Moje je apsolutno pravo da volim ili mrzim nesto isto kao i tvoje da se kladis na rupase, kako ih sam nazva. Najpre to da razjasnimo. I nemam sta "da pazim" po tom pitanju. Lik je depresivac i nicim ne zasluzuje onu traku na ruci vise od golmana, takodje, velikog patriotu ali ovog puta kanadzijera.
Dalje, tako je. Bosandzero i od toga pobeci ne moze, bas kao i ja od titule da sam ovde rodjen i odrastao. To sto si ti dobrovoljno krvario da bi neka deca ili ko god isto krvario je tvoj problem i problem onoga ko te je tamo pustio, jer toboze iz Srbije niko ne ide, jer Srbija nije umesana.Cudi me da nisi i u Ceceniju isao da bijes i tamosnje Mudzahedine

Jedna od stvari na koju sam posebno ponosan je cinjenica da mi niko nije metka ispalio u porodici tokom 90' ni na koga. S toga su mi "Srbi" preko drine "Srbi" isto kao i Vlasi sto su Rumuni. Srbija je jedno, oni su drugo, ma koliko nam se za vrat kacili. Pre par vekova su pobegli od Turaka tamo da sacuvaju glavu, pod skut Austrije i koga god, a to su i 90' radili, otuda je Marin Nemac, a Borjan Kanada, a u "dusi" najveci Srbi u najpravoslavnijem klubu. Koliko sam samo junaka iz Krajine u putu po Evropi upoznao, sa sve oziljcima, strahom da udju u HR, ali zato bez straha da uzmu EU putovnicu da rade po EU. Dzaba si ti moj kapetane krvario... no opet, tvoja krv, tvoja stvar, ali ko zna ciji problem.
No sve je to nebitno potpuno, ali bas nebitno. Ja lika Marina ne mogu da mrzim, jer mi nije nista nazao ucinio, Mrzim nalozene novinare i navijace koji kao papagaji ponavljaju danas nebitnu cinjenicu nekog uspeha za vreme klinackih dana. Jednostavno, nije dorastao ni lobiju a ni kvalitetu Nemacke, Otuda ga eto ovde. Isto kao i Bambi sto se potrosio po Rusiji, ali za njega se retko kaze "bivsi Mancesterov igrac" .
Cira i tadasnja Barsa su pasovali jedno iz drugo. Perica nije Madrid dobro ni video.
Marin nije nikada bio toliko cudo, jer da jeste, zaigrao bi barem u omladniskoj kako treba. Kakva je galaksija za nase gledam od kako je dosao, i videh da nije ni meteorit,
Ja pricam o Bosancima iz Bosne, a ne o Srbima iz Srbije, To su 2 drzave sa 2 ambasde. I ne vredjam ih ama bas uospte. Bosandzero je Bosanac u istom kontekstu reci Srbin = "Srbenda" za mene, i niko mi se nikada od Bosanaca nije uvredio na to.
Opusti se i sledeci put se kladi na gol Marina u derbiju i stavi 300€! Puno srece!