravite, bio bi, i ja bih prvi cestitao na tome. Ova vam rabota trenutno ne valja, odnosno, ide nizbrdo. Ako ne zaustavite, vraticete se u isto blato gde ste i bili.

Hvala sto brines o nama i nasim rezultatima. Stvarno ste dobre komsije, kada vas ionako vas klub ne interesuje makar da se bavite nasim. Ono, imali ste osam godina za redom kvalifikacije za LS uspeli ste da se jednom kvalifikujete i osvojite ravno 0 bodova. U medjuvremenu prikazali ste fudbalsku rapsodiju protiv onih holandjana sa igracem vise i uspeli da izvucete remi na vasem stadionu. Jedino gde se nalozite protiv nas, ali to radi i vojvodina i slicni drugorazredni klubovi koji ce ziveti od uspemene na pobedu u derbiju i to je to.

Ono, prosle godine ste nam bacali kletve i videli 0 bodova. Kad ono, pade Liverpul, buduci sampion Evrope na Marakani.

U prevodu, ako mislis da "cveta cvece u vase preduzece" ti se onda bavi nama. Uvek kazem i kada su fudbal i kosarka u pitanju, mi pored vas ne mozemo da propadnemo. Pa vi najbolje vodite racuna o nasem poslovanju, nasim rezultatima. Da vas je makar malo interesovao sopstveni klub, ne biste danas glumili pastorcad i agresivne musave prosjake, vec biste od sest uzastopnih titula i osam uzastopnih ucesca u kvalifikacijama za LS napravili nesto.

Izvor star 3 ipo godine.
.

Наравно, то лудило траје и не престаје.

Није проблем што је "фудбалски клуб Црвена Звезда добио пет или десет пута више него Партизан".

Проблем је што нико не зна који је основ такве расподеле.

Оно, када државу претвориш у приватно предузеће...

.

Moje je apsolutno pravo da volim ili mrzim nesto isto kao i tvoje da se kladis na rupase, kako ih sam nazva. Najpre to da razjasnimo. I nemam sta "da pazim" po tom pitanju. Lik je depresivac i nicim ne zasluzuje onu traku na ruci vise od golmana, takodje, velikog patriotu ali ovog puta kanadzijera.

Dalje, tako je. Bosandzero i od toga pobeci ne moze, bas kao i ja od titule da sam ovde rodjen i odrastao. To sto si ti dobrovoljno krvario da bi neka deca ili ko god isto krvario je tvoj problem i problem onoga ko te je tamo pustio, jer toboze iz Srbije niko ne ide, jer Srbija nije umesana.Cudi me da nisi i u Ceceniju isao da bijes i tamosnje Mudzahedine :D Jedna od stvari na koju sam posebno ponosan je cinjenica da mi niko nije metka ispalio u porodici tokom 90' ni na koga. S toga su mi "Srbi" preko drine "Srbi" isto kao i Vlasi sto su Rumuni. Srbija je jedno, oni su drugo, ma koliko nam se za vrat kacili. Pre par vekova su pobegli od Turaka tamo da sacuvaju glavu, pod skut Austrije i koga god, a to su i 90' radili, otuda je Marin Nemac, a Borjan Kanada, a u "dusi" najveci Srbi u najpravoslavnijem klubu. Koliko sam samo junaka iz Krajine u putu po Evropi upoznao, sa sve oziljcima, strahom da udju u HR, ali zato bez straha da uzmu EU putovnicu da rade po EU. Dzaba si ti moj kapetane krvario... no opet, tvoja krv, tvoja stvar, ali ko zna ciji problem.
Kakav ti problem imas sa svojim nerazvijenim mozgicem

Hvala sto brines o nama i nasim rezultatima. Stvarno ste dobre komsije, kada vas ionako vas klub ne interesuje makar da se bavite nasim. Ono, imali ste osam godina za redom kvalifikacije za LS uspeli ste da se jednom kvalifikujete i osvojite ravno 0 bodova. U medjuvremenu prikazali ste fudbalsku rapsodiju protiv onih holandjana sa igracem vise i uspeli da izvucete remi na vasem stadionu. Jedino gde se nalozite protiv nas, ali to radi i vojvodina i slicni drugorazredni klubovi koji ce ziveti od uspemene na pobedu u derbiju i to je to.

Ono, prosle godine ste nam bacali kletve i videli 0 bodova. Kad ono, pade Liverpul, buduci sampion Evrope na Marakani.

U prevodu, ako mislis da "cveta cvece u vase preduzece" ti se onda bavi nama. Uvek kazem i kada su fudbal i kosarka u pitanju, mi pored vas ne mozemo da propadnemo. Pa vi najbolje vodite racuna o nasem poslovanju, nasim rezultatima. Da vas je makar malo interesovao sopstveni klub, ne biste danas glumili pastorcad i agresivne musave prosjake, vec biste od sest uzastopnih titula i osam uzastopnih ucesca u kvalifikacijama za LS napravili nesto.

Moj dragi fobose11, ruze u srpskom fudbalu ne cvetaju nikome. Ako ti mislis da ce neko da 'skida gace' zvezdi ili navijacima zvezde zbog pobede nad Liverpulom, i da to stavlja u rang slavne 91', grdno se varas. Evo Dinamo je postavio rekordnu pobedu na Balkanu u LS u istom kolu kada ste igrali sa Bajernom, i sta, to treba da bude neko takmicenje izmedju klubova sa Balkana? Tebi je poredjenje ispadanja Zvezde i Partizana dokaz neke uspesnosti ili neuspesnosti klubova? Ono gde se direktno odlucuje Zvezda vs Partizan je derbi, i ako tebi ta utakmica nista ne znaci, onda super. Ja sam i pre govorio, ako je sve to bezveze, i ako je sve to samo mali Partizan, cemu frka onda? Ocigledno je medjutim da ta utakmica ima vecu tezinu od ostalih kako za tebe tako i za mene.

Apropo kletvi i 0 bodova, za pobedu sam cestitao medju prvima, i bilo mi je drago da ste dobili, jer ste u tom momentu bili bolji od njih. Nisam imao sta da zamerim Zvezdi, sudijama, igracima, navijacima... Jednostavno, odigrali ste super. Ove godine tako necete, a ako me razuverite, isto cu da cestitam. Ne vidim sta je problem u tome da se kaze neko predvidjanje. I ja sam citao cele prosle i ove da ce na derbiju biti 4-5 komada u mrezi, pa bi sta bi. Derbi postade 'eto vam ga kad ste zapeli' a kup 'nama ne treba'.

Sta ce njima i kup i derbi kada za celu sezonu imaju samo da se fokusiraju na to da odigraju nereseno sa kopenhagenima bojsima i salcburzima. A jos kad uhvate na krivoj nozi jedan Liverpul koji je umislio da ima laksi trening, joj, gde ces veceg dokaza njihove velicine.

Sta ce njima i kup i derbi kada za celu sezonu imaju samo da se fokusiraju na to da odigraju nereseno sa kopenhagenima bojsima i salcburzima. A jos kad uhvate na krivoj nozi jedan Liverpul koji je umislio da ima laksi trening, joj, gde ces veceg dokaza njihove velicine.
Treba njima sve i rado bi oni sve, nego daj sta das, pa ako das, super, extra, samo da je 'ua Partizan!'

Sudijska komisija se sastala, ali nećemo saznati ishod!

Jedino će eventualna dužina odsustva sudije Jovanovića biti merilo.

1569506011848.png

Prema konvenciji UEFA niko od članova Sudijske komisije nema pravo da komentariše svoje odluke, pa tako nećemo saznati odgovor na pitanje da li je sudija Jovanović napravio grešku ili ne, prema njihovom mišljenju.

Sudija Srđan Jovanović je dosudio faul u duelu Žandera i Stojkovića, što je po mišljenju pojedinih stručnjaka oštetilo Zvezdu pošto je MIlunović u nastavku akcije postigao gol.

"Novosti" su dobile odgovor od strane Sudijske komisije da niko od četvorice, a to su Majo Vujović, Boško Jovanetić, Igor Radojčić i Milan Karadžić, nema pravo da komentariše u javnosti svoje odluke.

Dakle, da li je pogrešio Jovanović ili ne, saznaćemo samo na jedan način, a to je eventualna dužina njegovog odsustva sa terena Super lige.

Dakle, da li je pogrešio Jovanović ili ne, saznaćemo samo na jedan način, a to je eventualna dužina njegovog odsustva sa terena Super lige.

Tom analogijom sudija protiv Indije nije ni pogresio, cim ce i dalje suditi bez ikakvog odsustva... Ili je odradio upravo kako je trebalo da odradi. Samo kada je u pitanju Partizan bice sve ekspresno i u roku. I penal i gol je trebao da bude po analiticarima. Najbolje Jovanovica oterati iz zemlje, kao i sve ostale sudije koje ne vide penal na 16+ i sta sve jos. Ni slucajno VAR da se uvede. Sta ce nam to zapadnjacko cudo...

Moje je apsolutno pravo da volim ili mrzim nesto isto kao i tvoje da se kladis na rupase, kako ih sam nazva. Najpre to da razjasnimo. I nemam sta "da pazim" po tom pitanju. Lik je depresivac i nicim ne zasluzuje onu traku na ruci vise od golmana, takodje, velikog patriotu ali ovog puta kanadzijera.

Dalje, tako je. Bosandzero i od toga pobeci ne moze, bas kao i ja od titule da sam ovde rodjen i odrastao. To sto si ti dobrovoljno krvario da bi neka deca ili ko god isto krvario je tvoj problem i problem onoga ko te je tamo pustio, jer toboze iz Srbije niko ne ide, jer Srbija nije umesana.Cudi me da nisi i u Ceceniju isao da bijes i tamosnje Mudzahedine :D Jedna od stvari na koju sam posebno ponosan je cinjenica da mi niko nije metka ispalio u porodici tokom 90' ni na koga. S toga su mi "Srbi" preko drine "Srbi" isto kao i Vlasi sto su Rumuni. Srbija je jedno, oni su drugo, ma koliko nam se za vrat kacili. Pre par vekova su pobegli od Turaka tamo da sacuvaju glavu, pod skut Austrije i koga god, a to su i 90' radili, otuda je Marin Nemac, a Borjan Kanada, a u "dusi" najveci Srbi u najpravoslavnijem klubu. Koliko sam samo junaka iz Krajine u putu po Evropi upoznao, sa sve oziljcima, strahom da udju u HR, ali zato bez straha da uzmu EU putovnicu da rade po EU. Dzaba si ti moj kapetane krvario... no opet, tvoja krv, tvoja stvar, ali ko zna ciji problem.

No sve je to nebitno potpuno, ali bas nebitno. Ja lika Marina ne mogu da mrzim, jer mi nije nista nazao ucinio, Mrzim nalozene novinare i navijace koji kao papagaji ponavljaju danas nebitnu cinjenicu nekog uspeha za vreme klinackih dana. Jednostavno, nije dorastao ni lobiju a ni kvalitetu Nemacke, Otuda ga eto ovde. Isto kao i Bambi sto se potrosio po Rusiji, ali za njega se retko kaze "bivsi Mancesterov igrac" .

Cira i tadasnja Barsa su pasovali jedno iz drugo. Perica nije Madrid dobro ni video.
Marin nije nikada bio toliko cudo, jer da jeste, zaigrao bi barem u omladniskoj kako treba. Kakva je galaksija za nase gledam od kako je dosao, i videh da nije ni meteorit,

Ja pricam o Bosancima iz Bosne, a ne o Srbima iz Srbije, To su 2 drzave sa 2 ambasde. I ne vredjam ih ama bas uospte. Bosandzero je Bosanac u istom kontekstu reci Srbin = "Srbenda" za mene, i niko mi se nikada od Bosanaca nije uvredio na to.

Opusti se i sledeci put se kladi na gol Marina u derbiju i stavi 300€! Puno srece!
Ne prdi vise o srbima.
Nema podele, na ove i one, preko reke il planine.

Drz se ti sporta, rvatu prikriveni.

Nisqm ja isao tamo ds bi necije dete krvarilo vec nasu da spasavam. Bio sam na ozrenu. Uzmi malo pa se rasoitaj za ozren, smolucu , dje je sedam hiljada ljudi bilo u ovrucu tri meseca da se i ne zna za njih. Na ozrenu smo tri god odolevali sa tri strane okruzeni od mudzahedina, kojih bese pet hiljada uz domace, njih je doveo licno bin laden .

Zato, ne diraj u krvsve gace. Jer su tamo pase i ustase klale ko i pre.
U ceceninu nikad poso ne bi. Iso sam svojoj braci srpskoj. Tu foru koriste takvi ko ti i pesicka ceda jovanovic...

Anti srbine napusis se ti marinu a i meni srpskog djogata!!!

I mrs u vrazju mater anti srpsku!

Sudijska komisija se sastala, ali nećemo saznati ishod!
...
"Novosti" su dobile odgovor od strane Sudijske komisije da niko od četvorice, a to su Majo Vujović, Boško Jovanetić, Igor Radojčić i Milan Karadžić, nema pravo da komentariše u javnosti svoje odluke.
...
.

Јбт, па то је онај што није видео метар лопту у ауту и признао гол, баш на дербију!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Аххахахахахххахаааааа, судијска комисија аааааххахахахахахахахахааа, па немојте људи више, умрећу од смеха... аааххахахахахахахахаааа

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Ne prdi vise o srbima.
Nema podele, na ove i one, preko reke il planine.

Drz se ti sporta, rvatu prikriveni.

Nisqm ja isao tamo ds bi necije dete krvarilo vec nasu da spasavam. Bio sam na ozrenu. Uzmi malo pa se rasoitaj za ozren, smolucu , dje je sedam hiljada ljudi bilo u ovrucu tri meseca da se i ne zna za njih. Na ozrenu smo tri god odolevali sa tri strane okruzeni od mudzahedina, kojih bese pet hiljada uz domace, njih je doveo licno bin laden .

Zato, ne diraj u krvsve gace. Jer su tamo pase i ustase klale ko i pre.
U ceceninu nikad poso ne bi. Iso sam svojoj braci srpskoj. Tu foru koriste takvi ko ti i pesicka ceda jovanovic...

Anti srbine napusis se ti marinu a i meni srpskog djogata!!!

I mrs u vrazju mater anti srpsku!

Bosandzeru prikriveni, ja se sporta i drzim ponajvise. Ne zaboravi da si ti poceo pricu o Bin Ladenu i nekim krvavim ranama ne znam koga. Ti direktno po usima bijes nastojanje ove drzave da umanji svoj doprinos u ratu u BiH upravo svojim priznanjima o ucescu u istom. Upstalom, to sto si trazio tamo, nadam se da si i nasao, i da mirno spavas posle svega. To kome ces ti davati postovanje mene uopste ne zanima, a ne bi trebalo ni tebe kome ja dajem i sta je moj sistem vrednosti. Niti me dotice sta jedan huligan sa partizanovog juga ima da kaze o tzv "srpstvu" bilo koga. Ti sto vole to da mere, nalaze se na onoj drugoj tribini crvene boje i sef im je poglavnik V sa kompanijom. Evo da ti odgovorim odgovarajucom parolom za kraj:

Bog i Partizan!
('mesto bog i Hrvati)

😂✊🏻😎

Bosandzeru prikriveni, ja se sporta i drzim ponajvise. Ne zaboravi da si ti poceo pricu o Bin Ladenu i nekim krvavim ranama ne znam koga. Ti direktno po usima bijes nastojanje ove drzave da umanji svoj doprinos u ratu u BiH upravo svojim priznanjima o ucescu u istom. Upstalom, to sto si trazio tamo, nadam se da si i nasao, i da mirno spavas posle svega. To kome ces ti davati postovanje mene uopste ne zanima, a ne bi trebalo ni tebe kome ja dajem i sta je moj sistem vrednosti. Niti me dotice sta jedan huligan sa partizanovog juga ima da kaze o tzv "srpstvu" bilo koga. Ti sto vole to da mere, nalaze se na onoj drugoj tribini crvene boje i sef im je poglavnik V sa kompanijom. Evo da ti odgovorim odgovarajucom parolom za kraj:

Bog i Partizan!
('mesto bog i Hrvati)

😂✊🏻😎
Ustaso , reko sam ti.

I meni i marinu...djogata pravoslavnog!

Ustaso , reko sam ti.

I meni i marinu...djogata pravoslavnog!

Sta bi? Pao si tiket od 500€ na pobedu Radnickog danas pa opet frustracije? Smorila te losa igra Partizana o kojoj konstantno kukas i kad je dobra?

Borjan ti je ustasa. Provereno! Ne ja :)

To kako nazivas "djogatom" i to pravoslavim jasno govori o tome koliko znas o cemu pises i sta ta rec u prenesenom zanecnju znaci. Izgleda da su te ti isti ciju si rec preuzeo i okitio se njome u u*ranoj Bosni sa sve Bin Ladenom licno onako ortodoksno sunetili, pa pretpostavljam da su to te rane o kojima govoris i kojima se ponosis... Pominjao si i neki naklon do poda za tamosnji narod, sad shvatam zasto i kome "klanjas" i od koga si naklon preuzeo 😂

Back